• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت » لینک من « با سیستم اختصاصی و امکانات فوق العاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linkeman.ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به دلیل مشکلات شخصی قصد فروش سایت لینک من به آدرس linkeman.ir رو دارم ، این سایت یک سایت خدمات لینک دهی و لینک باکس پیشرفته با سیستم اختصاصی و امکانات کاربری و مدیریتی بی نظیر هست .
(قبلا یک تاپیک برای فروش سایت ارسال کرده بودم ولی اون تاپیک به نتیجه ای نرسید و تصمیم گرفتم تاپیک جدیدی با توضیحات کامل ارسال کنم .)
سایت حدود چهار ماه هست که راه اندازی شده و البته از سال 88 شروع به کار کرد ولی چند دفعه بخاطر بعضی مشکلات سایت رو از دسترس عموم غیر فعال کردیم و هر بار با آپدیت و امکانات جدید شروع به کار کردیم ولی تو این چهار ماه هیچ مشکلی نبوده و با ارتقاء هاست با قدرت بیشتری به کارمون ادامه دادیم .
سیستم و امکانات و ظاهر سایت طوری هست که خیلی سریع کاربر رو به خودش جذب می کنه و بازدید سایت خیلی سریع بالا میره .
نمونه امکانات این سایت رو در هیچ سیستم اپن سورس رایگان نمی تونید پیدا کنید ، سایت چندین بار آپدیت شده و هر بار به امکانات اون افزوده شده .
متاسفانه من فرصت کمی برای رسیدگی به سایت داشتم و نتونستم به اون صورت سایت رو به وبلاگ ها و سایت ها معرفی کنم گرچه تا همینجا هم سایت های بزرگ پربازدیدی رو تونستم متقاعد کنم که به انواع شکل ها با ما همکاری داشتم باشن .
شما کنترل کامل روی تمامی قسمت ها و تنظیمات سایت دارید و می تونید تمامی قسمت ها رو به سلیقه خودتون سفارشی سازی کنید .

مشخصات عمومی :

نام سایت : لینک من
آدرس اصلی : linkeman.ir
پیج رنک گوگل : 2
بک لینک : +7000 سایت رنک دار
الکسا : 60000 جهان و زیر 1000 ایران

هاست :

ایران سرور (1 گیگ فضا و 100 گیگ پهنای)
تاریخ تمدید : 1390/11/14

دامنه ها :

ثبت : ایران سرور

linkeman.ir
تاریخ ثبت : 1388/02/29
تاریخ تمدید : 1391/02/29

linkeman.net
تایخ ثبت : 1390/04/15
تاریخ تمدید : 1391/04/16

امکانات سایت :

ثبت نام و دریافت ایمیل فعال سازی و دریافت پنل کاربری و امکان دریافت پسورد جدید - صفحه تنظیمات و دریافت لینک باکس - منو ها و قابلیت اضافه یا حذف کردن آنها - صفحه تماس با ما - نمایش اخبار - تبلیغات در بالای سایت ، پایین لینک های جدید ، سمت چپ سایت و ... - نمایش لینک های ارسال شده در قسمت لینک های جدید و لینک باکس - نمایش لینک های محبوب از تاریخی معین - نمایش لینک های ویژه به صورت ثابت در صفحه اصلی و لینک باکس - دسترسی و جستجوی دسته بندی ها - نمایش کاربران برتر - نمایش تبلیغات متنی و ...

امکانات پنل کاربری :

- مشاهده اطلاعات کاربری (شامل وضعیت کاربری ، مجموع امتیازات ، امتیاز لازم جهت ثبت لینک ، امتیاز کلیک بر روی هر لینک در سایت کاربر ، امتیاز ثبت کاربر جدید از طریق لینک معرفی ، آخرین لینک ثبت شده کاربر و ...)
- ارسال لینک جدید (شامل تعیین عوان ، آدرس و دسته بندی)
- مدیریت لینک های قبلی (شامل ویرایش و حذف لینک های اسال شده)
- دریافت کد لینک باکس
- روش های کسب امتیاز (شامل اطلاعات درباره روش های کسب امتیاز و معرفی سایت)
- ویرایش اطلاعات کاربری (شامل تغییر آدرس سایت و ایمیل و پسورد)
- تماس با مدیر و خروج و ...
اسکرین شات : http://up6.iranblog.com/files2/8dhhhh.jpg

