• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی هست که به خاطر کلیک پول بده

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
همه حرفه ای ها
سایتی هست که به خاطر ارسال ویزیتور پول بده
مثلا یک بنر بده بگه هر کلیکی که روش بشه فلان قدر می ده

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
فکر کنم گوگل اد سنس این طوری هستش یه سری تبلیغ تو وبلاگ یا وبسایت شما می زاره خودش (با توجه به موضوعاتی که شما انتخاب می کنی یا موضوعاتی که مرتبط با سایت شماست) هرکی کدوم از بازدید کنندها که روی اون تبیلغ کلیک کنن یه پولی به شما داده میشه
البته گوگل اد سنس آی پی ایران رو پشتیبانی نمی کنه

فروشگاه ها هم هستن که اگه کالاهاشون رو تو وبلاگ یا وبسایتت تبلیغ کنی و هرکی از طریق شما بهشون سفارش خرید بده یه پورسانی شما می گیری (فروش باید قطعی بشه بعد به شما پول میده و این طوری نیست که هرکلیک کنه به شما پول بده)

سایت های پی تی سی هم هست که خود من الان دارم فقط از یک سایت آنباکس ماهی حدود 100 تومن درمیارم سودش کمه اما می تونی هم زمان تو چند تا سایت کار کنی

التبه روش کارش برعکس چیزی که شما گفتی هستش. یعنی اون لینک میده و شما باید کلیک کنی و به ازای کلیک های خودت و زیر مجموعه هات به شما یه پولی میده برای اطلاعات بیشتر به لینکی که تو امضام هست مراجعه کن

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
سایت شبکه تبلیغات این کارو انجام میده.
نمایش دهندگان معروفی هم داره: http://anetwork.ir/fa/publisher-list
پدید آورندگان‌ش هم کارنامه درخشانی دارند.
تنها مسئله ای که هست اینه که هر سایتی رو برای نمایش تبلیغات قبول نمی کنند. باید فرم پر کنید اگر مورد تایید بود، حساب کاربری براتون ایجاد می کنند.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
این سایت هم هست
خوبیش اینه که لازم نیست تو سایت خودتون باشه
تو فروم ها و کلا هرجا روش کلیک شه پول میده
فرضا شما یه چیزی رو می خوای بزاری برای دانلود
به جای این که لینک دانلود رو مستقیما بزاری از طریق این سایت میزاری که پول هم میده

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
این سایت هم هست
خوبیش اینه که لازم نیست تو سایت خودتون باشه
تو فروم ها و کلا هرجا روش کلیک شه پول میده
فرضا شما یه چیزی رو می خوای بزاری برای دانلود
به جای این که لینک دانلود رو مستقیما بزاری از طریق این سایت میزاری که پول هم میده

ممنون تاحالا کسی از این سایت پول گرفته؟؟؟
یا خودتون تا حالا پول گرفتید؟؟

بالا