• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساندویج

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویچ قارچ
98605.JPG



مواد لازم :

قارچ

ارد ۱ ق غ

شیر


نمک - ادویه (فلفل سیاه- زردچوبه - فلفل )

جعفری خرد شده

نان تست

پنیر پیتزا رنده شده



طرز تهیه :



ابتدا قارچ رو میشوریم و روی حرارت زیادبا کمی سوته میکنیم ( یعنی اینکه قارچ اب خودشو پس بده و بعد ابش کشیده بشه )

بعد از اون ارد رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .

بعد کمی شیر بهش اضافه میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه .

نمک و ادویه و جعفری خرد شده رو بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم .

روی نون تست میریزیم و روش پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم .

میزاریم تو فر تا پنیر ذوب بشه و روش کمی طلایی بشه .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
فیش برگر
مواد لازم برای تهیه فیش برگر:
فیله ماهی بدون استخوان – ۱۲۰ گرم
آردسوخاری – ۵۰ گرم
پودر سیر و پیاز از هر کدام- ۱۰ گرم
روغن – ۱۰۰ گرم
نان همبرگری- یک عدد
سس مایونز- ۴۰ گرم
خیارشور خرد شده- ۴۰ گرم
گوجه‌ فرنگی خرد شده- ۴۰ گرم
کاهو خرد شده- ۴۰ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه فیش برگر:
ابتدا آردسوخاری را داخل ظرفی ریخته و نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم، فیله ماهی را در آن قرار داده و با کف دست خوب فشار می‌دهیم تا مواد سوخاری به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخ‌کن سرخ می‌کنیم.
بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف کرده و یک طرف آن را خوب سس می‌مالیم و بر روی آن کاهوی خرد شده می‌چینیم و روی کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و در مرحله‌ آخر فیله ماهی سرخ شده و روی آن نصف نان همبرگر قرار می‌دهیم، ساندویچ‌ آماده سرو کردن است.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویچ مرغ تنوری
ساندویچ مرغ تنوری
yum2.gif

اسمش تنوریه ها اگه تنور هم ندارید دست به کار بشید و این ساندویچ خوشمزه رو درست کنید
128fs318181.gif
پشیمون نمیشید
91.gif


مواد لازم :
سینه مرغ
چیپس خلالی
پنیر پیتزا
پیاز
قارچ و فلفل دلمه ای (اگر هم نداشتید اکشال نداله)
سس مایونز

طرز تهیه:
توجه: هم میتونید از سینه مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید هم سینه مرغ خلالی پخته نشده
clap.gif


پیاز رو خرد کنید و سرخ کنید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید و تفت بدید . سپس ادویه و فلفل و نمک و زردچوبه به مواد اضافه کنید و بعد قارچ های ورقه ای خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده، اگه دوست داشتید در این مرحله یه کوچولو رب هم میتونید اضافه کنید.
نان ساندویچی رو ببرید و روی اون رو سس مایونز بزنید بعد کمی پنیر پیتزا بپاچید روش بعد هم چیپس خلالی رو اضافه کنید و سپس روی اونها موادی رو که با مرغ درست کردید بزارید. مواد رو طوری قرار بدید که همه جای ساندویچ از همه مواد به صورت یکسان وجود داشته باشه . بعد روی اونها رو باز پنیر پیتزا بریزید و در آخر لایه رویی نان رو برگردونید روی مواد ساندویچ. حالا باید ساندویچ ها رو توی سینی فر بچینید و بزارید تو فر .
هم میشه ساندویچ ها رو به همین صورت بچینید تو سینی هم میتونید دور اونها رو فویل آلومینیم بپیچید .
چون مواد از قبل آماده شده مدت زیادی لازم نیست تو فر باشه به اندازه ای که پنیر کاملا آب بشه کافیه
clap.gif

