خوب دوست من ببین چندین راه خوب وجود داره.
اول اینکه به نظر من بدی بنویسن برات خیلی هزینه داره و خوب مشکلاتی هم ممکنه وجود داشته باشه.
یعنی چون اسکریپت نو هست ، تست نشده در مواقع حساس، مثل امنیت، حمله هکر ها، سوء استفاده و تقلب اعضا، باگ و خیلی چیزهای دیگه که هر کدومش بسیار مهمه.
که کسی که واقعا پشتیبان واقعی باشه خوب سخته.
یکی از راه هائی که بهتره به نظرمن سایتهائی که اسکریپت گیم انلاین می فروشند رو در
گوگل سرچ کنی و رنک و اعتبارشون رو ببینی و بعد تماس بگیری تا برات اون اسکریپتی که نوشتند رو برات اختصاصی سازی کنند که خوبی این کار اینکه اون اسکریپت چون برای هزاران نفر نوشته شده یعنی اینکه مشکلاتش به مرور زمان رفع شده!
هر سال پشتیبانی می شه
و تازه قیمتش عادی هست
به بیان بهتر اگه تو بخوای یه اسکریپت رو بنویسی چون فقط برای تو نوشته می شه ( و تازه اصلا معلوم نیست که برنامه نویس اسکریپتت رو به چند نفردیگه بفروشه ) خوب برات بسیار گرون در میاد که هنوز هم تست نشده و صفر کیلومتر هست (آبدیده نشده)
اما یه اسکریپت چون با هدف فروش کلی نوشته شده تو اسکریپتی بسیار ارزشمند و گرون خواهی داشته با قیمتی باور نکردنی .
برای مثال اسکریپت این شبکه اجتماعی سایت من
www.B-B-U.com
به نظرت اگه بخوای اینو بنویسی اختصاصی چقدر هزینه می بره ؟ اما می شه چنین ابر اسکریپتی رو تنها با 500-600 دلار خرید.
داستان گیم آنلاین شما هم همینه و وقتی باهاشون تماس بگیری و بگی اسکریپت شما رو می خوام اما اختصاصی سازی بشه هم از قیمت بسیار پائینی برخوردار خواهی شد و هم پشتیبانی حرفه ای.
و هم اینکه اسکریپتی رو گرفتی که خیلی خیلی روش کار شده و گزارشهای زیادی توسط استفاده کنندگان قبلی درباره اش ارسال شده و نقص هاش رفع شده !
اما در هر صورت اگه می خوای باز بدی برات بنویسن
چند تا سایت ایرانی هست
www.ParsCoders.com
www.Barnamejoo.com
اما یه سایت خوب خارجی هست با نام
FreeLancer که اونجا برنامه نویسهائی از سراسر جهان هستند که تو توی دسته مشخصی می نویسی که نیاز به طراحی چنین اسکریپتی داری و انواع افراد از کشورهای مختلف میان و پیشنهاد می دن
که حتما دقت کن به این موارد.
اول خوب بشین بنویس که چی می خوای. یعنی اسکریپتت چجوری باشه
و همه قابلیتهائی که نیاز داری رو توش بنویس و بعد اخرش بنویس اگه پیشنهاد بهتری دارید استقبال می کنم
و بعد به رنک و اعتبار و رتبه پیشنهاد دهنده ها دقت کن.
و نهایتا باز هم می گم من همون روش اختصاصی سازی کردن اسکریپتهای حرفه ای رو پیشنهاد می کنم.
مهدی محمدی دهقانی
www.mmd.name
در اینجا بصورت مفصل تر مقاله هائی در این باره نوشتم
www.webmasterha.com/plugins/forum/forum_post.php?nt.7