• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتم هک شده میشه کاریش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش کمک

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوستان
سایت هک شد
یک ماهه درگیرشم تا آخر سر شرکت هاستینگ گفت ربطی به ما نداره که بگذریم
جوریکه دیگه قید سایت و زندگی را زدم

الان شانسی شانسی رفتم تو هاست دیدم کلیه فایل ها علی الظاهر روی هاست هست ( گرچه وقتی آدرس سایت می زنم صفحه هک میاد)

چند مشاوره ضروری نیاز دارم :
1- چه کنم سایت بر گرده به آخرین تاریخ ( صفه هک از کجاست؟؟)
2- 500 مگ هاست همش پر شده!!!!!!!! گمونم ویروسی شده و اون هکر این کارا کرده و برای این راه حل بدین

خیلی امید پیدا کردم خواهشا کمک کنید چه کنم

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام

نسخه وردپرسی و که روی سایت داری دانلود کن و تمام فایلهای ایندکس رو جایگزین کن ( هر چی ایندکس هست یعنی تو صفحه قالب ، افزونه ها ، پوشه های مدیریت وردپرس و ... ) مشگل هک به احتمال 99 درصد حل میشه .( این روش هک دیفیس هست که میان و صفحه ایندکس رو عوض می کنن ) .

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247

برادر آخه از شرکت های معتبر هاست گرفتم اسمش را بیارم باورت نمیشه!!!!
بعدا امنیتی خودم رعایت می کنم شما مثلا چه خدمات اضافه تری می دین؟ + هزینه؟

سلام

نسخه وردپرسی و که روی سایت داری دانلود کن و تمام فایلهای ایندکس رو جایگزین کن ( هر چی ایندکس هست یعنی تو صفحه قالب ، افزونه ها ، پوشه های مدیریت وردپرس و ... ) مشگل هک به احتمال 99 درصد حل میشه .( این روش هک دیفیس هست که میان و صفحه ایندکس رو عوض می کنن ) .

سلام داداش رضا خوبی عزیز؟
آره کلی به این در اون در زدیم آخر سایتا خودم رو بیارم دوباره ( اینجا بز می خرن بلا نسبت البته :D )
حرف شما درسته میشه برگردوند ولی شرکت طرف مقابلم گفت چون دیر گفتید کاریش نمیشه کرد و . . . منم رفتم هاست دیدم همه چی پریده بعد کلی سر و صدا و . . . بی نتیجه موند
امروز رفتم دیدم همه فایل ها هست :wacko:
فقط نمی دونم باید چه کنم

راستی :
1- قبلا یک ساب دامنه روی این داشتم دقیقا همین تیم هک کرد می تونه از اون روز به بعد تو کمین نشته باشه؟ و اگر آره چه کنم کامل اثرش از هاستم محو بشه
2- علت پر شدن کل فضای هاست همین دیفیس هست که فرمودین؟

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
برادر آخه از شرکت های معتبر هاست گرفتم اسمش را بیارم باورت نمیشه!!!!
بعدا امنیتی خودم رعایت می کنم شما مثلا چه خدمات اضافه تری می دین؟ + هزینه؟

سلام داداش رضا خوبی عزیز؟
آره کلی به این در اون در زدیم آخر سایتا خودم رو بیارم دوباره ( اینجا بز می خرن بلا نسبت البته :D )
حرف شما درسته میشه برگردوند ولی شرکت طرف مقابلم گفت چون دیر گفتید کاریش نمیشه کرد و . . . منم رفتم هاست دیدم همه چی پریده بعد کلی سر و صدا و . . . بی نتیجه موند
امروز رفتم دیدم همه فایل ها هست :wacko:
فقط نمی دونم باید چه کنم

راستی :
1- قبلا یک ساب دامنه روی این داشتم دقیقا همین تیم هک کرد می تونه از اون روز به بعد تو کمین نشته باشه؟ و اگر آره چه کنم کامل اثرش از هاستم محو بشه
2- علت پر شدن کل فضای هاست همین دیفیس هست که فرمودین؟
دلیل اینکه هی پشت سر هم هک میشید وجود شل در هاستتون هست!
من میتونم براتون درستش کنم!
پ.خ بدید!

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوستان ورژن وردپرس نصب شدم را پیدا کردم و یکی عین اون دانلود کردم سپس دوتا پوشه (admin + incloud ) را از هاست پاک کردم و اون جدیده را آپلود کردم از هک بودن درومد

سوال:
1- تو این دوتا پوشه چیزی از مطالب قبلی یا فایل و . . . ذخیره میشه؟ چون من کلا این دوتا پوشه را با دوتا جدید عوض کردم (مثلا پوشه کانتک توش تم و . . هست که اگر جایگزین کردی قبلی ها میپره این دوتا پشه هم چنین چیزی دارن؟)
2- الان باید دقیقا چه اقداماتی بکنم؟ چون من فقط این دوتا پوشه را جایگزین کردم و احتمالا باید برای جلوگیری از هک مجدد اقداماتی بکنم
3- سایت برگشت اما یک چیز فوق عجیب : متاسفانه فقط 23 تا از مطالبم وجود داره + 123 تا رفته تو زباله دادن ( 300 مطلب دیگه + پیش نویسهام + نام کاربری نویسنده من + آرشیو تیر و مرداد ) همه و همه پریده !!!! اولا چرا همش نپریده؟ ثانیا راهی به جز کش گوگل برای برگردوندن و ریکاوری هست؟؟؟؟

خیلی خیلی سپاس از دوستانی که کمک کردن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز اين به دليل قديمي بودن ورژن وردپرست هست . به جديدترين نسخه اپديت كن .

