• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايته 4dailyدچار مشكل شده كسي ميتونه كمك كنه؟

6600

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان چند روزي است كه اين سايت دچاره مشكل شده و بعضي يوزرها نيز در اين سايت پاك شده و با توجه به توضيحات سايت هم هر چي تلاش كردم نتونستم لگين كنم.

ايا شما هم همين مشكل و دارين.

اگر كسي ميدونه لطفا راهنمايي كنه.

با تشكر :hmm:

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
براي من هم مينويسه:

PLEASE NOTE:

Login details for SOME members are now different after our recent outage.

Please try the following if you can't log in (we will compensate all for Mar 1):

If you changed your details recently, please try your OLD details.

If your account was opened recently (#30000+) and you can't log in, please use YOUR 4DAILY.COM ACCOUNT NUMBER and "@4daily.com" as your login email, and YOUR 4DAILY.COM ACCOUNT NUMBER as your temporary password. Please change them when you log in.

Your account number was in your Welcome Email. It is the last 5 numbers of your Activation Link and of your Referral Link. Please use our Contact form if you can't find the number or if it doesn't work for you.

If you try to log in to someone else's account, you will not be able to access any money and your IP will be recorded and reported. We will detect and correct any attempts, so do not waste your (or our) time.

6600

Registered User
لایک‌ها
4
در اينجا گفته به جاي ايميل @4daily.comو به جاي پسوورد نيز اكانت نامبر 5 رقمي كه جلوي رفرال هست رو وارد كنيد كه با اين كار باز هم لگين نميشه.

شما هم با من موافقيد و اگر اينطور هست تكليف چيه!!!!! :blink: :hmm:

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من هم با شما موافقم! خدا كنه بعدن درست بشه. چون من دقيقاَ روزي كه اكانتم رو با 4 دلار ارتقا دادم فرداش سايت اينجوري شد

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما بايد بجاي ايميل شماره اكانت بعلاوه @4daily.com رو بنويسيد براي نمونه [email protected]

و جاي گذر واژه هم شماره اكانت رو بويسيد. من اينجوري كردم تونيستم لاگين كنم

6600

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Darius Aryanpur :
شما بايد بجاي ايميل شماره اكانت بعلاوه @4daily.com رو بنويسيد براي نمونه [email protected]

و جاي گذر واژه هم شماره اكانت رو بويسيد. من اينجوري كردم تونيستم لاگين كنم

اقا دمت گرم

درسته

حالا تكليفه زير مجموعه ها چي ميشه!!!!؟

6600

Registered User
لایک‌ها
4
الان هر كس راحت ميتونه وارده هم پيج ديگري يا حتي زير مجموعه هاش بشه.

واقا جالب شده!!!!

منظورم اينه كه چطور ميشه زير مجموعه ها رو از اين مشكل اگاه كرد كه دوباره بتونن لگين كنن چون تمام ايميل ها پاك شده!!!؟

در اين صورت بايد قيد زير مجموعه هاي قبلي و زد. :hmm:

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه! شما خطا كردي! نميشه! خود سايت توضيح داده كه اگر بخواهيد با اكانت كس ديگري لاگين كنيد نميتونيد چون شماره آي پي شما در سايت ذخيره شده وفقط و فقط ميتونيد وارد اكانت خودتون بشيد

6600

Registered User
لایک‌ها
4
من فقط براي نگاه كردن لگين كردم و سورف نكردم. :D

ولي به هر حال فكر كنم بايد قيد زير مجموعه هاي قبلي و زد!!!!

بالا