• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايتي براي دانلود با ام تي ؟

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من مي خواستم بدونم براي راه اندازي يك سايت جهات دانلود ميشه از ام تي كمك گرفت يا نه ... ؟
در واقع مي دونم كه ميشه از ام تي كمك گرفت كه با كمك اون اطلاعات هر فايل رو نوشت و دسته بندي هم داشت و راحت باهاش كار كرد اما مي خواهم بدونم براي يه سايت جهت دانلود برنامه ي بهتري هست كه پيشنهاد بدهيد و يا نه ... ؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
بله ميشه.مخصوصا امكانات ورژن جديد ام-تي كار رو خيلي آسون كرده. ولي بايد توجه داشته باشيد كه در اين صورت براي استفاده از ام-تي به عنوان سيستم دانلود ،مجبور به نصب پلاگينهاي زيادي خواهيد بود كه طبيعتا ساخت تمپليت رو براي ام-تي سخت تر ميكنه و با توجه حجم زياد ام-تي و فايلهاش ،نياز به هاست بيشتري داريد.توصيه ميكنم از سيستمهاي آماده (كه مخصوص مديريت دانلود ساخته شده) استفاده كنيد و يا خودتون برنامه اي مطابق نيازتون بنويسيد.
براي سيستم آماده دانلود از hotscripts.com كمك بگيريد.

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز يكي اينكه چرا به پلاگين اضافه احتياج است ... ؟ ميشه هر برنامه ي دانلودي را در يك پست جداگانه گذاشت و يك سري كارها مثل برنامه هاي مرتبط يا تعداد دانلود هم با يك سري اسكريپت و پلاگين هاي ساده اضافه كرد . پلاگين بيشتر به چه جهت لازم است من متوجه نشدم ؟؟
در ضمن اگه برنامه ي آماده ي ديگه اي براي مديريت دانلود هم سراغ داريد بگيد ممنون ميشم
پ . ن :
در ضمن كسي مي داند سايت www.fexon.com با چه برنامه اي مديريت مي شود ؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من خیلی از سیستم های مدیریت محتوای سایت رو امتحان کردم.
به نظر من بهترین و پیشرفته ترین اونها مامبو هست که من یک بار نصب کردم و وقتی که کنترل پنلش رو دیدم واقعا کف کردم. چون واقعا پیشرفته بود.
بعد از اون 2bevolation رو ترجیح میدم که واقعا امکانات خوبی داره. توی سایت خودم هم ازش استفاده میکنم. امنیت خوبی داره و اگه حفره امنیتی جدیدی کشف بشه به سرعت برای اون پچ عرضه میکنن. همونطور که چیند روز پیش مال خودم رو آپدیت کردم. امکاناتش واقعا خوب هست. مثلا همین خبرنامه هوشمند که کاربر بدون نیاز به داشتن ایمیل میتونه از آخرین آپدیت ها باخبر بشه. یا نوع دیگه اون که کاربر میتونه بوسیله اس ام اس ار آخرین آپدیت ها با خبر بشه. نوع دیگه اون هم برای یاهو هست که فعلا دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم. همه این سرویس ها روی سایت من نصب هست. هر دو این نرم افزار ها رایگان هستن و بر روی فانتازیکو موجود میباشن. یعنی اینکه بر خلاف ام تی که باید کلی وقت بذارین تا نصبش کنین ولو اینکه ممکنه با موفقیت نصب نشه این نرم افزار ها رو میتونین در عرض 1 دقیقه که اون هم صرف دادن یوزر نیم و پسورد میشه نصب کنین.
مزیت دیگه این اسکریپت این هست که بطور اتوماتیک بالاترین لینک دهنده ها رو توی سایت قرار میده که قبلا راجع بهش توضیح دادم. توی سایتش هم حدود 100 اسکین رایگان وجود داره که میتونین به راحتی و حتی بدون نیاز به رجیستر کردن اونها رو دانلود کنی و نصبش هم به راحتی آپلود یک فایل هست. حتی میتونی به کاربر این اجازه رو بدی که از اسکین هایی که روی سایت نصب هست یکی رو به دلخواه انتخاب کنه. این رو هم بگم که فقط فقط امکان خبرنامه هوشمند برای یاهو و اس ام اس نیاز به نصب پلاگین داره و بقیه امکانات از قبل موجود هست.
سایت خودم رو ببین تا به قدرت این اسکریپت پی ببری.
به نظر من از همین b2evol استفاده کن.
در ضمن من فکر میکنم اکثر دوستانی که ام تی رو پیشنهاد میکنن تابحال با b2evol کار نکردن. وگرنه ماه هست و من عاشقش هستم. از ام تی هم واقعا از ته دلم متنفرم.
اگه سوالی داشتی یا کمکی خواستی در خدمت هستم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
از سورس سایت فکسون چیزی دستگیرم نشد. فکر میکنم وبمستر سایت خودش این رو طراحی کرده باشه یا اینکه یه اسکریپت ناشناخته باشه.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از dashamir :
دوست عزيز يكي اينكه چرا به پلاگين اضافه احتياج است ... ؟ ميشه هر برنامه ي دانلودي را در يك پست جداگانه گذاشت و يك سري كارها مثل برنامه هاي مرتبط يا تعداد دانلود هم با يك سري اسكريپت و پلاگين هاي ساده اضافه كرد . پلاگين بيشتر به چه جهت لازم است من متوجه نشدم ؟؟
در ضمن اگه برنامه ي آماده ي ديگه اي براي مديريت دانلود هم سراغ داريد بگيد ممنون ميشم
پ . ن :
در ضمن كسي مي داند سايت www.fexon.com با چه برنامه اي مديريت مي شود ؟