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوست عزيز اين به دليل قديمي بودن ورژن وردپرست هست . به جديدترين نسخه اپديت كن .

بعید می دونم دوست من
با تحقیق های من مشکل از هاستینگ و مسئله شل هست

ثانیا گذشته ها گذشته بگید الان چه کنم؟ این سه تا سوال آخری تو پست قبلیم را جواب بدین ممنون میشم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بعید می دونم دوست من
با تحقیق های من مشکل از هاستینگ و مسئله شل هست

ثانیا گذشته ها گذشته بگید الان چه کنم؟ این سه تا سوال آخری تو پست قبلیم را جواب بدین ممنون میشم

دوست عزيز من اطلاعاتم در اين زمينه زياد نيست . ولي ورژنهاي قبلي وردپرس به دليل مشكلي داشتند. به راحتي هك ميشدند با يك APP لينوكس

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام آدرس سایت رو بده یه نگاه بندزیم

شما تمام فایل ها و عکس هات رو تنگه دار بقیش رو بزار تو یه پوشه و یه بررسی بکن ببین فایل اچ تی ام ال و کلا کد هر چی بود پاک کن بعد یه نسخه وردپرسی که قبلا رو بود نصب کن و به دیتا بیست متصلش کن فایل هات رو بریز توش سایت از هک بودن در میاد اما برای بقیه کار ها یه سری موارد امنیتی هستش کد باید رو پوشه ها بزاری فایل رو دسترسی هاشو تنظیم کنی کلا باید یه دستی بکشی به سر و روش

کلا تمام افزونه ها رو باید از نو نصب کنی یعنی جدیدش رو از خود سایت وردپرس بگیری و نصب کنی تا اگر اونجا هم شلی بود دیگه از بین بره و بدونی که مشکلی نباشه

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام آدرس سایت رو بده یه نگاه بندزیم

شما تمام فایل ها و عکس هات رو تنگه دار بقیش رو بزار تو یه پوشه و یه بررسی بکن ببین فایل اچ تی ام ال و کلا کد هر چی بود پاک کن بعد یه نسخه وردپرسی که قبلا رو بود نصب کن و به دیتا بیست متصلش کن فایل هات رو بریز توش سایت از هک بودن در میاد اما برای بقیه کار ها یه سری موارد امنیتی هستش کد باید رو پوشه ها بزاری فایل رو دسترسی هاشو تنظیم کنی کلا باید یه دستی بکشی به سر و روش

کلا تمام افزونه ها رو باید از نو نصب کنی یعنی جدیدش رو از خود سایت وردپرس بگیری و نصب کنی تا اگر اونجا هم شلی بود دیگه از بین بره و بدونی که مشکلی نباشه

ممنون دوست عزیزم
پس منظورتون اینه که اوندتا پوشه که جایگزین کردم چیزی از اطلاعات قبلی سایت از بین نمیبره درست؟

اما سوال سومم هم می تونید جواب بدین؟ اینکه چرا فقط بعضی مطالب حذف شده توسط هکر و اینکه بقیه مطالب را چه جوری برگردونم؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ممنون دوست عزیزم
پس منظورتون اینه که اوندتا پوشه که جایگزین کردم چیزی از اطلاعات قبلی سایت از بین نمیبره درست؟

اما سوال سومم هم می تونید جواب بدین؟ اینکه چرا فقط بعضی مطالب حذف شده توسط هکر و اینکه بقیه مطالب را چه جوری برگردونم؟

مطالب توسط هکر حذف نشده این قدیمی ترین نسخه بکاپ موجود شما از هاستتون هستش و اونو گیر آوردن ریکاوری کردن ، مطالب که یه دفعه که دوست عزیز همین جوری که بر نمی گرده آخه که

مطالب هم میتونید از کش گوگل یه سریاش رو در بیارین البته دقیق نمی دونم چجوری ولی مطمئین هستم از این روش استفاده میشده

برای کاراتون هم شما این چیزی رو که داری کلا بریزش تو یه پوشه بعد سایتت رو بیار بالا بعد عکس و فیلم هاتو بریز دوباره به همون آدرس یعنی فولدر آپلود مطمئین شو که فایل کدی توش نیست یعنی جز عکس و فیلم چیزی توش نباشه

دسته آخر هم برو تو سایت نورتون سایت بزار برای اسکن اون دیگه تیره آخره که میگه مشکلی هست یا نه دوست عزیز (البته فقط تو فضای هاست خودت رو سرچ می کنه )

