• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ایرانی " یک تومان " شروع به کار کرد

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
سایت ایرانی " یک تومان " همکار سایت خمسات در ایران از این ساعت شروع به کار کرد.این سایت برای تمام کاربران اینترنتی فضای کسب وکار را فراهم می کند.
دوست اگر در موردی خاص اشکال و سوال دارند بفرمایند تا پاسخ شما عزیزان را در همین محل ارائه دهیم.
این سایت با کمترین میزان تعرفه یعنی 3 تا 5 درصد محلی مناسب برای ارائه محصولات و خدمات شما در مکانی امن و کاربر پسند و با گستره ای از کاربران است.
این سایت تا پایان سال 1392 بخاطر آغاز به کار خود به صورت رایگان کاربران را تایید می نماید و از ابتدای سال 1393 به ازای هر 100 هزار تومان خدمات 1000 تومان حق تایید هویت از کاربر خواهد گرفت.
با ما همراه باشید
http://yektoman.ir
یک تومان خرید و فروش خدمات کوچک

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تبریک میگم. فکر کنم اولین نفر باشم:D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سایت فریلنرسی هستش ؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
تقریبا اما با کلی امکانات و تعرفه پایین

xterminator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من هر روز به سایت سر میزدم تا اینکه الآن دیدم باز شده تبریک میگم

چندتا سوال دارم:

1-تو یک تومن لینک رفرال به ما میدین تا باهاش کاربر جذب کنیم

2-قیمت هارو باید چحوری بنویسیم؟

3-حساب رو چجوری باید فعال کنیم؟

4-آیا محدودیتی در ارائه خدمات وجود داره؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
1-تو یک تومن لینک رفرال به ما میدین تا باهاش کاربر جذب کنیم

2-قیمت هارو باید چحوری بنویسیم؟

3-حساب رو چجوری باید فعال کنیم؟

4-آیا محدودیتی در ارائه خدمات وجود داره؟

ما در یک تومان یک شعار داریم و آن مزد آن گرفت که جان برادر کار کرد
پس :
1- متاسفانه فعلا لینک زیر مجموعه گیری نداریم و احتمالا نخواهیم داشت چون در اینگونه سایت ها روال همین هست
2-قیمت ها را شما به تومان وارد نمایید
3- حساب های تا قبل از سال 93 رایگان تایید می شوند و فقط لازم است شما اطلاعات پروفایل که شامل نام و نام خانوادگی و عکس پروفایل می باشد تکمیل نمایید و یک مدرک هویتی مانند کارت ملی یا شناسنامه را اسکن شده یا به صورت عکس که به راحتی توسط موبایل قابل عکس گیری است ارسال نمایید به آدرس [email protected] تا کاربری از تایید نشده به برنزی ارتقاء یابد
4-هیچ محدودیتی غیر از این موارد نمی باشد:ارائه کالا یا خدمات خلاف قانون وشرع و ارائه کالا دست دوم همین

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
مختصر در مورد خدماتی ک انجام میدید توضیح میدید ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کاربر برنزی چه مزایی داره؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
مختصر در مورد خدماتی ک انجام میدید توضیح میدید ؟
در یک تومان هر کار تخصص خود را می فروشد.این تخصص می تواند تخصص فنی مثل طراحی و ... باشد و یا فروش کالا فیزیکی
مثلا شما همانطور که در امضای شما می بینم اگر بخواهید می توانید 2 کیسه خواب خود را "درصورتی که نو و آکبندهستند" بفروشید
شرایط ارائه خدمات:خلاف قانون و شرع نباشد و کالای دست دوم نباشد همین.بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح داده شود

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
کاربر برنزی چه مزایی داره؟
کاربر برنزی شروع خدمات و تمام حقوق سایت مثل دریافت درآمد و یا فروش خدمات تنها برای کاربران برنزی فعال می گردد.
هر چه کاربری ارتقاء یابد و مدال کسب رضایت مشتری نیز جذب کنید در فروش کالا اعتبار بیشتری جذب می کنید

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
اقا جان یکمی سره کیس رو شل تر بگیر با یک پست در روز کی به کار می رسه ،
اینو در نظر بگیر که هرچی مجری بیشتر بتونه پست بده و کار های زیاد تری را ارائه بده در نتیجه مشتری بیشتر جذب سایتت می شه و باز هم در نتیجه پول بیشتری دروبدل می شه و در نتیجه خودت پولدار تر می شی !

بعدشم اصلا با اینترفیس حال نکردم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اقا جان یکمی سره کیس رو شل تر بگیر با یک پست در روز کی به کار می رسه ،
هیچ محدودیت در این زمینه نیست

بعدشم اصلا با اینترفیس حال نکردم
به یک تومان نمیشه گفت اینترفیس و امروز فردا البته بخش پیمانکاران هم اضافه میشه/اونجا درآمدزایش برای ما بیشتر خواهد بود

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
هیچ محدودیت در این زمینه نیست

به یک تومان نمیشه گفت اینترفیس و امروز فردا البته بخش پیمانکاران هم اضافه میشه/اونجا درآمدزایش برای ما بیشتر خواهد بود
من زمانی که ثبت نام کردم نذاشت که بیشتر از یک پست بدم و بهم پیغام محدودیت یک پست در روز ررا برای ارائه خدماتم داد.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من زمانی که ثبت نام کردم نذاشت که بیشتر از یک پست بدم و بهم پیغام محدودیت یک پست در روز ررا برای ارائه خدماتم داد.
بررسی و اعلام می گردد

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بررسی و اعلام می گردد
محدودیت برای کاربران تایید نشده است،اما این محدودیت را الان از یک به 5 مورد ارتقاء دادیم.البته کاربران برنزی هیچ محدودیتی در ارسال خدمات ندارند.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
مفت این سایت هم گرونه
این سایت،سایت تبلیغات نیست که کاربر تبلیغات سایت خودش رو بکنه،قوانین خاص خودش رو داره،شما قبل از عضویت قوانین را قبول می کنید.مطلب شما دوست گرامی هم بخاطر عدم رعایت قوانین حذف شده است.بند 8 قوانین سایت را یک بار بادقت بخوانید.
امیدوارم موفق باشید/اما این که هر کسی که مخالف میل شما و با قانون برخود بکنه مفت نمی ارزه فکر کنم اکثر مردم دنیا مفت نمی ارزند.شما در خدمات ارسالی خودتون تبلیغات سایت/شماره تلفن و غیره رو داده بودید نه یکبار 4 تا 5 بار این هم طبق قوانین این گونه سایت ها خلاف هست.
موفق باشید

بالا