• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتم پنالتی شده !

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
2014-07-.jpg

سایتم از 5 تیر به بعد این اتفاق براش افتاده
سایت تقریبا سه الی چهار عمر داره و بالاس و همیشه یه روند عالی داشت تا اینکه این اتفاق براش افتاد (موضوع فروشگاهی )
از طرفی بک لینک هم نخریدم - محتوایی که برای سایت انتخاب میکنم عموما کپی همراه با تغییره
لینک هایی که تو وبمستر تولز بهم لینک دادن رو برای بررسی فرستادم
چکار کنم زودتر از این اتفاق بد خلاص شم ؟ :(
خیلی وقت میشه مباحث روز سئو رو دنبال نمیکنم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مشاهده پیوست 624778

سایتم از 5 تیر به بعد این اتفاق براش افتاده
سایت تقریبا سه الی چهار عمر داره و بالاس و همیشه یه روند عالی داشت تا اینکه این اتفاق براش افتاد (موضوع فروشگاهی )
از طرفی بک لینک هم نخریدم - محتوایی که برای سایت انتخاب میکنم عموما کپی همراه با تغییره
لینک هایی که تو وبمستر تولز بهم لینک دادن رو برای بررسی فرستادم
چکار کنم زودتر از این اتفاق بد خلاص شم ؟ :(
خیلی وقت میشه مباحث روز سئو رو دنبال نمیکنم

با سلام چند وقته اینطوری شده؟
:|

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
محسن جان،
اگر آدرس سایت رو بزاری بهتر میشه بررسی کرد چون اینطوری سر بسته نمیشه.
ولی به نظر میاد پنالتی شده باشی . جای نگرانی نداره.
شما به همون روال قبلی خودت ادامه بده ، و انگار نه انگار که پنالتی شده باشی ..
بک لینک های سایتت رو بررسی کن، ممکنه از منبعی نا شناس لینک های غیر طبیعی به سایتت وارد شده باشه به هر دلیلی .
اگر مشکل از همین لینک های غیر طبیعی باشه با این ابزار حل میشه :
https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main
اگر پنالتی هم شده باشی ، حل میشه . فقط ممکنه زمان بر باشه (مثلا 3 ماه).
اینم بخون : http://webbranding.ir/seo/seo-recovery/recovery-of-the-penalty-algorithm-penguins
+ اینجا هم سرچ کنی خوبه : http://forum.wp-parsi.com/
موفق باشی.

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
محسن جان،
اگر آدرس سایت رو بزاری بهتر میشه بررسی کرد چون اینطوری سر بسته نمیشه.
ولی به نظر میاد پنالتی شده باشی . جای نگرانی نداره.
شما به همون روال قبلی خودت ادامه بده ، و انگار نه انگار که پنالتی شده باشی ..
بک لینک های سایتت رو بررسی کن، ممکنه از منبعی نا شناس لینک های غیر طبیعی به سایتت وارد شده باشه به هر دلیلی .
اگر مشکل از همین لینک های غیر طبیعی باشه با این ابزار حل میشه :
https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main
اگر پنالتی هم شده باشی ، حل میشه . فقط ممکنه زمان بر باشه (مثلا 3 ماه).
اینم بخون : http://webbranding.ir/seo/seo-recovery/recovery-of-the-penalty-algorithm-penguins
+ اینجا هم سرچ کنی خوبه : http://forum.wp-parsi.com/
موفق باشی.
مرسی ازت فرزاد جان
ادرس فروشگاهمو که میدونی .....

ببخشید ندیدم :D

دوست عزیز اگر سایتتون پنالتی شده باشه کارتون با کرامو الکاتبینه :D

و ما میتونیم براتون از پنالتی در بیاریم
;)

:دی مرسی

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
سایت منم پنالتی شد از بین رفت بازدید از 30000 شد 8000 تا رتبمم از 1800 شد 4000 amirfb.ir
حالا دارم هاست و سیستم محتوا عوض میکنم میرم رو وردپرس
هاستم از هاست دی ل بردم رو سرور آمریکا ویژه مورد تایید گوگل

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
از وب مستر قسمت کرول و ارور کرول رو چک کنید امار رو ببینید منحنی شیب ناگهانی داشته یا خیر
از وب مستر تعدا د اندکس ها رو چک کنید بررسی تطبیقی با تعداد اندکس های ارگانیک انجام دهید
10 تا کوئری اول سایت رو چک کنید مورد اول رو منحنی سقوط یا افزایش رو برسی کنید
سایت شما داینامیک است یا از کد های جاوا زیاد استفادهشده؟
تشخیص نوع پنالتی ( در صورت پنالتی بودن) بسیار مهم است بسته شدت حمله ریکاوری موجود رو انتخاب و سریع اقدام کنید
برداشتن لینک های اگهی
مطلب دهی غیر کپی و طبیعی بدون درح کلمات کلیدی اصلی سایت و انبوه در زمان بسیار کم
انتخاب موضوع در رنج دوم محتوای سایت و مطلب دهی درباره ان
گرفتن انعکاس بک لینک ها در مورد پنالتی شده و...

