• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی با بیش از2سال سابقه و پرداخت به پرفکت،پیزا،پی پال و اگوپی ( حتما یه سر بزنید )

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان در خدمتتتون هستم با معرفی یه سایت دیگه .
درآمد روزانه حداقل 0.06$ با یوزر استاندارد و بدون زیرمجموعه رو میتونید تو بخش مشاهده آگهی ها داشته باشید
حد اقل برداشت 3 دلار و به حساب های پرفکت مانی ، پیزا ، پی پال و اگوپی هستش .
لطفا با لینک من توسایت عضو بشید . من این سایتو به شما معرفی کردم پس چه بهتر که با لینک من توسایت عضو بشید .
برای ثبت نام روی بنر زیر کلیک کنید :

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
جایزه ی عضویت :
1دلار ویرتاپی یا 0.00005 بیت کوین جایزه برای عضویت ... بعد از ثبت نام درسایت با لینک من ، ID ویرتاپی یا بیت کوین و نام کاربری تون تو سایت رو به من پ خ ( پیام خصوصی ) کنید .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
گارداش این سایت 5 ماه هم نیست که راه افتاده شما چجوری میگی بیش از 2 سال؟؟

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
گارداش این سایت 5 ماه هم نیست که راه افتاده شما چجوری میگی بیش از 2 سال؟؟

سلام داداش سایت کاراته 2 سال نمیشه که شروع به کار کرده ولی ادمینش فک کنم سابقش از 2 سال بیشتره

کلا سایت معتبری هست و خیلی ها توش عضو هستن داره جایزه رفرال گیری هم میده حیف که من نمیتونم زیاد رفرال بگیرم.

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام داداش سایت کاراته 2 سال نمیشه که شروع به کار کرده ولی ادمینش فک کنم سابقش از 2 سال بیشتره

کلا سایت معتبری هست و خیلی ها توش عضو هستن داره جایزه رفرال گیری هم میده حیف که من نمیتونم زیاد رفرال بگیرم.

سلام عزیز

جسارتا شما ادمینش رو از کجا میشناسید؟ :دی ادمین سایت دیگه ای هم هست؟؟ اگر آره لینک اون سایت رو هم بزارید..

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام عزیز

جسارتا شما ادمینش رو از کجا میشناسید؟ :دی ادمین سایت دیگه ای هم هست؟؟ اگر آره لینک اون سایت رو هم بزارید..

ادمینشو اصلا نمیشناسم ولی فک میکنم تو یکی از سایتهایی که خیلی وقت پیش توش عضو بودم ادمین هست

آدرسشو الان نمیدونم چون خیلی وقت پیش توش ثبت نام کردم فعالیتم نکردم اومدم بیرون ولی میدونم که سایت مطمئنی بود و پرداختش هم آنی بود.

در ضمن دوست عزیز من این تاپیک رو باز نکردم

اگه دقت کنی آقا سپهر تاپیک رو باز کردن و من فقط چون دیدم ایشون آنلاین نیست گفتم من جوابتون رو بدم.حالا شما بیا یقه ی مارو بگیر:D:D:D

Captive

لایک‌ها
16,665
خب عزیز من اینجوری که نمیشه .. فکر کنم و شاید و به نظر میرسد و .. :(

استارتر فرمودند با بیش از 2 سال سابقه.. سوال من تازه کاره نا بلد هم اینه که بر چه اساسی این 2 سال بوجود اومده؟؟ اگر بر اساس پرداختی های سایت و تاریخ ثبت دامین هست که زیر 5 ماه هست و به 6 ماه هم نمیرسه.. اگرم ادمینش رو میشناسید که 2 سال سایت داره و پرداخت میکنه ، بفرمایید که ادمین کدام سایت هست..

سپاس

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
خب عزیز من اینجوری که نمیشه .. فکر کنم و شاید و به نظر میرسد و .. :(

استارتر فرمودند با بیش از 2 سال سابقه.. سوال من تازه کاره نا بلد هم اینه که بر چه اساسی این 2 سال بوجود اومده؟؟ اگر بر اساس پرداختی های سایت و تاریخ ثبت دامین هست که زیر 5 ماه هست و به 6 ماه هم نمیرسه.. اگرم ادمینش رو میشناسید که 2 سال سایت داره و پرداخت میکنه ، بفرمایید که ادمین کدام سایت هست..

سپاس

درووود دوست عزیز.
شما میخوای همه چیز رو زیر نظر داشته باشی و کلمات شاید یا فک کنم برات جواب درست و حسابی نمیشه درسته؟

حق با شماست من اشتباه کردم اصلا قلط کردم که حرف زدم. شما مث اینکه اعصاب معصاب نداری ها!!!!

