• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ: یک چیز بزرگ در راه است!

PointedHeads

Registered User
لایک‌ها
0
nprime1.jpg

عکس بالا را می بینید؟ تبلیغ سامسونگ است برای محصولی که قرار است ۱۱ اکتبر (سه شنبه هفته آینده) معرفی بشود. کمی به عکس دقت کنید، به نظر میرسد با دستگاهی طرف هستیم که یک نمایشگر خمیده دارد.

بیشترین احتمال این است که باید منتظر گوشی جدید گوگلی Nexus Prime باشیم که توسط سامسونگ ساخته شده. حالا کافی است یک هفته صبر کنیم تا ببینیم واقعا قرار است یک تلفن هوشمند با نمایشگر خمیده ببینیم یا سامسونگ و گوگل جذابیت های دیگری را هم در دل تلفن جدیدشان پنهان کرده اند.

منبع :

سامسونگ: یک چیز بزرگ در راه است! | نارنجی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خداییش سامسونگ یه چیزه دیگست.

گوشی های متنوع از ارزونترین مدل تا تاپ ترین مدل برای همه نوع مشتری.

لازم نیست برای معرفی یه محصولشم چند ماه تو کف بذاره هواداراشو و بعد بیاد محصول قبلیشو دوباره معرفی کنه.

باید ببینیم چی میخاد بده بیرون.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گوشی هست و nexus prime رو میخواد معرفی کنه...دوربین 8 و فیلم برداری 1080p و پردازنده 2 هسته ای 1.5 گیگاهرتز و باتری 2000 میلی امپر یکسری از مشخصاتش هست به اضافه رزولوشن هیولا 1280x720 روی صفحه 4.65 اینچی.

واقعا هم به قول خودشون با این مشخصات: something BIG is coming

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سامسونگ فقط تو تلويزيون و مانيتورش رو دوست دارم / از گوشي هاش تجربه خوبي ندارم . كلا اينترفيسش رو دوست ندارم . . .

يه جوريه !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یعنی سامسونگ فحش داده؟!!!!!....لول

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
انتشار مشخصات جدیدترین تلفن همراه گوگل
17/07/1390
گروه خبری GSM: مشخصات نهایی تلفن هوشمند نکسوس پرایم شرکت سامسونگ الکترونیکس در یک گزارش جدید منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، بنا بر این گزارش گالکسی نکسوس با کد نکسوس پرایم شامل یک نمایشگر شیشه‌ای ۴.۶۵ اینچی با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ از نوع Super AMOLED HD منحنی شکل، پردازشگر Cortex-A۹ دو هسته‌یی با سرعت ۱.۲گیگاهرتز، حافظه یک گیگابایتی، دوربین ۵ مگاپیکسلی پشتیبانی از فیلم برداری ۱۰۸۰p HD، دوربین ۱.۳ مگاپیکسلی در جلو، وای-فای، چیپ NFC، باطری۱.۷۵۰ mAh و ضخامت ۹ میلی‌متر است.

آیس‌کریم سندویچ، آخرین نسخه سیستم عامل آندروید هم در این دستگاه جدید معرفی خواهد شد.

شرکت سامسونگ الکترونیکس و گوگل در این هفته رونمایی از آخرین نسخه سیستم عامل اندروید را به دلیل درگذشت استیو جایز، مدیر عامل پیشین شرکت اپل، به تأخیر انداختند.

این دو شرکت رونمایی از این سیستم عامل را برای هفته آینده در یک رویداد تجاری در سان دیگو برنامه‌ریزی کرده بودند.

اعتقاد شدیدی به سامسونگ دارم. واقعا آسیا رو روسفید میکنه. من خودم گوشیه m7603 beat DJ رو دارم .. طراحیش بینظیره با اینکه قدیمیه ولی خیلی طرفدار داشت.

سامسونگ واقعا اون چیزی هست که همه دنبالشن ولی متاسفانه بخاطر یه سری تعصبات روی برند های دیگه خیلی ها چشم دیدنه پیشرفته بینظیره سامسونگ رو ندارن. (کور شود هر آنکه نتواند دید !! )

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
الان فرشاد ببینه یاد میگیره میده بنر بسازن "یه چیز کلفت در راه است" چندجا هم تبلیغ میده

بالا