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
داداشم به هاستینگت بگو آخرین بک آپی که از من دارید رو براتون ریستور کنه!((خدا کنه داشته باشه))
اگر هم نداشت طبق گفته دوستان عمل کنید!‍
راستی اگر هکر نابغه باشه خیال نکنید که شل php أپلود کنه میتونه با فرمت ,jpg یا هرچیزه دیگه آپلود کنه!!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
برای آخرین گفته دوست عزیزمون هم باید کل عکس ها رو دانلود کنی رو سیستمت و تک تک چکشون کنی به چه صورت باید ببینی اول عکس باز میشه یا نه بعد دید باز شد امکانش هست اتچ کرده باش اگه سایز فایل نخوردبه سایز عکس میاریش تو فتو شاپ یه اکشن میسازی تنظیمات برای قسمت save for web رو اکی میکنی بعد 50 تا 50 سیو میکنی و دیگه اگه خدا بخواهد شلی نیست رو سیستمت
اما اسم اون شرکتی که ازش هاست گرفتی رو حتما بگو که همه بدونیم اینجا کجاست اما من 99 درصد فکر میکنم پرمیشن رو پوشه ها رو درست تنظیم نکردی هکر هم زرت اومده تو چون اگه خود هاست رو هک کرده بودند مطمئین باش به هیچکس رحم نمی کرد و همه هاست رو میدادن تو هوا

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
برای آخرین گفته دوست عزیزمون هم باید کل عکس ها رو دانلود کنی رو سیستمت و تک تک چکشون کنی به چه صورت باید ببینی اول عکس باز میشه یا نه بعد دید باز شد امکانش هست اتچ کرده باش اگه سایز فایل نخوردبه سایز عکس میاریش تو فتو شاپ یه اکشن میسازی تنظیمات برای قسمت save for web رو اکی میکنی بعد 50 تا 50 سیو میکنی و دیگه اگه خدا بخواهد شلی نیست رو سیستمت
اما اسم اون شرکتی که ازش هاست گرفتی رو حتما بگو که همه بدونیم اینجا کجاست اما من 99 درصد فکر میکنم پرمیشن رو پوشه ها رو درست تنظیم نکردی هکر هم زرت اومده تو چون اگه خود هاست رو هک کرده بودند مطمئین باش به هیچکس رحم نمی کرد و همه هاست رو میدادن تو هوا

سلام!
دوست من باید بگم که درصورتی که شل پی اچ پی ایی پیدا نشه و با این حال مجددا سایت هک بشه به دلایل زیر میتونه باشه:
۱. طرف(هکر) به سی پنل یا بخش هاست دسترسی داره!
۲. شل رو با فرمتی دیگه آپلود کرده!
۳. با روش سملینک یوزر هارو در میاره و بعد از انجامه کارش شل رو پاک میکنه(که میتونه با سیملینک مجدد و اتصال به دیتابیس و پنل مدیریتی شل رو بالا بیاره!)

در صورتی هم که شل با فرمت jpg یا هرچیزه دیگه ایی آپلود کرده باشه نیازی نیست که کل فایل های این فرمتی رو تست کنید باید اطلاعات .htaccess رو بررسی کنید که اگر مجوز اجرای .jpg به صورت .php تو باشه یعنی شل تو اون دایرکتوری موجوده!(که بازهم مورد سوم پیش میاد)
بهترین راه بک آپ از دیتابیس هست و نصب وردپرس جدید!(بعدشم همه رمز های عبورتون رو تغییر بدید از دیتابیس گرفته تا رمز گوشیت:دی)

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
چندتا نکته پیدا شد بذارید بگم حالا لاقل تاپیک برای نسل های بعد هم مفید باشه

1- شرکت هاستینگ بنده یکی از گرون ترین و معروف ترین ها بود خیر سرشون! اول ادعا کردن فایل فلان قالب شما ویروسی بوده لذا هک شدین که بنا بر دو دلیل محکم یک کذب بود بعدا تو نت در مورد همین شل و . . که سریال دانلود عزیزم مطرح کرد سرچ کردم دیدم ای دل غافل تو انجمن وردپرس تی سال 90 کلی سایت این شرکت هاستیگ هک شده بودند و همه می نالیدند و می گتن این شرکت در مورد شل ....(دقیق عبارتش یادم نیمد)
لذا درس میگیریم معروف بودن ملاک نیست همیشه و قیمت بالا هم ملاک نیست همیشه

2- در خود سی پنل هاست در باکس advanced گزینه ای هست به نام virus scan که می تونید استفاده کنید برای چک کردن ویروس در سایت

3- برای چک کردن هاست و حتی گمونم باگ ها نرم افزاری وجود دارد مانند acunetix web vulnerability scanner که تا اینک نسخه 8 اون هم اومده

4- اساتید نظر بدن ولی گمونم تا جایی که من چند روزه دارم تحقیق می کنم آخرش نمیشه 100% کاری کرد حداقل برای عادی هایی مثل ما! چون تو انجمن آشیانه یکی ادعایی کرد در مورد یک اسکریپت شل که مخم صوت زد!

Last edited:
بالا