alijonlover
Registered User
- نوشتهها
- 328
- لایکها
- 23
یک سایت بازی دوز میخاستم که واسم طراحی کنید.که برخی از امکانات زیر رو داشته باشه و بقیه امکانات رو به طور کامل در خصوصی میگم
قابلیت ثبت نام برای کابران وجو داشته باشه
بازی به صورت انفرای ..یه به صورت دونفره بینه کاربرا امجام شود
صفحه ورودی عالی و جذاب میخام
بشه لیگ قرار داد و به کاربرانی که باهم بازی میکنند جایزه تعلق بگیره
و یک سری امکانات دیگر که پ.خ میشه
پروژه حتما به صورت کامل باشه نه که sql بگید یکی دیگه بنویسه نمیدونم گرافیکش یکی دیگه...همین پروژه دسته یک ادم دیگه ای همینجا دادم ولی طرف sql بلد نبود پروژو نصفه تحویل داده بود.
پس حتما پروژه کامل باشه امکاناتی که گفتم کامل بود بازی رو اجرا کردم رویه هاست کامل نصب شده بود همه چیزش کامل بود ...پول پرداخت میشه و نویسنده اونوقت پروژرو رو هاسته خودم نصب کنه
به هیچ وجه بیعانه نمیدم فقط در صورتی که پروژه تحت وب اجرا شد کار کرد بیعانه میدم بازی رو هاسته خودم نصب کرد پول تصفیه میشه.
بازی حتما باید تحت وب اجرا شه...
قیمت و سرعت خیلی مهمه حداکثر ده روز تحویل داده بشه....
قابلیت ثبت نام برای کابران وجو داشته باشه
بازی به صورت انفرای ..یه به صورت دونفره بینه کاربرا امجام شود
صفحه ورودی عالی و جذاب میخام
بشه لیگ قرار داد و به کاربرانی که باهم بازی میکنند جایزه تعلق بگیره
و یک سری امکانات دیگر که پ.خ میشه
پروژه حتما به صورت کامل باشه نه که sql بگید یکی دیگه بنویسه نمیدونم گرافیکش یکی دیگه...همین پروژه دسته یک ادم دیگه ای همینجا دادم ولی طرف sql بلد نبود پروژو نصفه تحویل داده بود.
پس حتما پروژه کامل باشه امکاناتی که گفتم کامل بود بازی رو اجرا کردم رویه هاست کامل نصب شده بود همه چیزش کامل بود ...پول پرداخت میشه و نویسنده اونوقت پروژرو رو هاسته خودم نصب کنه
به هیچ وجه بیعانه نمیدم فقط در صورتی که پروژه تحت وب اجرا شد کار کرد بیعانه میدم بازی رو هاسته خودم نصب کرد پول تصفیه میشه.
بازی حتما باید تحت وب اجرا شه...
قیمت و سرعت خیلی مهمه حداکثر ده روز تحویل داده بشه....