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
اگه پنالتی بزن وسط احتمال گل بیشتره

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
مطاب روندش عوض شده؟ مثلا کپی کاری کنید یا بک لینکها روندش عوض شده؟
اطاعات بیشتر ندارید بدید؟

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
درود
از وب مستر قسمت کرول و ارور کرول رو چک کنید امار رو ببینید منحنی شیب ناگهانی داشته یا خیر
از وب مستر تعدا د اندکس ها رو چک کنید بررسی تطبیقی با تعداد اندکس های ارگانیک انجام دهید
10 تا کوئری اول سایت رو چک کنید مورد اول رو منحنی سقوط یا افزایش رو برسی کنید
سایت شما داینامیک است یا از کد های جاوا زیاد استفادهشده؟
تشخیص نوع پنالتی ( در صورت پنالتی بودن) بسیار مهم است بسته شدت حمله ریکاوری موجود رو انتخاب و سریع اقدام کنید
برداشتن لینک های اگهی
مطلب دهی غیر کپی و طبیعی بدون درح کلمات کلیدی اصلی سایت و انبوه در زمان بسیار کم
انتخاب موضوع در رنج دوم محتوای سایت و مطلب دهی درباره ان
گرفتن انعکاس بک لینک ها در مورد پنالتی شده و...

ایندکس ها دست نخورده
کوئری ها رو چک کردم سقوط داشته
وردپرسه و زیاد از جاوا هم استفاده نشده (منظورتون از زیاد چقده :دی )

2014-07-2.jpg

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
داداش خودتو اذیت نکن وب سایت پنالتی شده و به حالت اول برمیگرده به شرطی که فعالیت کنی انتظار نداشته باش یک شبه باز بیایی اول من الان کم کم دارم میام بالا مثلا صفحه 40 بودم یه کلمه بعد شدم 24 بعد 11 بعد 6 باز دارم میام بالا کم کم هر هفته داره بهتر میشه ورودی گوگل مثلا شد 80 بعد 100 بعد 200 کم کم داره میاد بالا روز از نو روزی از نو یک دفعه نمیشه باید همونقدر که قبلا تلاش کردی از اول استارت بزنی باز تلاش کنی

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
آخه این تنها فروشگاهم بود و ازش درامد داشتم
باید زوم کنم روش و یکم کار کنم و از طرفی شاپ های دیگه م هم بیارم وسط
مرسی از همتون

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
منم روزی کلی فروش داشتم الان شده در حد ماهی 100 تومن کلا برداشتم تبلیغ رو تو پارس تولز و 4 تا انجمن دیگه پست زدم با کلی Seo کار تماس گرفتم هیچکس اصلا نفهمید چه بلای سرش اومده درخواست مبالغ 40 تومن 50 تومن هم ازم شد که برات درستش میکنیم که من اعتماد نکردم چون اصلا نمیدونستن مشکل کجاس فقط خواستن یه چیزی بکنَن از آدم
من یک بار دیگه یه سایت دیگم سال 92 هم این بلا سرم اومد اون موقع بازدیدم روزی 60000 بود رتبه 500 که رفتم تو 1500 و بازدید 30000 اون موقع با انجمن اشنایی نداشتم باز تلاش کردم بازدیدم برگشت و الان دیگه انقدر بازدید کننده ثابت دارم که رتبه و بازدیدم نیاد پایین خلاصه به نطر من تا چند روز رو علت کار کن بعد رفع کردنش مثل به کسی که تازه شروع به کار کرده با شوق دباره ز کار کن
کلا کسانی که بالای 3 سال تو نت ایران باشن انقدر پنالتی میخورنن و فیلتر میشن زدضربه میشن دیگه عین خیالشون نیست
دوستان Seo کار به این دوستمون علت رو بگن که بره به فعالیتش برسه باز بیاد بالا سایتش

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
با توجه به به گفته های شما و اطلاعات داده شده پنالتی نیست اما در برخی کوئری ها به احتمال زیاد حمله پاندا رو دارید
کئری که بیشترین بازدید رو براتون فرستاده و افت داشته رو انتخاب و شیب منحنی رو کشف کنید اگر در یک بازه خیلی کوتاه و کاملا ابشاری سقوط کرده رد ان در صفحه مربوطه گرفته و از طریق انعکاس بک لینک های داده شده به صفحه بک ها رو چک کنید اگر موردی نداشت روی محتوای سایت بشکلی که توضح دادم کار کنید همچنین اضافه کردن صفحات ادمین اتوریتی مانند درباره ما نیز توصیه می شود در یک بازه زمانی شاید شانس بازگشت سایت به وضیت قبلی و حتی بهتر از ان متصور شود

