• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتتم تو گوگل ایندکس نمی شه

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من الان 2 ماهه یک دامین خریدم و یک هاست 5 مگا بایتی هم روش هدیه بود ولی هر کاری می کنم تو گوگل ایندکس نمیشه حتی سایت مپ و گوگل بات هم گذاشتم و لی انگار نه انگار
لطفا کمک کنید آدرس سایتم
www.dreamstudiodesign.net

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سلام من الان 2 ماهه یک دامین خریدم و یک هاست 5 مگا بایتی هم روش هدیه بود ولی هر کاری می کنم تو گوگل ایندکس نمیشه حتی سایت مپ و گوگل بات هم گذاشتم و لی انگار نه انگار
لطفا کمک کنید آدرس سایتم
www.dreamstudiodesign.net

آدرسش را اینجا ثبت کردید رتبه این تالار بالاست تا یک هفته دیگه پیداش می کنه

سایتهای تازه تاسیس را بد قبول می کنه

سایت شما هم که فول فلشه دیگه بد تر شما فعلا HTML کنش تا گوگل بشناسه بعد که رتبه اش بالا رفت فلشش کنید

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خواهش موضوع جدید ایجاد نکنید.

خوب یه دلیلش سایت شما 85% ش فلش هست

متا تگ یونی کد نیست
META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">

کلمات کلیدی
<meta name="keywords" content="dream studio design , &#1591;&#1585;&#1575;&#1581;&#1740; &#1581;&#1585;&#1601;&#1607; &#1575;&#

چیزی نداره که ثبت بشه

منبع + کپی رایت + ایمیل
هیچی نوشته نشده

در ضمن الان با لینک دادن در همی جا لینک سایت شما در بایگانی روزانه گوگل ثبت شده

halakoei.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
دوستان بخوبی راهنمائی کردن شما را.من توصیه می کنم که با توجه به فعالیت طراحی وب سایت به مسائل مهمتری در طراحی وب توجه کنی مثلا همین کدهای اچ تی ام ال سایتت که اصلا بخوبی بهینه سازی نشده.
یکی از پارامترهای مهم در طراحی وب سایت ، درج تمامی متاتگ های مهم در صفحات می باشد.

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
دسته همگی درد نکنه ولی این حرف ها نیست من دو تا دامین دیگه داشتم اصلا قبل از اینکه توشون چیزی بریزم خود به خود ایندکس می شد اینو هر بلایی سرش میارم اصلا انگار نه انگار حتی سایت مپ و خزنده هم براش گذاستم در ضمن من سایر صفحاتم تمامن اچ تی ام ال هست حتی به سامبیتر ها هم معرفی کردم دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
کجاش میاره ما که جایی ندیدم نکنه اون یکدونه فایل فلش که روی سایتم هست پیدا میکنه اونو میگید؟

ata_webmaker

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نیست جواب منو درست حسابی بده الهی که فداتون وشم :D
الان 6 ماهه مه یک سایت www.atadesign.ir درست کردم سایت مپ هم براش گذاشتم تمام صفحات لینک شد و بعدش اومدم توش یک فروم نصب کردم 158 ارسالی هم داشتم فروم من هم با ما بی بی بود به آدرس www.atadesign.ir/forum هر کاری کردم صفحات تو گوگل ایندکس نمی شد با اینکه گوگل بات و یاهو و الکسا تند تند هم سر میزدند اومدم عین همین پرشتن تولز خودمون تو آدرس forum.atadesign.ir نصب کردم تو اونجا هم یکبند خزنده ها سر می زنند ولی چیزی رو اندکس نمی کنند تنها چیز هایی که اینکدس می کنند تقویم و افراد انلاین و جستجو و از این جور چیزها از هر کدوم هم 3 بار ایندکس کرده انکار اصلا با دیتا بیس ارتباط بر قرار نمی کنه البته من باید صفحات پیجم رو از تنضیمات مای بی بی به صورت دوستانه کنم که اینکار رو می کنم ارور میده و مجبور میشم بر گردونم به مدل قبلی حالا من این سوال رو دارم آیا جایی از کار من لنگ میزنه لطفا راهنمایی کنید خدا پدر ماردوتون رو بیامرزه

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
کسی نیست جواب منو درست حسابی بده الهی که فداتون وشم :D
الان 6 ماهه مه یک سایت www.atadesign.ir درست کردم سایت مپ هم براش گذاشتم تمام صفحات لینک شد و بعدش اومدم توش یک فروم نصب کردم 158 ارسالی هم داشتم فروم من هم با ما بی بی بود به آدرس www.atadesign.ir/forum هر کاری کردم صفحات تو گوگل ایندکس نمی شد با اینکه گوگل بات و یاهو و الکسا تند تند هم سر میزدند اومدم عین همین پرشتن تولز خودمون تو آدرس forum.atadesign.ir نصب کردم تو اونجا هم یکبند خزنده ها سر می زنند ولی چیزی رو اندکس نمی کنند تنها چیز هایی که اینکدس می کنند تقویم و افراد انلاین و جستجو و از این جور چیزها از هر کدوم هم 3 بار ایندکس کرده انکار اصلا با دیتا بیس ارتباط بر قرار نمی کنه البته من باید صفحات پیجم رو از تنضیمات مای بی بی به صورت دوستانه کنم که اینکار رو می کنم ارور میده و مجبور میشم بر گردونم به مدل قبلی حالا من این سوال رو دارم آیا جایی از کار من لنگ میزنه لطفا راهنمایی کنید خدا پدر ماردوتون رو بیامرزه

کار شما ایرادی نداره فقط مشکل در پیچ رنک هست اگه رنک سایتت بالا بود هزار بار تا الان ایندکس شده بود
یه مقداری واسه سایت هاتون بک لینک جمع کنید و اگرنه اینطوری حالا حالا ها همین آش و کاسه است
گوگل بر اساس پیج رنک به عمق یک سایت نفوذ می کنه سایت های رتبه پایین را سر سری می خونه
رنک این دامنه ها صفره

Google Pagerank for: dreamstudiodesign.net 0/10
Google Pagerank for: www.dreamstudiodesign.net 0/10
Google Pagerank for: www.atadesign.ir 0/10

فعلا اون صفحاتی که واقعا مهم هستند را لینکشون را در صفحه اصلی قرار بدهید تا لااقل اونا ایندکس بشه

موفق باشید

بالا