بله دوست عزیز حق با شماست ولی میدونید که یه سایت دانلود باید حداقل یه شمارنده دانلود - يه سيستم راي گيري و... خيلي چيزهاي ديگه داشته باشه كه بطور پيش فرض در امتي موجود ني!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
athar تو كي ميخواي سايتت رو درست كني؟؟؟؟ هر بار كه سر ميزنم هنوز فونتش رو درست نكردي !!!! فكر نكنم زياد كار داشته باشه ... بعدشم اون امضات رو لينك كن تا نياز نباشه طرف كپي كنه تو آدرس بار !!!! ( كي ميخواي اين ريزه كاري ها رو درس كني !!! ) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اطهر هستم. شيفت شب جان متاسفانه من از اچ تي ام ال چيزي نميدونم. چند بار هم از بچه ها درخواست كردم كه برام درست كنن اما.....
امضا رو هم چشم.
همين الان كه داشتم با كامپيوتر كار ميكردم سنجابم اومد و روي مانيتورم كار بد كرد. مانيتور خاموش شد و منم ميجبورم تا فردا خاموش نگه دارم كه شايد خشك بشه. الان هم دارم با نوت بوك كار ميكنم و كاراي سخت نميتونم انجام بدم. اگه خدابخواد فردا
از اينكه به فكر من هستي ممنونم

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از athar :
اطهر هستم. شيفت شب جان متاسفانه من از اچ تي ام ال چيزي نميدونم. چند بار هم از بچه ها درخواست كردم كه برام درست كنن اما.....
امضا رو هم چشم.
همين الان كه داشتم با كامپيوتر كار ميكردم سنجابم اومد و روي مانيتورم كار بد كرد. مانيتور خاموش شد و منم ميجبورم تا فردا خاموش نگه دارم كه شايد خشك بشه. الان هم دارم با نوت بوك كار ميكنم و كاراي سخت نميتونم انجام بدم. اگه خدابخواد فردا
از اينكه به فكر من هستي ممنونم
ببخشین این جریان ربطی به آواتور شیفتی داشت؟؟؟
از اچ تی ام ال که سر در نمی یاری ااز پی اچ پی سر درمیاری؟؟؟
هرجا دیدی فونت زده ! نوع فونت رو به tahoma تغییر بده