امیدورام درست کنید و خوشتون بیاد
wavesmile.gif
نوش جان
yum2.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندويج تن ماهي عربي خيلي خوشمزه
تن ماهي دودي با سس
پياز
سير
زنجبيل
فلفل قرمز وسبز
جفعري
تن ماهي
اول روغن داغ ميكنيم بعد پياز سزخ ميكنيم بعد سير وپودر زنجبلي وفلفل قرمز وسبر ميريزيم بعد جعفري حالا نوبت تن ماهي كمي تفت ميديم تا با مواد مخلوط بشه حالا يك تيكه ذغال توي فويل ميپيچيم وسط مواد خالي ميكنيم واين ذغال ميذاريم وسط ماهيتابه تا طعم دود ي بده بعد كمي روغن ميريزم در ماهيتابه رو ميبنديم تا طعم دودي بگيره

حالا سس درست ميكنيم
2 قاشق ماست
3 قاشق سس مايونز
نمك وفلفل سياه اضافه ميكنيم
حالا با هر نوني كه مايليد شروع ميكنيم اول سس ميريزيم رو نون بعد كاهو ميذاريم بعد موا د حاضر شده در ماهيتابه رو ميذاريم كلا 20 دقيقه اي درست ميشه ويك طعم متفاوت وفوق العاده داره
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویچ همبرگر هندوانه ای
smiley-excited002.gif
این روش می توانید از یک غذای ساده و همه پسند، یک خوراک زیبای یلدایی تهیه کنید.



مواد لازم:

گوشت چرخ کرده / 300 گرم
پیاز رنده شده / 1 عدد
پودر نان / یک قاشق سوپخوری
ساقه کرفس رنده شده / یک ساقه
تخم مرغ / 1 عدد
نمک، فلفل سباه، دارچین، جوزهندی رنده شده / به میزان لازم
جعفری خرد شده / یک قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
آبلیموی تازه
اسفناج پخته و سیاه دانه / برای تزئین



طرزتهیه:

کرفس رنده شده برای انسجام بیشتر همبرگر است آن را حذف نکنید. گوشت و پیاز و کرفس و جعفری ، تخم مرغ و ادویه ها راباهم مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.

مقداری از ادویه ها را برای مزه دار کردن سس نگه دارید.

مایه گوشتی را روی نایلون پهن کرده و با یک کاسه به اندازه کمی بزرگتر از نعلبکی قالب بزنید و از وسط دو نیم کنید.

با دست فرم داده در ماهیتابه چدنی داغ سرخ کنید. سپس با رب گوجه و آبلیمو و ادویه ها و کمی آب سس رقیقی درست کنید.

سس را کمی حرارت دهید که بوی خامی گرفته شده و جا بیفتد.

همبرگرها را با سس آغشته کرده در دیس می چینیم. با اسفناج پخته مزه دار شده و سس مایونز همبرگرها را به شکل برش هندوانه تزیین می کنیم و سیاه دانه روی آن می ریزیم.

با دست فرم داده در ماهیتابه چدنی داغ سرخ کنید. سپس با رب گوجه و آبلیمو و ادویه ها و کمی آب سس رقیقی درست کنید.

سس را کمی حرارت دهید که بوی خامی گرفته شده و جا بیفتد.

همبرگرها را با سس آغشته کرده در دیس می چینیم. با اسفناج پخته مزه دار شده و سس مایونز همبرگرها را به شکل برش هندوانه تزیین می کنیم و سیاه دانه روی آن می ریزیم.
clap.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویج دونر مرغ