شما میتونی صبر کنی تا 1 -2 ساعت دیگه شاید سپهر جان کانکت شه

اگرم نه فردا حتما میاد و واس حرف هاش یا دلیل میاره یا میگه الکی نوشتم خوبه؟ دیگه چی بگم؟

Captive

لایک‌ها
16,665
درووود دوست عزیز.
شما میخوای همه چیز رو زیر نظر داشته باشی و کلمات شاید یا فک کنم برات جواب درست و حسابی نمیشه درسته؟

حق با شماست من اشتباه کردم اصلا قلط کردم که حرف زدم. شما مث اینکه اعصاب معصاب نداری ها!!!!

شما میتونی صبر کنی تا 1 -2 ساعت دیگه شاید سپهر جان کانکت شه

اگرم نه فردا حتما میاد و واس حرف هاش یا دلیل میاره یا میگه الکی نوشتم خوبه؟ دیگه چی بگم؟

شاعر میفرماید پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است ، منم سوال کردم که شما اومدی و لطف کردی جواب دادی
2i8d4ao.gif
بعد منم دنبال دلیل و برهان بودم که شما میزنی جاده خاکی .. دوست عزیز تا زمانی که یه چیز رو نمیدونی به کسی اطلاعات غلط نده ، که بعدش بخوای اینجوری پست بذاری و بگی اشتباه کردم ، من که نیومدم اینجا که شما رو ناراحت کنم ، صرفا جهت اطلاع میپرسم ، اگر من میگم 2*2 میشه 5، یا باید اثبات کنم این قضیه رو یا قبول کنم که اشتباه کردم :دی ، شما هم از عکس پروفایلت مشخص هست که هنوز جوون هستی و دنبال کسب تجربه ، باید خیلی مواظب باشی ، شاید فردا یکی اومد گفت 1000ت بده پس فردا 1 میلیون پس بگیر نباید همینجوری 1000ت بی زبون رو بدی بهش که ... :دی

حالا ما به قول شما صبر میکنیم تا سپهر جان خودشون کانکت بشن و جریان 2 سال سابقه رو واسه من توضیح بدن ، اگرم ندادن که بازم مشکلی نیست ... حتما دوست نداشتن بیان توضیح بدن..

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
شاعر میفرماید پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است ، منم سوال کردم که شما اومدی و لطف کردی جواب دادی
2i8d4ao.gif
بعد منم دنبال دلیل و برهان بودم که شما میزنی جاده خاکی .. دوست عزیز تا زمانی که یه چیز رو نمیدونی به کسی اطلاعات غلط نده ، که بعدش بخوای اینجوری پست بذاری و بگی اشتباه کردم ، من که نیومدم اینجا که شما رو ناراحت کنم ، صرفا جهت اطلاع میپرسم ، اگر من میگم 2*2 میشه 5، یا باید اثبات کنم این قضیه رو یا قبول کنم که اشتباه کردم :دی ، شما هم از عکس پروفایلت مشخص هست که هنوز جوون هستی و دنبال کسب تجربه ، باید خیلی مواظب باشی ، شاید فردا یکی اومد گفت 1000ت بده پس فردا 1 میلیون پس بگیر نباید همینجوری 1000ت بی زبون رو بدی بهش که ... :دی

حالا ما به قول شما صبر میکنیم تا سپهر جان خودشون کانکت بشن و جریان 2 سال سابقه رو واسه من توضیح بدن ، اگرم ندادن که بازم مشکلی نیست ... حتما دوست نداشتن بیان توضیح بدن..

دادا عکس من نیست که خخخخ:D

حالا شما که اینقد شکاک هستی فک کردی ایشون منم واقعا؟؟؟؟ خخخ اووو هه ههه ههههه هوخهووهوخخخخخک کرکرکر اوووهه دارم قش میکنم:D
ولی غریبه هم نیست البته واسه من!