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از athar :
من خیلی از سیستم های مدیریت محتوای سایت رو امتحان کردم.
به نظر من بهترین و پیشرفته ترین اونها مامبو هست که من یک بار نصب کردم و وقتی که کنترل پنلش رو دیدم واقعا کف کردم. چون واقعا پیشرفته بود.
بعد از اون 2bevolation رو ترجیح میدم که واقعا امکانات خوبی داره. توی سایت خودم هم ازش استفاده میکنم. امنیت خوبی داره و اگه حفره امنیتی جدیدی کشف بشه به سرعت برای اون پچ عرضه میکنن. همونطور که چیند روز پیش مال خودم رو آپدیت کردم. امکاناتش واقعا خوب هست. مثلا همین خبرنامه هوشمند که کاربر بدون نیاز به داشتن ایمیل میتونه از آخرین آپدیت ها باخبر بشه. یا نوع دیگه اون که کاربر میتونه بوسیله اس ام اس ار آخرین آپدیت ها با خبر بشه. نوع دیگه اون هم برای یاهو هست که فعلا دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم. همه این سرویس ها روی سایت من نصب هست. هر دو این نرم افزار ها رایگان هستن و بر روی فانتازیکو موجود میباشن. یعنی اینکه بر خلاف ام تی که باید کلی وقت بذارین تا نصبش کنین ولو اینکه ممکنه با موفقیت نصب نشه این نرم افزار ها رو میتونین در عرض 1 دقیقه که اون هم صرف دادن یوزر نیم و پسورد میشه نصب کنین.
مزیت دیگه این اسکریپت این هست که بطور اتوماتیک بالاترین لینک دهنده ها رو توی سایت قرار میده که قبلا راجع بهش توضیح دادم. توی سایتش هم حدود 100 اسکین رایگان وجود داره که میتونین به راحتی و حتی بدون نیاز به رجیستر کردن اونها رو دانلود کنی و نصبش هم به راحتی آپلود یک فایل هست. حتی میتونی به کاربر این اجازه رو بدی که از اسکین هایی که روی سایت نصب هست یکی رو به دلخواه انتخاب کنه. این رو هم بگم که فقط فقط امکان خبرنامه هوشمند برای یاهو و اس ام اس نیاز به نصب پلاگین داره و بقیه امکانات از قبل موجود هست.
سایت خودم رو ببین تا به قدرت این اسکریپت پی ببری.
به نظر من از همین b2evol استفاده کن.
در ضمن من فکر میکنم اکثر دوستانی که ام تی رو پیشنهاد میکنن تابحال با b2evol کار نکردن. وگرنه ماه هست و من عاشقش هستم. از ام تی هم واقعا از ته دلم متنفرم.
اگه سوالی داشتی یا کمکی خواستی در خدمت هستم

موضوع اينجاست كه كاربرد ام تي با اين برنامه اي كه شما ميگيد فرق مي كنه . با اين حال ممنون مي شم اگه اين برنامه رو كه سايتتون باهاش كار مي كنه رو كامل تشريح كند و امكانات كاملش رو بگيد . ضمن اينكه چرا جداملتون چب چين راست چينش خرابه ؟ اين امكان رو نداره كه براي فارسي درستش كنيم يا ... ؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من اصلا حرفی راجع به آواتور شیفت شب نزدم که مهرداد. من هیچکدوم رو بلد نیستم مهرداد جان. در ضمن فقط فونت نیست. خیلی کارا باید انجام بشه. نمونش هم همین دوست ما گفتن راست چینش خرابه. توی همه سیستم ها حتی همون ام تی .... هم همینطوره که باید درستش کرد. ولی من نه بلد هستم و نه کسی رو دارم که برام درست کنه. شما میتونی همه چیزاشو درست کنی. در ضمن اینکه من بالا یک ساعت داشتم راجع به این سیستم حرف میزدم چی بود که؟ داشتم واسه مهرداد یاسین میخوندم؟ حالا اگه سوالی دارین بگین تا من جواب بدم. آخه نمیدونم دیگه چه توضیحی بدم.

بالا