مواد لازم:(دو نفری)
نان ساندویج 4 عدد
سینه مرغ : یک عدد
قارچ : 250 گرم
سیب زمینی :2 عدد بزرگ
پیاز : یک عدد کوچک
جعفری :200 گرم
خیارشور :250 گرم
گوجه فرنگی :2 عدد متوسط
سس ماینز
سس قرمز فلفی
روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ رو با یه پیاز متوسط و کمی نمک در 2بند انگشت آب بزارید تا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ رو ریش ریش و سرخ کنید.
قارچ هاتونرو خوب بشورید و پوست روشو بردارید و و عمودی برش بدین ...بزارید کمی آبش بره...و بعد تو روغن سرخ کنید.
سیبزمینی هارو پوست بکنید و بشورید و خیلی باریک خلال کنید و دوباره بشورید و بزارید آبش بره تا نشاستش از بین بره و هنگام سرخ شدن چسبندگی پیدا نکنه.بهدشم تو روغن زیره شعله کم با کمی نمک سرخ کنید...
پیاز و خیارشور و گوجه فرنگی رو خلالی برش بزنید.
جعفری هارو هم پاک کرده و بشورید و بزارین ّآبش بره .
و در مرحله آخر و مرغ و فارچ رو با هم مخلوط کنید. و تو دیس بریزید و بقیه مخلفاتشو اطرافش تزیین کنید.
بخورید و لذت ببرید...نوش جونتون
47b20s0.gif
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویچ رولتی
اول نون باگت نرم رو با وردنه پهن می کنیم سٔس می زنیم روی نونمون رو . میتونین سٔس رو با یه کم ماست مخلوط کنین که رژیمی تر بشه.بعد کالباس از نوع گوشت رو ۴-۵ پر بهش اضافه می کنیم با یه کم کاهو بعدتا اونجایی که ممکنه سفت رولش می کنیم, لای آنی (کیسه)میگذاریم ۱ساعت تو یخچال میذاریم بعد با چاقو خیلی تیز برش میدیم و نوش جان می*کنیم.
smiley-excited002.gif
smiley-excited002.gif
 

فایل های ضمیمه

  • 98l485n7fcqrft044f58.jpg
    98l485n7fcqrft044f58.jpg
    71.7 KB · نمایش ها: 19

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندويچ رست چيكن
مواد لازم (براي 4 نفر):

سينه مرغ:4تكه، بدون استخوان

آرد سفيد:5 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل:به ميزان لازم

پودر سوخاري:يك پيمانه

پودر پنير پارمیزان:يك دوم پيمانه

گوجه فرنگي:600 گرم

تخم مرغ:يك تا 2 عدد

روغن زيتون:2 قاشق سوپخوري

سير خردشده:يك حبه

پنيرموتزارلا ورقه يا رنده شده:يك بسته

جعفري خرد شده:براي تزئين

روغن :به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا سينه هاي مرغ را با طرف صاف كوبه، بكوبيد تا نازك شود، سپس نمك و فلفل بپاشيد، آنگاه ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط پنير پارمیزان و پودرسوخاري زده و در تابه اي كه روغن آن قبلاً به دماي كافي رسيده، ريخته و دو طرف آن ها را سرخ كنيد و كنار بگذاريد. گوجه فرنگي ها را پوست كنده، خرد يا رنده كنيد، در قابلمه روغن زيتون ريخته و سير را اضافه كرده، تفت دهيد؛ تا جايي كه سير رنگ نگيرد. سپس گوجه فرنگي را ريخته و بگذاريد تا به صورت سس در آيد. در ظرف فر سينه هاي مرغ را چيده روي آنها سس گوجه فرنگي را بريزيد و روي سس را پنير موتزارلا بگذاريد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد بگذاريد تا پنيرها ذوب شود. قبل از سرو مي توانيد روي غذا جعفري خرد شده بپاشيد.
 

فایل های ضمیمه

  • ررر.jpg
    ررر.jpg
    39.7 KB · نمایش ها: 19

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندويچ رست بيف
مواد لازم:
۴ عدد استیك ۱۸۰ گرمی گوشت گوساله
۵۰ گرم گشنیز كوبیده
۵۰ گرم دانه فلفل (كوبیده)
حدود ۲ قاشق چایخوری نمك
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
۴۰ میلی لیتر روغن زیتون
۱۰۰ گرم موسیر
۲۰ گرم آویشن تازه
۸۰ میلی لیتر سركه
۱۲۰ میلی لیتر آب گوشت
۱۰۰ گرم پیاز
۱۰۰ گرم ژامبون گوساله
۱۰۰ میلی لیتر آب مرغ
۴ عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه :
گوشت را كه كمی نمك، فلفل و تخم گشنیز روی آن پاشیده اید در گریل قرار دهید و با حرارت متوسط بپزید تا زمانی كه تا حد مطابق با ذائقه شما مغزپخت شده و روی آن كمی قهوه ای رنگ و برشته شود. در این مدت پیاز را خلال كنید و با روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا نرم شود. ژامبون را اضافه كنید و كمی دیگر تفت دهید. آب مرغ را اضافه كنید و بگذارید آهسته بجوشد.گوجه فرنگی ها را ۱۰ ثانیه زیر آب داغ بگیرید و سپس پوست آنها را جدا كنید. هر یك را به چهار قاچ برش بزنید و در سینی فر چیده، كمی نمك و فلفل و تخم گشنیز یا سبزی خشك معطر روی آنها بپاشید. اندكی روغن زیتون روی گوجه فرنگی ها ریخته و آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید.موسیر را با كمی روغن زیتون در تابه ای تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سركه را به آن بیفزایید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس آب مرغ و آویشن را اضافه كنید و بگذارید كمی دیگر بجوشد تا اندكی غلیظ شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسب كشیده و به صورت قطعات باریك ببرید. گوجه فرنگی ها را در یك طرف آن و مخلوط ژامبون را در سوی دیگر بریزید. سس سركه و موسیر را روی غذا بریزید و با چند برگ آویشن تزئین كرده سرو نمایید.
 

