• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت p30time به مرز چهل هزار بازديد در روز نزديك شد

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
با سلام
سايت p30time.com فعاليت خود را از شهريور 85 اغاز كرد وامروز توانست به مرز 40000 بازديد در روز دست يابد
اين سايت با داشتن قسمت هاي متنوعي از جمله نرم افزار؛ موبايل ؛ سخت افزار ؛ بازي ؛ انجمن هاي گفتگو و.... توانسته محيطي مفيد براي كاربران مهيا كند
گروه p30time از تمامي دوستاني كه مايل به همكاري با سايت در زمينه مديريت صفحه اول ؛ انجمن ها و... را دارند دعوت به همكاري مي نمايد اميدواريم با كمك شما سايتي متفاوت ايجاد كنيم
لطفا مشكلات سايت را هم در اينجا مطرح كنيد
منتظر شما هستيم
www.p30time.com
www.p30time.com/forums
p30time.gif

kralpc

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام:)
لطفا در مورد اين عكسها كه توسط من از سايتتون گرفته شده توضيح بفرماييد:rolleyes:
چطور ممكن است سايتي كه روزانه به قول شما در حدود 40000 بازديد كننده دارد 54 عضو داشته باشد و بيشترين حضور كاربران در سايت 43 نفر باشد و اين بازديدها بين ساعت 8 تا 10 صبح و 8 تا 10 عصر باشد:blink: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​

des2006.JPG

day5.JPG

day6.JPG

day7.JPG

amar.JPG

aza1.JPG

aza2.JPG

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
سايت p30time به مرز چهل هزار بازديد در روز نزديك شد
جناب kralpc ما ادعايي نكرديم كه عضو زيادي داريم ما روي امار سايت توجه داشتيم اگر منظور از عكسي كه انداختيد كه نشان مي دهد تعداد كاربران با يك نام ثبت نام كرده اند اين به دليل اين است كه ما سيستم كد امنيتي را در سايت فعال نكرديم وبعضي افراد مي توانند اين كار را انجام دهند وبا نرم افزار زياد عضو شوند
سايت هايي مثل ترفندستان هم با اين مشكل عضو مواجه شدند
اما تا به حال موردي گزارش نشده كه نشان دهد امار سايت را بالا ببرند
اگر مي توانيد ثابت كنيد

kralpc

Registered User
لایک‌ها
0
meka1 جان من هم نگفتم كاربرانتون كم هستند يا بيشتر..
سئوال من اين هست كه اگر ديروز بازديد شما 40000 تا بوده اگر واقعي باشد بايد حداقل 1 نفر در سايت ثبت نام مي كرد ولي همونطور كه تو عكسها نشون داده ميشه تعداد افرادي كه ديروز ثبت نام كرده اند 0 است در حالي كه بازديد 40000 هست.
ضمنا چرا بازديد سايت در ساعتهاي معيني (8 تا 10 صبح و همچنين عصر) يكباره از 1 به 5000 افزايش مي يابد و همچنين يكباره از 6000 در عرض 1 ساعت به 10 مي رسد اگر به آمار روزهاي 6 و 7 دي نگاه كنيد متوجه مي شويد كه بازديدها فقط در اون ساعتهايي كه مشخص شده افزايش داشته و در بقيه ساعتها بازديد ها كم بوده؟ آيا اين افزايش و كاهش ناگهاني بازديدها مشكوك نيست؟؟؟
در مورد عضو شدن بيش از يك بار توسط كاربر هيچ ربطي به فعال بودن كد امنيتي ندارد!
با تشكر

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
سلام دوست عزيز. به نظر شما چه اتفاقي افتاده؟؟
فكر مي كنيد كار هكر هاست؟ ( كه سايت ما اونقدر مهم نيست كه بيان توش خربكاري كنند يا بهم بريزند)
فكر مي كنيد با يك نرم افزار اين كار صورت گرفته؟ ( لطفا اگر مي دونيد اسم نرم افزار رو بنويسيد )
ضمنا در روز هاي بعد مشخص ميشه كه كار هكر بوده يا آمار زياد شده. و من فكر نمي كنم يك هكر از وقت و كار و زندگيش بزنه و آمار يك سايت رو بالا ببره. درسته؟؟
:f34r: :f34r: :f34r:
خوشحال مي شم نظر شما رو بدونم. با تشكر

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزيز. به نظر شما چه اتفاقي افتاده؟؟
فكر مي كنيد كار هكر هاست؟ ( كه سايت ما اونقدر مهم نيست كه بيان توش خربكاري كنند يا بهم بريزند)
فكر مي كنيد با يك نرم افزار اين كار صورت گرفته؟ ( لطفا اگر مي دونيد اسم نرم افزار رو بنويسيد )
ضمنا در روز هاي بعد مشخص ميشه كه كار هكر بوده يا آمار زياد شده. و من فكر نمي كنم يك هكر از وقت و كار و زندگيش بزنه و آمار يك سايت رو بالا ببره. درسته؟؟
:f34r: :f34r: :f34r:
خوشحال مي شم نظر شما رو بدونم. با تشكر
خیلی از ربوت های وب میتونن همچین بلایی رو سر سایتها بیارن
مثلا ربوتهای اسپمر!!

kralpc

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
عضو شدن بيش از يك بار توسط كاربر بصورت دستي انجام شده و كار ربوت ها نمي باشد و براي حل اين مشكل از ايران نيوك فايل هاي اصلاحيش را بگيريد و جايگزين كنيد ضمن آنكه عضو شدن كاربري بيش از يكبار ربطي به افزايش بازديد سايت شما ندارد چون اون كاربر در تاريخ 23 آذر عضو شده در حالي كه بازديد سايت شما در روزهاي 6 7 دي بصورت مشكوكي افزايش يافته!!!!!

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اصلا به ما چه؟؟؟؟؟؟؟
بزار حالشو کنه این بابا دیگه×!!!!!!
فقط یه چیزی > سایت با 40000 بازدید تبلیغاتش 5 تومان در ماه نمی باشد!!!! اینو تاغییر بده

مرسی و موفق باشی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
بنظر من هم آمار یه مشکلی داره چون با این تعداد بازید نباید امار سایت انقدر پایین باشه ! مثلا همین الان 2 نفر مهمان هستند که یکش من هستم دومی هم یه بنده خدای دیگه ! در صورتیکه با یک ضرب و تقسیم ساده میشه فهمید که تعداد کاربران سایت بصورت متوسط در ساعت باید 5 نفر باشه یا نزدیک به همین عدد .

نزدیک ترین احتمال برای اون ساعات شلوغ سایت شما فقط ربات های اسپمر و احتمالا موتورهای جستجو هستند چون من خودم هرچند وقت یکبار یکیشون رو پرت میکنم از سایتم بیرون !! پهنای باند رو عجیب میخورن !!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
آقا اصلا به ما چه؟؟؟؟؟؟؟
بزار حالشو کنه این بابا دیگه×!!!!!!
فقط یه چیزی > سایت با 40000 بازدید تبلیغاتش 5 تومان در ماه نمی باشد!!!! اینو تاغییر بده

مرسی و موفق باشی

من با اين حرفت موافق نيستم به چيزاي ديگر كارندارم بعضي ها رو ديدم .واقعا بازديد درست دارند اما نسبت به بازديد تبليغات خيلي مفتي ميگيرند كه سود داره واقعا بايد شناسايي كرد:D

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
خوب يه بار وبگذر بذار معلوم ميشه

بالا