امکانات پنل مدیریت :

- تنظیمات برنامه (شامل عنوان و توضیح و کلمات کلیدی و آدرس سایت ، تعداد لینک خبر ها در صفحه اصلی ، فاصله زمانی از ساعت جهانی ، وضعیت نمایش لینکهای جدید کاربران (نمایش فوری پس از ارسال یا ابتدا باید توسط مدیریت تایید شود ) ، محدودیت زمانی ارسال لینک ، حداکثر طول برای عنوان لینکها ، تعداد نمایش لینکها در دسته بندی ها ، تعداد لینکهای جدید در صفحه اصلی ، تعداد لینکهای ویژه در صفحه اصلی ، تعداد لینکهای محبوب در صفحه اصلی ، تعداد پیش فرض لینکهای لینک باکس ، تعداد لینکهای ویژه در لینک باکس ، نام کاربری و ایمیل و پسورد مدیر ، کدهای اضافی در قالب سایت)
- یادداشت صفحه اصلی یا همون تابلو اعلانات (شامل درج متن ساده یا کدهای اچ تی ام ال)
- مدیریت خبر ها (شامل اضافه کردن (درج متن ساده یا کدهای اچ تی ام ال) یا حذف خبر)
- مدیریت منو ها (شامل اضافه کردن یا حذف گزینه ها از منو اصلی سایت و تنظیم ترتیب قرارگیری)
- مدیریت دسته بندی ها (شامل اضافه کردن یا حذف کردن دسته ها و زیر دسته های لینک های ارسالی کاربران و تنظیم ترتیب قرارگیری)
- مدیریت لینک های ارسال شده (شامل ویرایش ، حذف یا غیر فعال کردن لینک های ارسال شده)
- مدیریت لینک های ویژه (شامل ویرایش ، حذف یا غیر فعال کردن لینک های ارسال شده)
- مدیریت کاربران (شامل مسدود کردن یا فعال سازی ، ارسال لیمیل ، ارسال پیام به پنل)
- مدیریت امتیازات کاربران (شامل ویرایش امتاز کاربر و مسدود سازی یا فعال سازی کاربر و ارسال پیام به پنل)
- مدیریت و کنترل کلمات ویژه (شامل حذف یا اضافه کردن کلمات حساس و ســـانـسـور کلمات در عنوان لینک ها)
- لیست سفید (شامل اضافه یا حذف کردن سایت های مورد اعتماد)
- لیست سیاه (شامل اضافه یا حذف کردن سایت های متخلف)
- مدریت تبلیغات (شامل اضافه یا حذف کردن تبلیغات در قسمت های مختلف سایت)
اسکرین شات : http://up6.iranblog.com/files2/71ghfdhfgh.jpg

تا اونجایی که به نظرم رسید توضیحات رو نوشتم ، خیلی از تنظیمات و تغییرات هم از فایل های خود برنامه هست .

+ وبلاگ با حدود 600 آی پی بازدید روزانه
+ پشتیبانی و تغییرات کوچک توسط برنامه نویس سایت و در صورت نیاز به تغییرات و آپدیت می تونید با برنامه نویس هماهنگی کنید .