داداش من شما زیادی شکاک هستی من اگه گفتم کارته کلیز خوبه یعنی خوبه و اصلا نیاز به تایید من نیست شما اگه بری از یه نفر سوال کنی تو این فروم میبینی که لازم نیست اینقد به خودتون فشار بیاری(نه فقط من همه تاییدش میکنن)

من خواستم یه جوابی به شما بگم که این سایته خوبیه مگه چیزی نسیب من میشد؟ولی شما مثل اینکه از آدم طلب کارید و میخواید دنبال یه نقص از جملات من باشید واقعا جای تاسفه شما یکی از انگل های جامئه هستی چون فقط دنبال درگیری لفظی هستی و نه چیز دیگه

از 2007 تا حالا اینجا عضوی داری چیکار میکنی تو ؟:eek: اگه اومدی اینجا از بچه های فروم کمک بگیری پس با ادم درست حرف بزن تا آدم از حرف زدن باهات حالش بهم نخوره!:mad:
آره درسته من دربرابر بچه های این فروم هیچی نیستم و اصلا نمیتونم بگم مث اونا تجربه طولانی تو این زمینه دارم:(

ولی سعی کردم چیزی رو که ازش خبر دارم به دیگران منتقل کنم و تاحالا اینجا کسی ندیدم که به فکر مسخره بازی درآوردن باشه.:general208:

آقای فلان من که به شما گفتم که مطمئن نیستم و فقط در حد یک حدس هستش پس چرا شما پیله کردی؟ من کجا زدم جاده خاکی؟

به نظر من افرادی مثل تو این فروم رو به گند میکشن!:general502:

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
ببخشید اشتباه کردم . اشتباه از من بود . والا فک می کردم سایت یکی دوسال سابقه داره :( اگه میدونستم که سایت 5ماهه بازکرده که چرا دروغ میگفتم ؟؟

77267726

Registered User
لایک‌ها
228

حالا شما که اینقد شکاک هستی فک کردی ایشون منم واقعا؟؟؟؟ خخخ اووو هه ههه ههههه هوخهووهوخخخخخک کرکرکر اوووهه دارم قش میکنم:D
ولی غریبه هم نیست البته واسه من!

داداش من شما زیادی شکاک هستی من اگه گفتم کارته کلیز خوبه یعنی خوبه و اصلا نیاز به تایید من نیست شما اگه بری از یه نفر سوال کنی تو این فروم میبینی که لازم نیست اینقد به خودتون فشار بیاری(نه فقط من همه تاییدش میکنن)

من خواستم یه جوابی به شما بگم که این سایته خوبیه مگه چیزی نسیب من میشد؟ولی شما مثل اینکه از آدم طلب کارید و میخواید دنبال یه نقص از جملات من باشید واقعا جای تاسفه شما یکی از انگل های جامئه هستی چون فقط دنبال درگیری لفظی هستی و نه چیز دیگه

از 2007 تا حالا اینجا عضوی داری چیکار میکنی تو ؟:eek: اگه اومدی اینجا از بچه های فروم کمک بگیری پس با ادم درست حرف بزن تا آدم از حرف زدن باهات حالش بهم نخوره!:mad:
آره درسته من دربرابر بچه های این فروم هیچی نیستم و اصلا نمیتونم بگم مث اونا تجربه طولانی تو این زمینه دارم:(

ولی سعی کردم چیزی رو که ازش خبر دارم به دیگران منتقل کنم و تاحالا اینجا کسی ندیدم که به فکر مسخره بازی درآوردن باشه.:general208:

آقای فلان من که به شما گفتم که مطمئن نیستم و فقط در حد یک حدس هستش پس چرا شما پیله کردی؟ من کجا زدم جاده خاکی؟

به نظر من افرادی مثل تو این فروم رو به گند میکشن!:general502:
پسر خوب معلومه که سنت زیر 18 هست. اینم عکسه خودته. از حرف زدنت مشخصه.این حرف کاربر Capative رو جدی بگیر تو زندگیتم به درد میخوره:
کد:
دوست عزیز تا زمانی که یه چیز رو نمیدونی به کسی اطلاعات غلط نده ، که بعدش بخوای اینجوری پست بذاری و بگی اشتباه کردم ، من که نیومدم اینجا که شما رو ناراحت کنم ، صرفا جهت اطلاع میپرسم ، اگر من میگم 2*2 میشه 5، یا باید اثبات کنم این قضیه رو یا قبول کنم که اشتباه کردم

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
ببخشید اشتباه کردم . اشتباه از من بود . والا فک می کردم سایت یکی دوسال سابقه داره :( اگه میدونستم که سایت 5ماهه بازکرده که چرا دروغ میگفتم ؟؟

مشکل از شما نیست آقا سپهر ایشون مثل اینکه واقعا مشکل دارن اصلا قصدشون ثبت نام تو سایت نبود فقط واس کلکل اومدن.
حالا میگیم یه اشتباه کوچولو پیش اومده دیگه ایشون نباید اینطوری المشگنه راه بندازن

ایشون داره به من درس تجارت میده.

سایت های کلیکی اکثرا ظرف یک ماه اسکم میشن در این بین یک سایتی که 5 ماه دووم آورده رو نباید نادیده گرفت

به نظر من شما باید به سایت هایی که قبل از انقلاب شروع به کار کردند سر بزنید شاید بتونید به اونا اعتماد کنید.

