• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت تخصصي سيستم هاي مديريت محتواي فارسي

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام

سايت ايران اسكريپت رسما آغاز بكار كرد . در اين سايت ما سعي خواهيم داشت سيستم هاي معروف مديريت و ايجاد سايت را بصورت فارسي در دسترس علاقه مندان قرار دهيم ...

مشاهده سايت IR-Script

masood_y

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اين سايتت كه بالا نمياد!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

Acaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
هاستم از persiancompany است... البته حدس من مبني بر مساله پيش آمده در رابطه با ديتا سنتر The Planet است ... متاسفانه تا اين لحظه هم علاوه بر تمام پيگيري ها و نامه هايي كه ارسال كردم هيچ جوابي از مسولينش دريافت نكردم ...

اگر در مضيقه مالي نبودم و قادر به انتخاب بودم مسلما همانند دو سايت ديگرم بي چون و چرا از پرشين تولز سرويس مي گرفتم ... خوب نتيجه اخلاقي اينه كه اگه شده مثل معتادها همه وسايل خونه رو بفروشيد ، اينكار را كرده و از پرشين تولز خدمات بگيريد.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از Acaro :
سلام
هاستم از persiancompany است... البته حدس من مبني بر مساله پيش آمده در رابطه با ديتا سنتر The Planet است ... متاسفانه تا اين لحظه هم علاوه بر تمام پيگيري ها و نامه هايي كه ارسال كردم هيچ جوابي از مسولينش دريافت نكردم ...

اگر در مضيقه مالي نبودم و قادر به انتخاب بودم مسلما همانند دو سايت ديگرم بي چون و چرا از پرشين تولز سرويس مي گرفتم ... خوب نتيجه اخلاقي اينه كه اگه شده مثل معتادها همه وسايل خونه رو بفروشيد ، اينكار را كرده و از پرشين تولز خدمات بگيريد.
موافق هستم من!

بالا