• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی عالی با اثبات پرداختی(دردو هفته سرمایه تون رو دو برابر کنید)

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
با سلام خدمت دوستان.
این سایت که معرفی میکنم میتونه فرصتی عالی برای افزایش بیت کوین هاتون باشه . معتبر و خودم ازش پرداختی دارم و سعی میکنم با هر پرداخت سندش رو براتون بذارم.
روش کار بسیار ساده هست.بعد از ثبت نام باسرمیه گذاری تنها در سه روز به اصل پولتون میرسین و در دو هفته پولتون دو برابر میشه و این سیکل ادامه داره تا یک سال تمام. محدودیت اکانت نداره و میتونین زیر مجموعه خودتون هم بشین ولی باید ادرس والت برای هر اکانت متفاوت باشه.
و در آخر دوستان در فضای مجازی هیچ چیز بطور صد در صد تضمین نمیشه پس انتخاب با خودتون هست.

اینم لینک ثبت نام:

https://bit-2x.com/registration.aspx?ref=B2X376432&l=L

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
اولین پرداخت به میزان 50 دلار
Untitled222.png

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
واریز 50 $ دیگه امروز ...

پپپپپپ1.png

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
سلام کمترین سرمایه گذاری در این سایت چقدر بیت کوین است ؟ من 0.001 دارم - در قسمت ثبت نام حتما باید زیر مجموعه شما بشم که ثبت نام بشوم چرا اینگونه هست نکنه سایت ماتریکس است که می گویید زیر مجموعه خودتون بشید مگه سایت سرمایه گذاری نیست پس چرا باید زیر مجموعه خودم بشوم - و چطور در سه روز به اصل پول می رسیم از چه روشی و چطور بعد دو هفته دو برابر می شه؟ اگر ممکن است پاسخ صحیح دهید؟

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
سلام کمترین سرمایه گذاری در این سایت چقدر بیت کوین است ؟ من 0.001 دارم - در قسمت ثبت نام حتما باید زیر مجموعه شما بشم که ثبت نام بشوم چرا اینگونه هست نکنه سایت ماتریکس است که می گویید زیر مجموعه خودتون بشید مگه سایت سرمایه گذاری نیست پس چرا باید زیر مجموعه خودم بشوم - و چطور در سه روز به اصل پول می رسیم از چه روشی و چطور بعد دو هفته دو برابر می شه؟ اگر ممکن است پاسخ صحیح دهید؟
سلام دوست عزیز. نه منظورم رو درست نگرفتتین. شما میتونین چندین اکانت داشته باشین حتی زیر مجموعه خودتونم بشین ولی با حساب های جداگانه بیت کوین.
اپدیت جدید سایت سیکل ها رو به چهار روز افزایش داده.
برای کار در این سایت باید اکتیو بشین و عضویت برنزی نقره ای و.... داره.کمترینش برنزیه ده دلاروبعد اون میتونین سرمایه بزارین . که اگر کاریر برنزی باشین پنجاه دلار سرمایه میذارین. ولی بیشتر نمی تونین.بعد 4 روز اصل پول برمیگرده و بعد چهار روز دیگه 10 دلار و......
من نمونه کار رو قرار میدم که ببینید. من سه روز دیگه باید ده دلار دیگه برداشت بزنم. میتونین صبر کنین تا مطمین شید

This is cycle based growth plan , one need to go through all these cycles step by step in order to get help

Cycle 1. - 4 days cycle - 100% in 4 days , 20 % in next 4 days , 80 % in next 4 days
Cycle 2. - 8 days cycle - 100% in 8 days , 20 % in next 8 days , 80 % in next 8 days
Cycle 3. - 5 days cycle - 100% in 5 days , 20 % in next 5 days , 80 % in next 5 days
Cycle 4. - 10 days cycle - 100% in 10 days , 20 % in next 10 days , 80 % in next 10 days
Cycle 5. - 3 days cycle - 100% in 3 days , 20 % in next 3 days , 80 % in next 3 days
Cycle 6. - 6 days cycle - 100% in 6 days , 20 % in next 6 days , 80 % in next 6 daysضضضضضضضضضششششظظظظظظظظظظ.png

Last edited:

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
ph یا provide help سرمایه گذاریه و gh یا get help پرداختی هست.
علاوه بر باونس زیر مجموعه زیر شاخه چپ و راست داره که به ازای هر کدوم باونس میده البته به شرط کامل شدن.

Working Bonuses

01. Referral Bonus - 5 % on First commitment

02. Matching Bonus ( Binary ) - 5 %
daily Capping - Equal to self Provide Help Amount
daily Closing , Daily Payout , Minimum withdrawal - $ 50
To increase Daily Binary Capping limit you need to Activate Top up pin
There are three types of top up pin
(a) 100$
(b) 500$
(c) 1000$

03. Hyper Binary - If you achieve some targets your matching percentage will increase
After $5000 matching - 6% Binary
After $10000 matching - 7% Binary
After $20000 matching - 8% Binary
After $50000 matching - 9% Binary
After $100000 matching - 10% Binary

Provided help and get help both the links will be given maximum time 24 hours.

ززززز.png

بالا