• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت آب و فاضلاب سيستان و بلوچستان

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگي دوستان
اين هم آدرس سايت آب و فاضلاب سيستان و بلوچستان كه خدمات آنلاين هم ارائه ميكنه . از قبيل چك كردن مبلغ بدهي ، قبول اشتراك پست الكترونيك قبوض آب بها و ارائه درخواست انشعاب آب بصورت مكانيزه .
http://www.abfasb.com
اين سايت توسط شركت توسعه و گسترش فناوري اطلاعات و با نرم افزار سيستم مديريت محتواي فارسي زيگورات (ziggurat farsi cms) پياده سازي شده است

از تمامي پيشنهادات استقبال ميكنيم .

شركت آب و فاضلاب سيستان و بلوچستان

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسيار عالي ;)

1) اما اگر با CSS خالص كار مي كردين سرعت بارگذاري يه خورده پايين تر ميومد ( واسه ي ما كه تو ايرون هستيم و با ديال آپ وصل مي شيم سرعت يه فاكتور مهمه )

2) در ضمن با عبور نشان گر موس روي اين منوهاي سمت راست يه خورده سرعت سيستم پايين مي ياد كه روي سيستم هاي ضعيف مي تونه موجب هنگ شدن پي سي بشه ! اصولا براحي جلوگيري از اين امر
منوهاي كشويي رو با DHTML ْطراحي مي كنند يا اگر مجبور بشن دست به دامن فلش و ...

3) من تنها با اينترنت اكسپلرر اين سايت رو درست مي بينم تكليف ما بقي مرورگرها چي ميشه ؟

اما با اين امكانات آنلاين خيلي حال كردم ! موفق باشيد . :rolleyes:

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از alvan :
بسيار عالي ;)

1) اما اگر با CSS خالص كار مي كردين سرعت بارگذاري يه خورده پايين تر ميومد ( واسه ي ما كه تو ايرون هستيم و با ديال آپ وصل مي شيم سرعت يه فاكتور مهمه )

2) در ضمن با عبور نشان گر موس روي اين منوهاي سمت راست يه خورده سرعت سيستم پايين مي ياد كه روي سيستم هاي ضعيف مي تونه موجب هنگ شدن پي سي بشه ! اصولا براحي جلوگيري از اين امر
منوهاي كشويي رو با DHTML ْطراحي مي كنند يا اگر مجبور بشن دست به دامن فلش و ...

3) من تنها با اينترنت اكسپلرر اين سايت رو درست مي بينم تكليف ما بقي مرورگرها چي ميشه ؟

اما با اين امكانات آنلاين خيلي حال كردم ! موفق باشيد . :rolleyes:

ضمن تشكر از دقت نظر و راهنمايي شما
1) در شهر هايي كه هنوز بايد فرهنگ استفاده از وب و اصول طراحي وب را جا انداخت هميشه تمام طراحي در دست طراح نيست به هرحال تا جايي كه امكان داشته از جداول كمتر استفاده شده است و سعي بر css بوده

2) فلش هاي منو هم از اون قسمت هايي است كه به زور كارفر ما اضافه شده و سعي دارم هر طور شده بهترشون كنم
3) من خودم firefox استفاده ميكنم اونجورا هم نيست ديگه :cool:

به هر حال بازم متشكرم

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
واقعا جالب بود. امیدوارم همه سازمان ها و ادارات یاد بگیرن. :happy:

بالا