• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی در باره گزارش سایت های پربیننده معتبر فارسی

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم بدونم آیا یک سایت خوب و معتبر فارسی هست که top های سایت های معتبر فارسی رو گزارش کنه؟ چون دیدم که یکی از سایت هائی که در زمینه کاری ما فعالیت میکنه.. خودشو جزء 40 سایت برتر فارسی معرفی کرده... میخواستم بفهمم موقعیت سایت ما چی هست. البته alexa هست.. اما اون در بین همه سایت های دنیا رتبه کل میده... از یک جهت خوبه.. اما اون طوری که لیست سایت های فارسی رو از 1 به بعد بگه... نیست. ممنون میشم اطلاعاتی در این زمینه از دوستان دریافت کنم.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66

sabzaby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانش و فناوري فضايي امروزه تأثيري مستقيم بر زندگي انسانها و كيفيت آن دارد. از طرفي اكتشافات فضايي چشم‌انداز و ميزان درك انسان از جهاني كه در آن زندگي مي‌كند را هر روز تغيير مي‌دهد. از اين رو دانستن معلومات فضايي به بخش غير قابل انكاري از اطلاعات عمومي انسانهاي جوامع پيشرفته تبديل شده است. سايت دانش فضايي در صدد است تا با درج اخبار و مقالات علمي مرتبط با فضا به افزايش علاقه‌مندي شما كمك كند.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66

sabzaby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من را ببخشيد
راستش نميدانم چي شد كه اين متن اينجا كپي شده . من فقط دنبال مكان مناسبي براي گذاشتن لينك دانش فضايي بودم و تو اون شلوغ پلوغي مثل اينكه اشتباهي اينجا هم نوشته‌ام. حالا نميدانم چطوري پاكش كنم. اگر مي‌دانيد به من ايميل بزنيد.
[email protected]

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
عجب سايتي خيلي حال كردم چرا سايت من زير سايت ياهو نوشته شده بود پس !!!
آمارش يه كم اشتباه هست

بالا