• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر و مطمئن بت

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

میخوام سایت 1xbet رو براتون معرفی کنم

دوستای عزیز سایت ایرانی نیست و نمایندگی سایت اصلی هستش

خودش کانال هم داره با انالیز

وان ایکس بیشتر از 2ساله که نمایندگی گرفته و تا الان نشده پول کسی رو بخوره و پرداختاش با مبالغ بالا هم هستش و بدون محدودیت

برای اولین واریزی تا سقف 500هزار تومان بهتون بانس میده ( هنگام ثبت نام میتونید مشاهده کنید )

واریز سریع و پرداختی ریالی مطمئن از طریق اکسچنج فرهاد ( کمتر از10 دقیقه واریز میکنن و پرداختیتون هم بلافاصله هستش از طریق فوچرز )

برای روز تولدتون نزدیک 70هزار کادو میده براتون

خدایی نکرده در صورت باخت بهتون امتیازی میده که در صورت تبدیل به بت تکی یا میکس نسبت به امتیاز براتون باز پول میده تا جبران کنین باخت رو

برای مناسبات مختلف بانسهایی رو ارائه میده

جمعه سیاه داره که برای مقدار واریزیتون بهتون همون مقدار بانس میده

بازی های کازینو و شیر و خط و بسیاری از این سری بازیا هم داخل سایت هستش

این آدرسشه خواستین ثبت نام کنین و امتحانش کنین

http://refpazyl.xyz/L?tag=d_46336m_97c_&site=46336&ad=97

ادرس بدون فیلتر هستش

Last edited:

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
تا الان نشده پول کسی رو بخوره

جوک سال!!!

پ.ن: این سایت تا الان ده ها هزار دلار از پول کاربرانش رو بلوکه و بالا کشیده. تاپیک های شکایت مالباختگان رو به وفور در اینترنت میتونید پیدا کنید.

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
جوک سال!!!

پ.ن: این سایت تا الان ده ها هزار دلار از پول کاربرانش رو بلوکه و بالا کشیده. تاپیک های شکایت مالباختگان رو به وفور در اینترنت میتونید پیدا کنید.
درود. چه سایت یا سایت هایی رو برایه فعالیت در این حوزه پیشنهاد میدید؟

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
درود. چه سایت یا سایت هایی رو برایه فعالیت در این حوزه پیشنهاد میدید؟

درود. دوست عزیز پیشنهاد من این هست که اصلا در این حوزه فعالیت نکنید چون در نهایت متضرر خواهید شد ولی اگر اصرار به اینکار دارید سایتهای معتبرتری مثل ماراتون یا پیناکل انتخابهای مناسبتری هستند. موفق باشید

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
جوک سال!!!

دوست عزیز من الان نزدیک دوسال با این سایت کار میکنم و تا الان پولی رو از من بلوکه نکردن

برداشتای 2 میلیون و سه میلیون رو تا 10 دقیقه فوچرزش رو میده

شاید اون افرادی که شکایت کردن از کاربرای سایتای رقیب باشه

این سایت تبلیغاتش جهانیه و حتی تو بازیای مهم نظیر لالیگا میتونین تبلیغاتش رو ببینین

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
درود. دوست عزیز پیشنهاد من این هست که اصلا در این حوزه فعالیت نکنید چون در نهایت متضرر خواهید شد ولی اگر اصرار به اینکار دارید سایتهای معتبرتری مثل ماراتون یا پیناکل انتخابهای مناسبتری هستند. موفق باشید
من در این مورد که وارد این زمینه نش موافقم چون اگه طمع کنید متضرر خواهید شد
این سایت اصلا کمتر از این سایتایی که گفتین نیست

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
شاید اون افرادی که شکایت کردن از کاربرای سایتای رقیب باشه

این سایت تبلیغاتش جهانیه و حتی تو بازیای مهم نظیر لالیگا میتونین تبلیغاتش رو ببینین

دوست گرامی شکایت از این سایت یکی دوتا نیست که شما میفرمائید از کاربران سایت رقیب هستن! در ضمن چرا مثلا سایتی مثل پیناکل یا بت 365 اینقدر شکایت نداره؟ در حالی که تعدادکاربرانشون خیلی بیشتر از 1xbet هستش.
این عکس هایی که در پائین قرار دادم فقط یک نمونه از صدها نمونه کلاهبرداری این سایت هستش. کاربری شرطی رو با ضریب 9.3 میبنده که برد میشه. چند ساعت بعد که وارد اکانتش میشه میبینه که ضریب شرط به 5 کاهش پیدا کرده!! و پول برد از حسابش کم شده. یکبار برای بنده هم این اتفاق افتاد که البته ضریب خیلی کمتر بود. یک شرط با ضریب 1.80 که برد شده بود بعد از یکساعت به 1.20 کاهش پیدا کرد! که البته من مثل این کاربر از شرط اولم اسکرین شات نگرفته بودم وگرنه اون رو هم اینجا قرار میدادم. در هرحال دوستان اصلا توصیه نمیشه در این سایت فعالیت کنید.

