• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت بازی انگلیسی زبان

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
دوستان می خواستم نظر شما رو در مورد وبسایت بازی انگلیسی البته با رعایت قوانین کپی رایت بدونم.
تا جایی که من سرچ کردم سایت دانلود بازی های PC یا اندروید منتفی هست، چنین سایتی پیدا نکردم که از ادسنس استفاده کرده باشه، فکر می کنم اینجور سایت ها قوانین کپی رایتو نقض می کنن!
ظاهراً فقط مورد بازی های آرکید می مونه. مشکل اینجاست که
1: طبق گفته خیلی ها این قبیل سایت ها به خاطر گسترش موبایل و تبلت و بازی های اندرویدی رو به انتقراض هستن.
2: رقابت خیلی سخت هست و نتایج اول گوگل همیشه دست یک سری سایتهای معروف و خاص هست.

به نظر شما یه سایت آرکید می تونه آینده دار باشه؟
یا اینکه اگر توی چند خط اول مطلبم اشتباه می کنم خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
عزیزان کسی اطلاعی نداره؟ : }

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
بعد ما همچین سایتی رو با اسکریپت اتوماتیک و دامین محشر دادیم 120 تومن :D
البته به زبان هندی زده بودم الان فکر کنم 1500 آی پی داشته باشه

2015-06-05_212127.jpg

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
هزار تا سایت بازی میشناسم که کپی رایت رو رعایت نمی کنن ولی از ادسنس استفاده می کنن.
آرکید :confused:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
شما میتونید سایت بازی اندروید و ... بزنید و بازی های رایگان رو توش به اشتراک بذارین ... :) ادسنس اونقدر که فکر میکنید پر سود نیست ، شما سایت پر بازدید انگلیسی زبان داشته باشید. میتونید ازش درامد کسب کنید با یا بی رعایت کپی رایت که اینم به مشی خودتون مربوطه. در هر حال میتونی درامد داشته باشی فقط ذهنت رو محدود به ادسنس و ... نکن.

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
استارتر: از ارکید چیزی نمیدونم. الان یه سرچ زدم در موردش. ولی به نظر من ایده جالبی نیست. سعی کن موضوع سایت رو تغییر بدی.مثلا مطالب فناوری و تکنولوژی.ادسنس هم با کسی شوخی نداره به محض اینکه متوجه بشن قانون کپی رایت نقض شده سایت رو بلاک میکنن.

شما میتونید سایت بازی اندروید و ... بزنید و بازی های رایگان رو توش به اشتراک بذارین ... :) ادسنس اونقدر که فکر میکنید پر سود نیست ، شما سایت پر بازدید انگلیسی زبان داشته باشید. میتونید ازش درامد کسب کنید با یا بی رعایت کپی رایت که اینم به مشی خودتون مربوطه. در هر حال میتونی درامد داشته باشی فقط ذهنت رو محدود به ادسنس و ... نکن.
چرا استارتر رو نا امید میکنی؟ ادسنس بهترین راه برای کسب درامد از سایت های انگلیسی زبانه.این درامد این چند روز ماه june:
SS Screen Capture #045.png

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
استارتر: از ارکید چیزی نمیدونم. الان یه سرچ زدم در موردش. ولی به نظر من ایده جالبی نیست. سعی کن موضوع سایت رو تغییر بدی.مثلا مطالب فناوری و تکنولوژی.ادسنس هم با کسی شوخی نداره به محض اینکه متوجه بشن قانون کپی رایت نقض شده سایت رو بلاک میکنن.

چرا استارتر رو نا امید میکنی؟ ادسنس بهترین راه برای کسب درامد از سایت های انگلیسی زبانه.این درامد این چند روز ماه june:
مشاهده پیوست 814417
بعد از ثبت نام توی ادسنس میشه آدرس و شماره حساب و... رو تغییر داد؟
یا حتما باید هنگام ثبت نام همه اطلاعات درست وارد بشه؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به جای انگلیسی که یه زبان خیلی فراگیر هست یه زبان دیگه بزن !
مثلا چینی یا ژاپنی یا هندی ... به حرف این بروبچ گوش بده و فقط هم محدود به ادسنس نباش .
ادسنس اولش باهات خوبه ولی تا بفهمه یه جای کار میلنگه اصلا باهات شوخی نداره . اول حساب رو میبنده بعد پیگیری میکنه ببینه جایی واقعا ایراد داره یا نه .

