• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی جدید از موسس inadclix و inadpros همراه با اکانت Pioneer برای اولین ها + جایزه عضویت از طرف من

djmj111222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت کاربران عزیز سایتی بهتون معرفی میکنم که ادمین اون همون ادمین inadclix و inadpros میباشد که بعد از چندین ماه فعالیت به صورت منظم و دقیق پرداخت های خود رو به کاربران انجام داده و هیچ شکایتی تا کنون نداشتن

پرداخت از طریق پی پال و پرفکت مانی
حداقل پرداخت 4 دلار میباشد
قیمت اجاره هر سه زیر مجموعه 0.6 دلار میباشد که بسیار فعال هم هستن
نکته قابل ذکر اینه که باید روز قبل 4 تبلیغ رو دیده باشین تا روز بعد از زیر مجموعه هاتون بتونین کسب درآمد کنید

از نظر بنده از دستش ندین
برای عضویت روی بنر زیر کلیک کنید

کسانی که از لینک من عضو شدن 50 درصد درآمدشون رو به خودشون بر میگردونم
سوالی بود در حد توانم در خدمتم

جیبتون پر پول موفق باشین

djmj111222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به روز رسانی شد

djmj111222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سایت های buxbery و ptcstair اسکم شدن پس الان بنابراین ساین inadclix و inadbux بهترین و پرطرفدار ترین باکس ها هستن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان سایت های buxbery و ptcstair اسکم شدن پس الان بنابراین ساین inadclix و inadbux بهترین و پرطرفدار ترین باکس ها هستن
اره بعد 5-6 ماه پرداخت 600 هزار دلار دیگه پرداخت نداره حواسمون خیلی باید جمع باشه که ضرر نکنیم

djmj111222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اره بعد 5-6 ماه پرداخت 600 هزار دلار دیگه پرداخت نداره حواسمون خیلی باید جمع باشه که ضرر نکنیم
بله دوست عزیز سرمایه و گذاری و کسب کار در اینترنت همراه با ریسک زیادیه به نظر بنده سایت های کلیکی دیگه ارزش سرمایه گذاری ندارن فقط میشه به صورت رایگان درونشون فعالیت کرد

بالا