فایل های ضمیمه

  • 0333.jpg
    0333.jpg
    27.3 KB · نمایش ها: 19

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویچ مرغ و سبزیجات

این ساندویچ فوق العاده خوشمزه س و از ابداعات اینجانب هست.

حتما یکبار امتحانش کنید.



نان همبرگر 5 عدد

سینه مرغ یک عدد کامل

پیاز متوسط 1 عدد

قارچ خرد شده 1 لیوان

کنسرو ذرت 1 لیوان

فلفل دلمه ای یک عدد درشت

عصاره مرغ 1 عدد

زعفران دم کرده نصف استکان

گوجه فرنگی نگینی شده 2 عدد متوسط

سس مایونز 5 ق غ

سس کچاب

سس تایلندی 6 ق س


پیاز رو خلال کنید و تفت بدید تا عسلی بشه.

زردچوبه اضافه کنید و بعد سینه مرغ رو که نگینی ریز کردید اضافه کنید و با شعله زیاد تفت بدید تا آب نندازه.

حالا فلفل قرمز و آب زعفرون رو اضافه کنید تا به خورد مرغ بره.

مدام هم بزنید تا مرغ بپزه ولی نسوزه.

قارچ و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشه.
سس تایلندی رو اضافه کنید.

کنسرو ذرت و بعد عصاره مرغ رو هم پودر کنید و اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.

حالا گوجه فرنگی نگینی شده رو اضافه کنید.

از گوجه های گوشتی استفاده کنید تا آب نندازه.

حالا نون ها رو از وسط بشکافید و مقداری از خمیر رو خارج کنید.

کف نون رو به یه قاشق سس مایونز آغشته کنید و مقداری از مواد داخلی رو توی نون بریزید و یه دونه پنیر ورقه ای روش بگذارید و یه کم کچاب با نون بالایی بزنید.

ساندویچها رو داخل مایکروفر با توان 10 به مدت 2 دقیقه قرار بدید تا نونها نرم و پنیر هم آب بشه.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندويچ تخم مرغ با پنير مارگارينه
99578.jpg



با همون پنیر مارگارینه شده درست شدن این ساندویچ های تخم مرغی

مواد لازم :

نون همبرگر ۶ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

شوید- پیاز چه و جعفری خرد شده تمیز ۱ لیوان

از پنیر فتای مارینه شده ۴ مکعب

و از روغن زیتون این پنیر ها ....

نمک- فلفل سیاه و قرمز

طرز تهیه:

پنیر ها رو با چنگال له میکنیم زیاد له نشن بهتره بعد توش تخم رغ ها رو دونه دونه میشکنیم نمک- فلفل قرمز و سیاه رو میریزیم . تو ماهی تابه از روغن زیتون پنیر میریزیم بعد سبزی هامون تو این روغن کمی تفت میدیم و میزاریم تا سرد بشه بعد میریزیم تو مخلوط تخم مرغ و پنیر و هم میزنیم بعد از این مایه اماده مون مثل املت میریزیم تو ماهی تابه و دو طرفش رو سرخ میکنیم. بعد ساندویچشو درست میکنیم .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
ساندویچ بدون نان
20110901124527_20168121511319214811281717385181887146.jpg



مواد لازم:
سينه مرغ 100 گرم

کرفس يک چهارم پيمانه

مغز گردو 5 عدد

پياز 1 قاشق غذاخوري

مايونز کم‌چرب 1 قاشق غذاخوري

پودر کاري يک دوم قاشق چايخوري

نمک يک چهارم قاشق غذاخوري

کاهو 3 يا 4 برگ

طرز تهيه:
* ابتدا سينه مرغ را پخته و آن را به قطعات مکعبي کوچک ريز کنيد.