Last edited:

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
دوست گرامی شکایت از این سایت یکی دوتا نیست که شما میفرمائید از کاربران سایت رقیب هستن! در ضمن چرا مثلا سایتی مثل پیناکل یا بت 365 اینقدر شکایت نداره؟ در حالی که تعدادکاربرانشون خیلی بیشتر از 1xbet هستش.
این عکس هایی که در پائین قرار دادم فقط یک نمونه از صدها نمونه کلاهبرداری این سایت هستش. کاربری شرطی رو با ضریب 9.3 میبنده که برد میشه. روز بعد که وارد اکانتش میشه میبینه که ضریب شرط به 5 کاهش پیدا کرده!! و پول برد از حسابش کم شده. یکبار برای بنده هم این اتفاق افتاد که البته ضریب خیلی کمتر بود. یک شرط با ضریب 1.80 که برد شده بود بعد از یکساعت به 1.20 کاهش پیدا کرد که البته من مثل این کاربر از شرط اولم اسکرین شات نگرفته بودم وگرنه اون رو هم اینجا قرار میدادم. در هرحال دوستان اصلا توصیه نمیشه در این سایت فعالیت کنید.

خب دوست عزیز ایم دلیل نمیشه که سایته کلاهبرداره

خب الان میگی چرا؟ چون اصلا سایت وان ایکس همچین اسکرینی رو نداره

بعدشم گزینه هایی هستن که مثلا آور یک گل که اگه یک گل شد اون گزینه فسخ میشه و ممکنه همچین اتفاقی برای ایشون افتاذه باشه

بعدشم همه سایتای بت تو قوانینشون نوشتن که اگه سایت اشتباهی ضریبی رو گذاشته باشن حق تغیرش رو دارن

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
خب دوست عزیز ایم دلیل نمیشه که سایته کلاهبرداره

خب الان میگی چرا؟ چون اصلا سایت وان ایکس همچین اسکرینی رو نداره

بعدشم گزینه هایی هستن که مثلا آور یک گل که اگه یک گل شد اون گزینه فسخ میشه و ممکنه همچین اتفاقی برای ایشون افتاذه باشه

بعدشم همه سایتای بت تو قوانینشون نوشتن که اگه سایت اشتباهی ضریبی رو گذاشته باشن حق تغیرش رو دارن

دوست گرامی شما عذر بدتر از گناه آوردید! اولا این اسکرین فکر میکنم مربوط به ایمیل هایی هست که اگر گزینه اون در سایت فعال باشه بعد از هر شرط به ایمیل آدرستون فرستاده میشه. دوما بعد فسخ شرط هایی که نمونش رو شما فرمودید ضریب به 1 کاهش پیدا میکنه و مبلغ اصلی به حسابتون برگشت داده میشه نه اینکه ضریب 5 بشه و 200 دلار هم ببرید! سوما هرسایتی قوانینی داره مثل همون سایتهای معتبر پیناکل و بت 365 ولی اونها مثل این سایت از قوانینشون برای کلاهبرداری از کاربران استفاده نمیکنن. فکر میکنم دیگه بحث کلابردار بودن یا نبودن این سایت رو تموم کنیم و بزاریم دوستان خودشون تصمیم بگیرن. موفق باشید

wolf iran

Registered User
لایک‌ها
113
دوست گرامی شما عذر بدتر از گناه آوردید! اولا این اسکرین فکر میکنم مربوط به ایمیل هایی هست که اگر گزینه اون در سایت فعال باشه بعد از هر شرط به ایمیل آدرستون فرستاده میشه. دوما بعد فسخ شرط هایی که نمونش رو شما فرمودید ضریب به 1 کاهش پیدا میکنه و مبلغ اصلی به حسابتون برگشت داده میشه نه اینکه ضریب 5 بشه و 200 دلار هم ببرید! سوما هرسایتی قوانینی داره مثل همون سایتهای معتبر پیناکل و بت 365 ولی اونها مثل این سایت از قوانینشون برای کلاهبرداری از کاربران استفاده نمیکنن. فکر میکنم دیگه بحث کلابردار بودن یا نبودن این سایت رو تموم کنیم و بزاریم دوستان خودشون تصمیم بگیرن. موفق باشید
منم موافقم که دوستان خودشون تصمیم بگیرن

بالا