• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی عالی با پرداخت تعداد ساتوشی بالا

coin

Registered User
لایک‌ها
20
در این سایت هر وقت که خواستید میتونید کد کپچا را وارد کنید (البته حداقل 5 دقیقه فاصله زمانی لازم هست) و مقدار ساتوشی که جمع شده و می توانید تعدادش رو تا سایت ببینید رو سریع به حساب Microwallet بفرستید.
لینک ثبت نام

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
معمولاً چند ساتوشی؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من که کد را میزنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته :general210:
دقیقا شیوه کار این سایت چطوره ؟ حساب میکرو والت کجاست ؟ ( اگه درست بگم مثل یک حساب واسطه وقتی بیت کوین به حد نصاب رسید پرداخت میشه)
پرداخت داشته به شما ؟

coin

Registered User
لایک‌ها
20
من که کد را میزنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته :general210:
دقیقا شیوه کار این سایت چطوره ؟ حساب میکرو والت کجاست ؟ ( اگه درست بگم مثل یک حساب واسطه وقتی بیت کوین به حد نصاب رسید پرداخت میشه)
پرداخت داشته به شما ؟
اول تو سایت Microwallet آدرس بیت کوینت رو وارد کن تا حسابت ساخته بشه بعد تو سایتی که آدرسش رو دادم هم آدرس بیت کوینت رو وارد کن و sign in کن. بعد روی calim now کلیک کن یه صفحه بار میشه که کد کپچا رو وارد می کنی و بعد روی submit با موس کلیک کن (توجه با موس کلیک کن و Enter نزن).
میکرو والت یه حساب واسطه مطمئن هست که وقتی پولت حدودا به 5800 ساتوشی میرسه پرداخت میکنه. همیشه هم سریع پرداخت میکنه. این سایت هم آنی پول رو به میکرو والت میفرسته که میتونی چک کنی.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اول تو سایت Microwallet آدرس بیت کوینت رو وارد کن تا حسابت ساخته بشه بعد تو سایتی که آدرسش رو دادم هم آدرس بیت کوینت رو وارد کن و sign in کن. بعد روی calim now کلیک کن یه صفحه بار میشه که کد کپچا رو وارد می کنی و بعد روی submit با موس کلیک کن (توجه با موس کلیک کن و Enter نزن).
میکرو والت یه حساب واسطه مطمئن هست که وقتی پولت حدودا به 5800 ساتوشی میرسه پرداخت میکنه. همیشه هم سریع پرداخت میکنه. این سایت هم آنی پول رو به میکرو والت میفرسته که میتونی چک کنی.
خوب کلیک کردم و اینتر هم نزدم ولی دوباره همخون صفحه میاد مه نشون میده کلیم هم نشده
یه نوشته قرمز هم ماد اد بلوک ندارم تو کروم و اوپرا هم تست کردم
Calim.png

coin

Registered User
لایک‌ها
20
خوب کلیک کردم و اینتر هم نزدم ولی دوباره همخون صفحه میاد مه نشون میده کلیم هم نشده
یه نوشته قرمز هم ماد اد بلوک ندارم تو کروم و اوپرا هم تست کردم
مشاهده پیوست 633924
شما حساب میکرووالت ساختید؟ نرم افزار اد بلوک رو کامپیوترت نصب نیست؟ برای من راحت پرداخت میشه.
moonbit.png

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
برای من هم هیچ اتفاقی نمیفته،حساب میرو والت هم دارم.و اون ارور قرمز رنگ رو که توی تصویری که دوستمون داده نشون میده،پلاگینی برای بلوک کردن تبلیغ و ... هم نصب نکردم

mmazrooee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،من این افزونه رو نصب کردم ولی باز هیچ اتفاقی نیوفتاد و اون پیغام قرمز رنگی که دوستمون عکسشو گذاشت میده؟؟؟؟

میشه بیشتر توضیح بدید......

mohamad1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه بگید چطور باید حساب میکرو والت بسازم..........

mmazrooee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،میشه یکی جواب ما رو بده........

بالا