• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی متفاوت و با بازدید بالا قالب منحصر به فرد به قیمت استثنایی

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان اول بگم من چندین سایت داشتم و این سایت _سایت اخرم بود که چون دیگه وقت اپدیتشو ندارم دارم میفروشمش البته تو این مدت به خیلیازحمت دادم به ویژه اقا میثم گل که امیدوارم ما رو ببخشه خوب اولا بگ که این ادرس سایت هست

ادرس:www.netiha.ir
البته هیدر سایت اختصاصی هست که توسط جناب اقای رضا رنجبر طراحی شده که 12 تومان هزینه داشته
و همینطور بگم که قالبش ویرایش شده هست و اکثرا تایید کردن قالبو و همینطور بازدید سایت هست که نسبت به زمان تاسیس سایت خیلی بالا و واقعی هست که با وبگذر چک میشه که اگه اپ کنی بالای 400 ای پی هم میاد اما فعلا حدود 300-350 ای پی هست
نکته مهم اینه که سایت فقط کمتر از 2 هفته هست که تاسیس شده این بازدیدو داره و البته به خاطر لینکهایی هست که بهم دادن و تو سایت دوستان تبلیغ دادم که بالای 500 ای پی هم میومد ولی فعلا هم بازدید خوبی داره در ضمن دامنه زیبای www.best4fun.ir هم روش رایگان به خریدار تعلق میگیره
البته کل حجم سایت کمتر از 40مگ هست که هاست باید از خودتون باشه چون من هاستمو احتیاج دارم البته به کسی دادم دوستان عزیزی که قصد خرید دارند سایتو چک کنند و قیمت پیشنهادیشونو اعلام کنند

البته دوستان توجه داشته باشند که تا وقتی هاستتون رو فراهم میکنید میتونید از همین هاست استفاده کنید

در ضمن میتونید با این ای دی تماس بگیرید و با هم کنار بیایم

ای دی:mohsendo77

Last edited:

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
:rolleyes:

قالب سایت تغییر کرد و بازدید ردیف:rolleyes:

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
با سلام خدمت همه دوستان اول بگم من چندین سایت داشتم و این سایت _سایت اخرم بود که چون دیگه وقت اپدیتشو ندارم دارم میفروشمش البته تو این مدت به خیلیازحمت دادم به ویژه اقا میثم گل که امیدوارم ما رو ببخشه خوب اولا بگ که این ادرس سایت هست

ادرس:www.netiha.ir
البته هیدر سایت اختصاصی هست که توسط جناب اقای رضا رنجبر طراحی شده که 12 تومان هزینه داشته
و همینطور بگم که قالبش ویرایش شده هست و اکثرا تایید کردن قالبو و همینطور بازدید سایت هست که نسبت به زمان تاسیس سایت خیلی بالا و واقعی هست که با وبگذر چک میشه که اگه اپ کنی بالای 400 ای پی هم میاد اما فعلا حدود 300-350 ای پی هست
نکته مهم اینه که سایت فقط کمتر از 2 هفته هست که تاسیس شده این بازدیدو داره و البته به خاطر لینکهایی هست که بهم دادن و تو سایت دوستان تبلیغ دادم که بالای 500 ای پی هم میومد ولی فعلا هم بازدید خوبی داره در ضمن دامنه زیبای www.best4fun.ir هم روش رایگان به خریدار تعلق میگیره
البته کل حجم سایت کمتر از 40مگ هست که هاست باید از خودتون باشه چون من هاستمو احتیاج دارم البته به کسی دادم دوستان عزیزی که قصد خرید دارند سایتو چک کنند و قیمت پیشنهادیشونو اعلام کنند

البته دوستان توجه داشته باشند که تا وقتی هاستتون رو فراهم میکنید میتونید از همین هاست استفاده کنید

در ضمن میتونید با این ای دی تماس بگیرید و با هم کنار بیایم

ای دی:mohsendo77

سلام قیمت پایه خودتون چنده؟؟؟

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اگه میشه لطف کنید و خودتون قیمت بدید در ضمن الان هم قالب سایت تغییر کده و هم بازدید و هم مطالب

اگه پایه بودید برا خرید با این ای دی تماس بگیرید تا با هم کنار بیایم

mohsendo77

در ضمن وبگذر هم در سایت قرار دادم الان که بدون رمز هست و میتوانید بازدید واقعی را ببینید توجه کنید که الان کد وبگذر داشتم

Last edited:

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید تو تایپک اول یادم رفت بگم من با پایگان همکاری میکنم که تا الان هم دو تا محصول فروش رفته و لی هنوز در امدم به حد اقل پرداخت نرسیده که این اکانت با درامدش به صورت رایگان به خریدار تعلق میگیره

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام.دیگران باید من رو تایید کنند ولی من ازشون یک سایت(میهن موب)رو خریدم الان رنک دو گوگل رو گرفته.دستشون هم درد نکنه سریعا به سوالاتی که داشتم جواب میدادن و راهنماییم میکردند.

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.دیگران باید من رو تایید کنند ولی من ازشون یک سایت(میهن موب)رو خریدم الان رنک دو گوگل رو گرفته.دستشون هم درد نکنه سریعا به سوالاتی که داشتم جواب میدادن و راهنماییم میکردند.
نظر لطفتون هست داداش وظیفه بود خدا کنه همیشه موفق باشید

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ی دوستان

سایت فروخته شد

مدیران محترم لطف کنند تایپکو ببندند

بالا