Last edited:

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
داش محسن آدرس فروشگاه رو به همراه یه شات از Queries برام بفرست بررسی کنم
انشالله درست می شه

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان من هم یه سایت دارم که تقریبا تازه تاسیسه حدود 3 ماه میشه روند بازدیدها و ورودی های گوگل روز به روز بهتر میشد و بالا میرفت که یه دفعه گوگل با سایتم قهر کرده من از هیچ بک لینکی استفاده نکردم تبلیغات هم ندارم فقط مطالب سایتم کپی هست یه جورایی سایتم دانشنامه است که مطالب رو بصورت دسته بندی شده جمع اوری کردم توی وب مستر تولز هم هیچ پیغام یا خطایی نیومده 10 روز از این جریان میگذره سایتم هنوز توی جستجوی گوگل هست ولی رفته صفحات اخر ... امیدی هست که دوباره بهتر بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام دوستان من هم یه سایت دارم که تقریبا تازه تاسیسه حدود 3 ماه میشه روند بازدیدها و ورودی های گوگل روز به روز بهتر میشد و بالا میرفت که یه دفعه گوگل با سایتم قهر کرده من از هیچ بک لینکی استفاده نکردم تبلیغات هم ندارم فقط مطالب سایتم کپی هست یه جورایی سایتم دانشنامه است که مطالب رو بصورت دسته بندی شده جمع اوری کردم توی وب مستر تولز هم هیچ پیغام یا خطایی نیومده 10 روز از این جریان میگذره سایتم هنوز توی جستجوی گوگل هست ولی رفته صفحات اخر ... امیدی هست که دوباره بهتر بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود
اگر کرول ارور ندارید و تعداد اندکس ها نیز دارای تعغییر زیادی نیست امکان حمله پاندا هست توجه کنید پاندا یه فیلتر هست که ممکنه بر کل سایت یا برخی کلمات پر مخاطب و رتبه دار سایت شما تاثیر بزاره اگر دانشنامه دارید حتی المکان نام سایت یا نویسنده و مبع مطلب کپی در پایان مقاله بشکل اندکس وار ذکر کنید ویکی پدیا نمونه خوبی می تونه باشه یکی از موارد تطبیقی پاندا همین سایت ویکی پدیا هست
اگر اگهی زیاد دارید ان ها را کاهش داده یا حداقل جوری در سایت قرار دهید که مایه مزاحمت برای خوانندگان نباشد بهترین نوع تبلیغ متنی هست همینطور مطالب شما باید دارای منبع مورد اعتماد و یا نویسنده معتبر باشد

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ منظور شما اینه که حتما منبع رو بصورت لینک بگذارم ؟ تعداد ایندکس ها هیچ تغییری نکرده
من معمولا اسم نویسنده و عنوان سایت رو اخر مقالات گذاشتم ولی لینک ندادم
ظاهرا که این پاندا کل سایتم رو افکت کرده الان ورودی گوگل روزی 17 و 18 تا شده قبل این به 200 ip در روز هم رسیده بود .

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگر منبع شما بسیار معتبر هست نیاز به لینک نیست اما اگر مطمئن نیستید لینک دهی کنید
افت بازدید به منزله حمله پاندا نیست عوامل متعددی وجود داره قدمت سایت شما نیاز مخاطب کاهش یا افزایش محبوبیت یک موضوع نیاز سنجی مخاطب در زمان خاص و حتی اختلالات خود گوگل که گاهی به رقص گوگل هم معروف شده
روی یکی کلمات پر بازدید سایتتون که بازدید ان پایین اومده در وب مستر کلیک کنید و منحنی شیب را نگاه کنید اگر شیب ناگهانی بوده امکان حمله است البته همانند دیگر پارامتر های سئو هیچ چیز رو نمی شه قطعی گفت اما شاید بشه شانس ان رو تخمین زد اگر شیب ناگهانی بوده ببینید از کدو م یک از صفحه یا صفحات شما است و انلیز های مرتبط رو بر روی صفحه انجام بدید
هرچند یکی از هدف پاندا محتوا و ارزش گذاری ان هست امابه تنهایی رو محتوا تمرکز نمی کنه موارد دیگه از جمله فنی مرتبط با امنیت و راحتی بازدید کننده رو نیز تحلیل می کنه پس بهتره این موارد رو نیز در نظر بگیرید

بالا