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
بعد از ثبت نام توی ادسنس میشه آدرس و شماره حساب و... رو تغییر داد؟
یا حتما باید هنگام ثبت نام همه اطلاعات درست وارد بشه؟
نه بعدا هم میتونی تغییر بدی.مشکلی نیس

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مثلا چینی یا ژاپنی یا هندی ... به حرف این بروبچ گوش بده و فقط هم محدود به ادسنس نباش .
ادسنس اولش باهات خوبه ولی تا بفهمه یه جای کار میلنگه اصلا باهات شوخی نداره . اول حساب رو میبنده بعد پیگیری میکنه ببینه جایی واقعا ایراد داره یا نه .
indonesia :eek:
معرکست فقط زبانشون یکم سخته.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

مشاهده پیوست 814417
در واقع من استارتر رو امیدوار کردم نه نا امید! :) در هر حال ...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
پس ریت پایین این کشور ها چی می شه محسن جان : / فکر می کنم مثل ایران تایر 3 باشن اینها :؟
بله این حرفو عیناً یکی از بچه ها بهم زده بود، اصراری به استفاده از ادسنس نیست اما اکثر سیستم ها قانون رعایت کپی رایتو دارن فکر می کنم.

مشاهده پیوست 814417
البته بیشتر می خوام در مورد سایت های بازی بدونم، شکل ایده آلشون، شکل آیندشون و اینکه اصلاً جاشونو به اندروید می دن یا کلاً مقوله جدایی هستن؟
الان free games را سرچ کنید 99% نتایج مربوط به سایت های آرکید هست. توی وب فارسی به این سایت ها بها داده نشد اما سایت های انگلیسی بزرگی توی این زمینه فعالن که بین معروف هاشون می شه به Miniclip.com، addictinggames.com، kongregate.com, Gamesgames.com, Kizi.com,friv.com,yepi.com و خیلی های دیگه اشاره کرد.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پس ریت پایین این کشور ها چی می شه محسن جان : / فکر می کنم مثل ایران تایر 3 باشن اینها :؟
بله این حرفو عیناً یکی از بچه ها بهم زده بود، اصراری به استفاده از ادسنس نیست اما اکثر سیستم ها قانون رعایت کپی رایتو دارن فکر می کنم.
کشورهای شرق آسیا غیر از چین ریت بالایی دارن . مثلا ژاپن تایر 2 باید باشه انگار . یا اندونزی .
اما یه جایی مثل چین یا تایلند خب حتما ریت پایینی دارن ول میزان بازدیدی که میارن به شدت بالاس . یعنی ریت پایین رو با میزان بازدید بالا جبران میکنه .

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
.

زبونشون رو چیکار می کنی؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
زبونشون رو چیکار می کنی؟
توی فروم ها هستن کسانی که برای بازی ها توضیحات اختصاصی می نویسن، قطعاً برای زبان هندی مترجم راحت پیدا می شه، بقیه رو نظری ندارم :دی

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
آقا اگر واقعاً میتونید یه سایت همه فن حریف بزنید همین امروز بزنید...
موبایل هرچقدر هم پیشرفت کنه حداقل تا 5 سال آینده میتونید از یه سایت پربازدید درآمد داشته باشید.
فقط نکته مهم اینه که آیا میتونید رقابت کنید یا نه ؟
به نظر من توی 1 یا 2 زمینه بصورت تخصصی کار کنید که راحت تر باشه کارتون . مثلا : بازی باربی یا بازی دخترانه یا بازی بن تن.
بن تن و باربی توی کل دنیا محبوبیت داره و میتونید راحت تر بازدید بگیرید.

بالا