سلام دوستان
یه باکس خوب پیدا کردم پرداخت های منظم و دقیق داره
من استفاده کرده ام راضی بودم
امیدوارم برای شما هم مفید باشه
یه باکس خوب پیدا کردم پرداخت های منظم و دقیق داره
من استفاده کرده ام راضی بودم
امیدوارم برای شما هم مفید باشه
150 هزار تومن چند ساعت در روز وقت گذاشتید ؟ چند روز طول کشید ...
حداکثر مشاهده تبلیغ در روز چندتاست؟
سلام دوست عزیز و ممنون از این دوست خوبمان بابت معرفی سایت
محمد جواد درویش زاده هستم مدیریت سایت کسب درآمد اینترنتی ساقی باکس
ببینید عزیز شما با کلیک بر روی آگهی های کلیکی و همچنین آگهی های گوگل ( عادی و پیشرفته ) و بدون نیاز به سرمایه گذاری روزانه تا 500 تومان درآمد خواهید داشت.
سرمایه گذاری کاملا بسته شده و فقط کلیک و برداشت هست
هرگونه سوال و یا شک و شبه ای داشتید می توانید بپرسید و یا به ایمیل [email protected] ایمیل بزنید پاسخگوی شما و دیگر دوستان هستیم
به امید موفقیت روزافزون شما
سلام دوست عزیز و ممنون از این دوست خوبمان بابت معرفی سایت
محمد جواد درویش زاده هستم مدیریت سایت کسب درآمد اینترنتی ساقی باکس
ببینید عزیز شما با کلیک بر روی آگهی های کلیکی و همچنین آگهی های گوگل ( عادی و پیشرفته ) و بدون نیاز به سرمایه گذاری روزانه تا 500 تومان درآمد خواهید داشت.
سرمایه گذاری کاملا بسته شده و فقط کلیک و برداشت هست
هرگونه سوال و یا شک و شبه ای داشتید می توانید بپرسید و یا به ایمیل [email protected] ایمیل بزنید پاسخگوی شما و دیگر دوستان هستیم
به امید موفقیت روزافزون شما
دوست عزیز اگر قصد کارکردن برای مدت طولانی دارید ، یکم هزینه کنید و یک اسکریپت تخصصی بیارید بالا .. این اسکریپت 99% نسخه ی نال شده رو شما دارید استفاده میکنید که باگ هم داره ، انجمن هم که باز نمیشه و مشکل داره.. حتی اگر بتونی چند ماه هم کار کنی با اولین هک و اولین مشکل مجبوری سایت رو ببندی ، بعد اون موقع هست که اگر با مشخصات و هویت واقعی سایت رو بالا آوردی باشه ، آبرو و حیثیت آدم رو میبرن که نسبت به سودی احتمالی !! که شما از سایت داشته بی ارزش است...
دوست عزیز اگر قصد کارکردن برای مدت طولانی دارید ، یکم هزینه کنید و یک اسکریپت تخصصی بیارید بالا .. این اسکریپت 99% نسخه ی نال شده رو شما دارید استفاده میکنید که باگ هم داره ، انجمن هم که باز نمیشه و مشکل داره.. حتی اگر بتونی چند ماه هم کار کنی با اولین هک و اولین مشکل مجبوری سایت رو ببندی ، بعد اون موقع هست که اگر با مشخصات و هویت واقعی سایت رو بالا آوردی باشه ، آبرو و حیثیت آدم رو میبرن که نسبت به سودی احتمالی !! که شما از سایت داشته بی ارزش است...
میگم انجمنش برای من باز میشه
فکر کنم باید عضو بشوید تا انجمن بهتون نمایش داده بشه