Captive

لایک‌ها
16,665

:general502:

من شکاک نیستم فقط حدس زدم که خودت باشی .. جوون بودن و سن کم داشتن هم بد نیست کاشکی من 15 سالم بود :)

:general502:

خوبی عزیزم؟؟؟ در سلامتی کامل به سر میبری؟؟ من از شما طلب کارم؟؟ من فقط یک کلمه از استارتر عزیز پرسیدم که :گارداش این سایت 5 ماه هم نیست که راه افتاده شما چجوری میگی بیش از 2 سال؟؟

تازه بهش گفتم گارداش که خودش میدونه یعنی چی :دی

از 2007 تا حالا اینجا عضوی داری چیکار میکنی تو ؟:eek: اگه اومدی اینجا از بچه های فروم کمک بگیری پس با ادم درست حرف بزن تا آدم از حرف زدن باهات حالش بهم نخوره!

من نه کمک خواستم نه بد حرف زدم من فقط سوال کردم :>

به نظر من افرادی مثل تو این فروم رو به گند میکشن!

نظر من هم به نظر شما نزدیک است..

• Like
Reactions: Cya

Captive

لایک‌ها
16,665

دوست عزیز هدف این نبود که من یا شخص دیگری بگه که شما دروغ گفتی.. هدف این بود که شما و دیگر دوستان مودب و با شخصیتی مثل آقای جوان بفهمند که تا از چیزی به طور 100% اطمینان حاصل نکردن نیان تو انجمن بیان کنن... وگرنه من خودم میتونم بفهمم سایت جند روزه اومده بالا .. کی میره پایین .. چقدر پرداخت واقعی داره ، کدوم پرداختاش Fake هست.. و...

موفق باشید

Captive

لایک‌ها
16,665
مشکل از شما نیست آقا سپهر ایشون مثل اینکه واقعا مشکل دارن اصلا قصدشون ثبت نام تو سایت نبود فقط واس کلکل اومدن.
حالا میگیم یه اشتباه کوچولو پیش اومده دیگه ایشون نباید اینطوری المشگنه راه بندازن

سایت های کلیکی اکثرا ظرف یک ماه اسکم میشن در این بین یک سایتی که 5 ماه دووم آورده رو نباید نادیده گرفت

به نظر من شما باید به سایت هایی که قبل از انقلاب شروع به کار کردند سر بزنید شاید بتونید به اونا اعتماد کنید.

یکی از قانون های نانوشته ی انجمن ها اینه که به کسی یک روز هم زود تر از تو عضو شده و بیشتر از تو فعالیت کرده احترام بذاری.. هر چند من نه نیازی به احترام گذاشتن تو دارم و نه نیازی دارم تو همچین سایتی عضو بشم.. اما وقتی به یک فرد حالا چه تو جامعه خودمون و چه تو جامعه مجازی احترام بذاری در واقع به خودت احترام گذاشتی رفیق... من کاربر فعال این بخش بوده و تقریبا هستم ، وقتی یه نفر یک پستی رو میذاره و یک ادعایی رو بیان میکنه باید چوابگو باشه.. من نه کل کل کردم نه بی احترامی ولی شما هم کل کل کردی و هم موقعی که کم آوردی توهین ها رو شروع کردی...

انشالله که در این سایت کاراته همه به درجات عالیه برسن...

بدرود..

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
iman35 طفلی بیش نیست!بحث نکنید با یه بچه

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927

درس اول : سایت های کلیکی اکثرا ظرف یه ماه اسکم میشن ! :general304:
درس دوم : سایتی که بیش از 5 ماه دوم بیاره رو نباید نادیده گرفت ! :general304:
چیزای دیگه چی میدونی بگو یاد بگیریم :D
یه ذره ادب یه ذره شعور چیز بدی نیستا !

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
درس اول : سایت های کلیکی اکثرا ظرف یه ماه اسکم میشن ! :general304:
درس دوم : سایتی که بیش از 5 ماه دوم بیاره رو نباید نادیده گرفت ! :general304:
چیزای دیگه چی میدونی بگو یاد بگیریم :D
یه ذره ادب یه ذره شعور چیز بدی نیستا !

اولا که دادا اصلا کی به شما گفت اینو؟ شما الان داری چیو ثابت میکنی؟

دوما که شما تو این سایتها فعالیت نمیکنی فقط تسک میزنی پس عزیز مزه نریز

بدو برو تکستو بزن که تموم نشه!

بعدشم عمو من با هر کس مناسب شخصیتش رفتار میکنم.

بالا