قیمت فروش :

قیمت خود اسکریپت چیزی در حدود 800 هزار تومان هست ،
+ هاست و دامنه ها و وبلاگ و ... جمعا = 1.200.000 تومان

دوستان لطفا پیشنهاد خودتون رو فقط در تاپیک اعلام کنید .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
به دلیل مشکلات شخصی قصد فروش سایت لینک من به آدرس linkeman.ir رو دارم ، این سایت یک سایت خدمات لینک دهی و لینک باکس پیشرفته با سیستم اختصاصی و امکانات کاربری و مدیریتی بی نظیر هست .
(قبلا یک تاپیک برای فروش سایت ارسال کرده بودم ولی اون تاپیک به نتیجه ای نرسید و تصمیم گرفتم تاپیک جدیدی با توضیحات کامل ارسال کنم .)
سایت حدود چهار ماه هست که راه اندازی شده و البته از سال 88 شروع به کار کرد ولی چند دفعه بخاطر بعضی مشکلات سایت رو از دسترس عموم غیر فعال کردیم و هر بار با آپدیت و امکانات جدید شروع به کار کردیم ولی تو این چهار ماه هیچ مشکلی نبوده و با ارتقاء هاست با قدرت بیشتری به کارمون ادامه دادیم .
سیستم و امکانات و ظاهر سایت طوری هست که خیلی سریع کاربر رو به خودش جذب می کنه و بازدید سایت خیلی سریع بالا میره .
نمونه امکانات این سایت رو در هیچ سیستم اپن سورس رایگان نمی تونید پیدا کنید ، سایت چندین بار آپدیت شده و هر بار به امکانات اون افزوده شده .
متاسفانه من فرصت کمی برای رسیدگی به سایت داشتم و نتونستم به اون صورت سایت رو به وبلاگ ها و سایت ها معرفی کنم گرچه تا همینجا هم سایت های بزرگ پربازدیدی رو تونستم متقاعد کنم که به انواع شکل ها با ما همکاری داشتم باشن .
شما کنترل کامل روی تمامی قسمت ها و تنظیمات سایت دارید و می تونید تمامی قسمت ها رو به سلیقه خودتون سفارشی سازی کنید .

مشخصات عمومی :

نام سایت : لینک من
آدرس اصلی : linkeman.ir
پیج رنک گوگل : 2
بک لینک : +7000 سایت رنک دار
الکسا : 60000 جهان و زیر 1000 ایران

هاست :

ایران سرور (1 گیگ فضا و 100 گیگ پهنای)
تاریخ تمدید : 1390/11/14

دامنه ها :

ثبت : ایران سرور

linkeman.ir
تاریخ ثبت : 1388/02/29
تاریخ تمدید : 1391/02/29

linkeman.net
تایخ ثبت : 1390/04/15
تاریخ تمدید : 1391/04/16

امکانات سایت :

ثبت نام و دریافت ایمیل فعال سازی و دریافت پنل کاربری و امکان دریافت پسورد جدید - صفحه تنظیمات و دریافت لینک باکس - منو ها و قابلیت اضافه یا حذف کردن آنها - صفحه تماس با ما - نمایش اخبار - تبلیغات در بالای سایت ، پایین لینک های جدید ، سمت چپ سایت و ... - نمایش لینک های ارسال شده در قسمت لینک های جدید و لینک باکس - نمایش لینک های محبوب از تاریخی معین - نمایش لینک های ویژه به صورت ثابت در صفحه اصلی و لینک باکس - دسترسی و جستجوی دسته بندی ها - نمایش کاربران برتر - نمایش تبلیغات متنی و ...

امکانات پنل کاربری :

- مشاهده اطلاعات کاربری (شامل وضعیت کاربری ، مجموع امتیازات ، امتیاز لازم جهت ثبت لینک ، امتیاز کلیک بر روی هر لینک در سایت کاربر ، امتیاز ثبت کاربر جدید از طریق لینک معرفی ، آخرین لینک ثبت شده کاربر و ...)
- ارسال لینک جدید (شامل تعیین عوان ، آدرس و دسته بندی)
- مدیریت لینک های قبلی (شامل ویرایش و حذف لینک های اسال شده)
- دریافت کد لینک باکس
- روش های کسب امتیاز (شامل اطلاعات درباره روش های کسب امتیاز و معرفی سایت)
- ویرایش اطلاعات کاربری (شامل تغییر آدرس سایت و ایمیل و پسورد)
- تماس با مدیر و خروج و ...
اسکرین شات : http://up6.iranblog.com/files2/8dhhhh.jpg

امکانات پنل مدیریت :

