• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سالاد گریپ فروت، انار و میگو

ilia.parsa

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2014
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
19
سن
58
در این مقاله شما را با روش تهیه سالاد گریپ فرود، انار و میگو آشنا می کنیم.


1405140813.jpg




برای 6 نفر

زمان آماده شدن : 20 دقیقه



ارزش غذایی


  1. مقدار ارزش غذایی

    1 کالری 113
    2 پروتئین 9 گرم
    3
    کربوهیدرات

    10 گرم
    4 چربی 4 گرم
    5 چربی اشباع شده 1 گرم
    6 فیبر 1 گرم
    7 شکر 4 گرم
    8 نمک 0.8 گرم


مواد لازم


  1. مواد لازم
    مقدار

    1
    گریپ‌فروت صورتی

    2 عدد، آب و پوست بیرونی از یکی، تکه‌های بریده‌شده از دیگری
    2
    روغن زیتون

    2 قاشق غذاخوری
    3 شکر 1 قاشق چای‌خوری
    4 شوید خردشده 2 قاشق غذاخوری
    5 میگو 300 گرم پخته‌شده و پوست‌کنده
    6 خیار ½ ، از طول نصف شده، با قاشق چای‌خوری دانه‌های آن را درآورده و خردکنید
    7 پیاز کوچک 2 عدد، خوب خردشده
    8 اندیو یا کاسنی سالادی 2 دسته، تکه شده
    9 دانه‌ی انار 100 گرم
    10 سرکه قرمز 1 قاشق غذاخوری


روش تهیه
برای تهیه سس چاشنی، پوسته‌ی گریپ‌فروت و آب آن، روغن، سرکه، شکر، و شوید را با هم ترکیب کنید. نیمی از آن را با میگو مخلوط کرده و اجازه دهید برای 10 دقیقه در آن غوطه‌ور باشد.



درست قبل از سرو، خیار، پیاز و اندیو را با باقی چاشنی ترکیب کنید. یک دسته از این ترکیب را، به همراه میگو و گریپ‌فروت، روی شش بشقاب اولیه بریزید. دانه‌های انار را روی آن پخش کرده و سرو کنید.


منبع:http://wiki.5040.ir/اشپزی-سالاد-میگو.html
 
بالا