همش تو وبلاگم هست يه سري بزنيد بد نيستبه نقل از daftarekhaterat :اسمهاي سايتها رو اگه بنويسين اشكالي نداره. فقط refferal link نباشه.
تبريك ميگم يكم توضيحات دوست عزيز :happy: سايتتون چيه؟به نقل از ataasgari :من تابحال 2100 دلار از گوگل Adsense دريافت كردم، 500 دلار ديگه هم تاييد شده و در راهه![]()
آبتين جان سايتهاي پيد تو كليك يه لم خاصي داره كه من سر فرصت توضيح ميدم ولي اگه كسي امكان اينكه با گوگل كار كنه رو داشته باشه خيلي به صرفه تر هست البته هم ميشه با گوگل كار كرد هم سايتهاي پيد تو كليك و سورف و...به نقل از moonomid :بيشتر نظر من روي سايت هاي paid to click هستش! :happy:
نه google!
عزيزم سايت گوگل پول بهت ميدهبه نقل از farhad12 :آبتين جان سايتهاي پيد تو كليك يه لم خاصي داره كه من سر فرصت توضيح ميدم ولي اگه كسي امكان اينكه با گوگل كار كنه رو داشته باشه خيلي به صرفه تر هست البته هم ميشه با گوگل كار كرد هم سايتهاي پيد تو كليك و سورف و...
آره منم مشكلاتشو ميدونم و اينكه چك رو بايد بفرته به آدرست و... ولي بازم ميشه كارهايي كرد بچه قبلا خيلي صحبت كردند من ديگه بهش نمي پردازم خوب اگه يه مي خواين پيد تو كليك كار كنيين من سايتهاي خوبي ميشناسم ولي اگه مي خواي در آمد بالايي داشته باشي بايد در ريفرال گيري حرفه اي باشي :happy:به نقل از moonomid :عزيزم سايت گوگل پول بهت ميده
اما در خارج از ايرن!
موافقم ولي درآمدهاي جايگزين هم بايد در نظر گرفتبه نقل از roozbeh :بچسبيد به گلد ماينتون بابا![]()
براي سرگرمي بد نيستبه نقل از roozbeh :بچسبيد به گلد ماينتون بابا![]()
پس كه اينطوربه نقل از farhad12 :موافقم ولي درآمدهاي جايگزين هم بايد در نظر گرفت
به نقل از roozbeh :پس كه اينطور![]()
گلد ماين رو طلاق دادين رفت پي كارش؟
ايول سرمايه گذاربه نقل از farhad12 :diversify عزيز من هميشه اين اصل سرمايه گذاري رو بايد رعايت كرد
![]()
سرمايه=وقت+منابع مادي و .......به نقل از roozbeh :ايول سرمايه گذار![]()