• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی با پرداخت انی

fc.money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان

سایت لتیوم خوب به احتمال زیاد نام سایت شنیده باشید ولی( عرض کنم خدمت کاربرانی که با سایت اشنایی ندارن این سایت یه سایت کوین هست
که بابت هر ثبت نام که در سایت انجام میدین به کاربر 5LAT داده میشه و میتونید اونو برداشت بزنین و در صرافی به بیتکوین تبدیل کنید)
چند مورد هست که باید بهتون بگم:
1-اساس کار سایت با زیر مجموعه گیری هست .حتی تا لول 100 هم میتونید از زیر مجموعه کسب در امد کنین
2-پرداخت ها اوتوماتیک و انی هست.بیشترین حالت واریز 20 ثانیه طول میکشه
3-کوینی که به دست اوردین به هیچ وجه زیر 10k ساتوشی یا (0.0001) نفروشین . بازار این کوین در بد ترین حالتش به 2k ساتوشی رسیده بود .که خوشبختانه بده 2 هفته کوین یه جونی به خودش گرفت :دی . در ضمن قیمت هر چند روز تا 15k هم میرسه !قیمت الان LAT در صرافی 6k هست
4-کسانی که با لینک بنده عضو بشن 30% از در امد بدست اورده ازشون رو به خودشون بر میگردونم حتی تا هر لولی که زیر مجموعه گرفته باشند.پس یوزرنیم و ادرس کیف پولشونو از اینجا بگن یا پخ کنن
صرافی
فروم سایت در bitcointalk

اینم فروشگاه پرداختی با لت :دی
مراحل ثبت نام هم به این گونه هست بده کلیک بر روی لینک زیر:
بروی sing up کلیک کنید و ثبت نامتونو تکمیل کنید بد ایمیلی واستون میاد
بد کلیک بر روی تایید ایمیل صفحه ای میاد بعد حل کد کپچا . روی عکس ویندوز کلیک کنید تا نرم افزار دانلود شه .بعد دانلود کدی بهتون داده رو در نرم افزار وارد کنید و حسابتون فعال میشه تمام
ثبت نام

Last edited:

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
داش این سایت دیگه قدیمی شده
مثله من که دیکه اینقدر تو این سایت چیت زدم که.... :D
الان سیستمشو قوی تر کرده دیگه نمیشه طرفش رفت :D
به هر حال موفق باشی

fc.money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دورود
بله دوست عزیز الان امنیتی شده قیمتش هم داره امنیتی میشه :دی
الان ثبت نام کنی .برداشت بزنی 5lat با قیمت 14k بفروشی 25 سنت میگیری ومیگی کمه؟
اره ولی نسبت به 10 روز کلیک کردن تو یه سایت کلیکی خیلی هم زیاده.
5نفرم زیر مجموعه جمع کنی 1 دلار میگیری .تو فرومشونو نگاه قیمت خیلی بالاتر هم خواهد رفت
یا علی

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35
اره به خاطر همین قیمت هست که 200 لت الان دارم تو حسابم و نمیفروشم
چون با این سیستم امنیتی که این برا خودش ساخته و سایت شرطبندی که تازه داره تاسیس میکنه به زودی زود قیمت میره رو 0.004 حتی برای 1 ساعت :دی
اگه ویندوز عوض کردم زیر مجموعت میشم 30% هم یادت نره :دی
یه بار 350 لت فروختم با قیمت 10k دو ساعت بعد شد قیمت شد 400K
اونجا بود که هر چی فوش بود...... :general211::(
تازه داشت قلق این سایت میومد دستم که اینجوری شد میخواستم تو فروم به دوستان هم بگم
که کلا از بیخ زد :D

بالا