* سپس مغز گردوها را خرد کرده و با بقيه مواد در يک کاسه مخلوط کنيد. مخلوط کردن را براي مدت بيشتري ادامه دهيد تا مواد به خوبي با هم مخلوط شوند و منظره ‌ا‌ي کاملا يک دست ايجاد کنند.

* برگ‌ هاي کاهو را روي يک سطح مسطح قرار دهيد طوري که دو طرف برگ روي هم بيفتد و پوششي براي مواد شما ايجاد کند.

* مواد را طوري داخل برگ کاهو بريزيد که از يک لبه برگ به مقدار 2 تا 3 سانتي ‌متر فاصله داشته باشد. اين قسمت از برگ را مي‌ توانيد روي مواد برگردانيد و با استفاده از خلال دندان در محل خود ثابت کنيد.

ساندويچ سالاد مرغ با برگ کاهو يک وعده غذايي مناسب براي ناهار است. برگ کاهو در واقع در اينجا جايگزين نان شده است تا به کساني که مي‌ خواهند در رژيم غذايي خود از کالري کمتري استفاده کنند کمک کند.

کاهو به هضم غذا کمک مي ‌کند و باعث حفظ سلامتي کبد مي ‌شود. به عنوان يک قانون کلي هرچه برگ کاهو سبزتر باشد ارزش تغذيه ‌اي آن بالاتر است.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
گریل ساندویچ
مواد اولیه :
•سینه‌مرغ چهار عدد
•زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
•پیاز یک عدد
•آبلیمو یک قاشق مرباخوری
•کلم بروکلی پخته شده دو پیمانه
•قارچ تفت داده شده 100 گرم
•گوجه گیلاسی یک پیمانه
•ساقه رزماری و نان حجیم به میزان لازم
•نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

گریل ساندویچ مرغ

طرز تهیه:

سینه‌مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده اول نان‌های برش زده را کمی روغن زده و در تابه قرار دهید وسپس سینه مرغ را درون تابه سرخ کرده بعد از 3 الی4 دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کرده آنها را اریب برش بزنید. اول سبزی‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هایی از رزماری تزیین کنید.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
هات داگ تو فر

سوسیس هات داگی یا سوسیس هلندی به تعداد نفرات

پنیر ورقه ای


مواد لازم برای خمیر:

مایه خمیر ترش ۲ ق س

آب ولرم یک لیوان

شکر ۲ ق م

نمک ۲ ق م

شیر ولرم ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع نصف لیوان

آرد به میزان لازم


اول مثل همه ی خمیرها مایه خمیر ترش و آب ولرم و شکر رو با هم مخلوط و روشو میپوشونیم و در یه جای گرم میگذاریم.

بعد از نیم ساعت که عمل اومد، تخم مرغ و شیر و نمک و روغن رو باهاش مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم.

۱۰۰ تا ۱۵۰ بار میکوبیمش و دورش رو با یه چیز ضخیم میپوشونیم و یه جای گرم میگذاریم.
بعد از یکی دو ساعت خمیر هم حجمش چند برابر میشه.

به تعداد نفرات چونه میگیرید و پهن میکنید و پنیر ورقه ای و سوسیس رو باهاش رول میکنید.

اگه میخواین تو فر بپزید رول رو داخل سینی فر بگذارید رو روش زرده تخم مرغ بمالید و 40 دقیقه تا یک ساعت بگذارید تا بپزه.

اما من یه دونه از رول ها رو به قطعات کوچیک بریدم و توی روغن سرخ کردم که خیلی لذیذ شد.
 
بالا