• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی با پرداخت آنی مینیمیم 1 سنت + فیش پرداختی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام دوستان یک سایت کلیکی که میتونید تو همین اولین روز به برداشت برسید و درخواست برداشت بزنید و موقع ثبت نام هم 50 سنت بهتون شارژ میده که میتونید باهاش زیر مجموعه بگیرید تا اسکم نشده سریع ثبت نام کنید و آگهی ببینید و پولتون رو درخواست بدید:

مشاهده سایت

فایل های ضمیمه

• 88.jpg
    88.jpg
    15.5 KB · نمایش ها: 18
Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان هرکس عضو شد و پول خارج کرد همین جا بگه

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
fبهترین سایت برای چیته الان کلی ازش میکشم بیرون حال کنی !!

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
سرعت اینترنتم یکم داغونه بعد 0.03 هم ارزش نداره برم با اینا بت بزنم
upload_2014-12-11_12-43-55.png
upload_2014-12-11_12-45-3.png

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من اینترنتم پر سرعته:D
بهم بگو چه رازیه:D
مال خودمم پر سرعته عزیز ولی امروز یکم داغونه :D
راز رو هم خواستی پ خ بده فقط یه کم خرج داره !! ( باهاش رفرال کنتست هم بردم تو buxsteps اول شدم با 40 تا رفرال )
در ضمن به غیر از راز بحث آی پی هم هست ×

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
جهت راهنمایی بگم که با حالت چند یوزر توی کروم و فایرفاکس میشه داخل هر کدوم 1 اکانت ساخت و با تغییر ایپی که با کانکت دیس کردن اینترنت هم ایپی تغییر میکنه میشه زیاد اکانت درست کرد
برا هر کدوم هم خب ایمیل جدید لازمه که از سایتای ساخت ایمیل موقت میشه استفاده کرد بقیش با خودتون

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
جهت راهنمایی بگم که با حالت چند یوزر توی کروم و فایرفاکس میشه داخل هر کدوم 1 اکانت ساخت و با تغییر ایپی که با کانکت دیس کردن اینترنت هم ایپی تغییر میکنه میشه زیاد اکانت درست کرد
برا هر کدوم هم خب ایمیل جدید لازمه که از سایتای ساخت ایمیل موقت میشه استفاده کرد بقیش با خودتون
نه عزیز این راه برای contest ها جواب نمیده همینطور برای پرداخت های دستی هم جواب نمیده اگه بیش از چند تا اکانت بسازی ولی با روش من راحت میشه به تعداد بالا ساخت حتی میگم رفرال کنتست buxsteps رو که بردم تازه ادمینش وقتی جایزه رو داد توی پیام ازم تشکرم کرد و تبریک گفت ! یه روش دیگه هم هست برای ایمیل که از یه ایمیل 100 بار میشه استفاده کرد تو یه سایت !!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نه عزیز این راه برای contest ها جواب نمیده همینطور برای پرداخت های دستی هم جواب نمیده اگه بیش از چند تا اکانت بسازی ولی با روش من راحت میشه به تعداد بالا ساخت حتی میگم رفرال کنتست buxsteps رو که بردم تازه ادمینش وقتی جایزه رو داد توی پیام ازم تشکرم کرد و تبریک گفت ! یه روش دیگه هم هست برای ایمیل که از یه ایمیل 100 بار میشه استفاده کرد تو یه سایت !!
به به چه عالی.چطور میشه استفاده کرد؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
دوستانی که میخوان پ خ بدن تا شرایط دریافت روشو بهشون بگم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با یک ایمیل که نمیشه 100 بار توی 1 سایت ساین کرد حرفی میگی که با عقل جور نیست
نگفتی جایزش چقدر بود

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
مطمئنین واریز انیه؟ما که درخواست دادیم نیومد.اسکم شد چی شد؟ o_O

بالا