• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ایرانی tickbux

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سایت جدید و ایرانی tickbux.این سایت فعلا در مرحله آزمایش می باشد.چون بدون استفاده از اسکریپت های مشابه خارجی سایت ساخته شده دارای نواقصی هست دوستان ثبت نام کنند و در فروم نواقص سایت رو اعلام کنند تا برطرف شود.
در جدول زیر ارزش کلیک ها و انواع پلن سایت معرفی شده
kpigpahy4fr3b62xh73p.jpg

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان

من سري به اين سايت زدم و يك مسئله اي نظرم رو جلب كرد اونم رمزگذاري نشدن پسورد شما موقع ثبت نام هست كه معمولا توي سايتهاي PTC پسورد كدگذاري ميشه البته من تا الان فقط يك سايت رو اينجوري ديده بودم كه اونم اسكم بود و از همون روزاي اول همون سايت معروف مونيتورينگ PTC به همه هشدار داده بود كه اگر موقع ثبت نام از همون پسوردي كه براي بقيه سايتها استفاده ميكنيد استفاده كرده ايد سريعا پسوردتون را عوض كنيد چون ممكنه ادمين اين سايت يوزر و پسوردتون را براي سايتهاي كليكي ديگه امتحان كند و به حساب شما دسترسي پيدا كند.

الان هم دوستاني كه عضو اين سايت مي شوند دقت كنند كه موقع عضويت پسورد جديدي انتخاب كنند تا احيانا مورد سوء استفاده قرار نگيرد.

نقص بعدي اين سايت در مورد نام و نام خانوادگي زيرمجموعه شما است كه وقتي وارد قسمت دايركت رفرال مي شويد گزينه نام و نام خانوادگي علاوه بر نام كاربريش هم وجود دارد كه به نظر من نبايد اينطور باشد چون ممكن است كسي دوست نداشته باشد كه معرفش از نام و نام خانوادگي او مطلع شود من كه توي هيچ سايت كليكي ديگه اي اين مورد را تا الان نديده ام.

نقص بعدي اين سايت غلط املايي زياد و تابلويي است كه شما ميتونيد در قسمتهاي مختلف سايت ببينيد و علاوه بر غلط املايي جمله ها هم طبق دستور زبان فارسي نيست و به زبان محاوره اي و پس و پيش تايپ شده است كه نبايد يك سايت اينچنيني مطالبش را به زبان محاوره اي و با غلط املايي تايپ كند.به نظر من كه ادمين اين سايت شخصي بي تجربه و تا حدي بيسواد است.

مورد بعدي هم اطلاع رساني نكردن اخبار سايت در فروم سايت است كه حتي پست پيش فرض محتواي مديريت فروم را هم حذف نكرده است و هيچ پستي هم درباره سايت ننوشته است كه اين هم مي تواند نقصي بر ساير نقصهاي قبلي باشد.

خلاصه اينكه نميدونم سايتي با اين همه نقص تابلو و پيش پا افتاده در شروع كار تا كي ميتونه دوام بياره و موفق باشد.

موفق باشيد.

.​

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
بنرشو با پینت درست کرده؟

بالا