- تنظیمات برنامه (شامل عنوان و توضیح و کلمات کلیدی و آدرس سایت ، تعداد لینک خبر ها در صفحه اصلی ، فاصله زمانی از ساعت جهانی ، وضعیت نمایش لینکهای جدید کاربران (نمایش فوری پس از ارسال یا ابتدا باید توسط مدیریت تایید شود ) ، محدودیت زمانی ارسال لینک ، حداکثر طول برای عنوان لینکها ، تعداد نمایش لینکها در دسته بندی ها ، تعداد لینکهای جدید در صفحه اصلی ، تعداد لینکهای ویژه در صفحه اصلی ، تعداد لینکهای محبوب در صفحه اصلی ، تعداد پیش فرض لینکهای لینک باکس ، تعداد لینکهای ویژه در لینک باکس ، نام کاربری و ایمیل و پسورد مدیر ، کدهای اضافی در قالب سایت)
- یادداشت صفحه اصلی یا همون تابلو اعلانات (شامل درج متن ساده یا کدهای اچ تی ام ال)
- مدیریت خبر ها (شامل اضافه کردن (درج متن ساده یا کدهای اچ تی ام ال) یا حذف خبر)
- مدیریت منو ها (شامل اضافه کردن یا حذف گزینه ها از منو اصلی سایت و تنظیم ترتیب قرارگیری)
- مدیریت دسته بندی ها (شامل اضافه کردن یا حذف کردن دسته ها و زیر دسته های لینک های ارسالی کاربران و تنظیم ترتیب قرارگیری)
- مدیریت لینک های ارسال شده (شامل ویرایش ، حذف یا غیر فعال کردن لینک های ارسال شده)
- مدیریت لینک های ویژه (شامل ویرایش ، حذف یا غیر فعال کردن لینک های ارسال شده)
- مدیریت کاربران (شامل مسدود کردن یا فعال سازی ، ارسال لیمیل ، ارسال پیام به پنل)
- مدیریت امتیازات کاربران (شامل ویرایش امتاز کاربر و مسدود سازی یا فعال سازی کاربر و ارسال پیام به پنل)
- مدیریت و کنترل کلمات ویژه (شامل حذف یا اضافه کردن کلمات حساس و ســـانـسـور کلمات در عنوان لینک ها)
- لیست سفید (شامل اضافه یا حذف کردن سایت های مورد اعتماد)
- لیست سیاه (شامل اضافه یا حذف کردن سایت های متخلف)
- مدریت تبلیغات (شامل اضافه یا حذف کردن تبلیغات در قسمت های مختلف سایت)
اسکرین شات : http://up6.iranblog.com/files2/71ghfdhfgh.jpg

تا اونجایی که به نظرم رسید توضیحات رو نوشتم ، خیلی از تنظیمات و تغییرات هم از فایل های خود برنامه هست .

+ وبلاگ با حدود 600 آی پی بازدید روزانه
+ پشتیبانی و تغییرات کوچک توسط برنامه نویس سایت و در صورت نیاز به تغییرات و آپدیت می تونید با برنامه نویس هماهنگی کنید .

قیمت فروش :

قیمت خود اسکریپت چیزی در حدود 800 هزار تومان هست ،
+ هاست و دامنه ها و وبلاگ و ... جمعا = 1.200.000 تومان

دوستان لطفا پیشنهاد خودتون رو فقط در تاپیک اعلام کنید .

دامنه com اش رو نمیفروشید همراه کل مجموعه ؟

linkeman.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دامنه com. سایت دیگری هست و متعلق به من نیست و دو سال پیش که قصد ثبت داشتم دامنه دات کام آزاد نبود

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
نه مشکل نداشتم سوال کردم . اشکالی داره ؟ نظرم رو نمیگم که تاپیک تون خراب نشه

موفق باشید

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
سایت خوبی هست فکر کنم این قیت ارزش داشته باشه با این اطلاعاتی که دادن بقیه دوستان هم لطف کنید نظرتونو بگید من ازش خوشم اومده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا