• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت بازی

alijonlover

Registered User
لایک‌ها
23
یک سایت بازی دوز میخاستم که واسم طراحی کنید.که برخی از امکانات زیر رو داشته باشه و بقیه امکانات رو به طور کامل در خصوصی میگم
قابلیت ثبت نام برای کابران وجو داشته باشه
بازی به صورت انفرای ..یه به صورت دونفره بینه کاربرا امجام شود
صفحه ورودی عالی و جذاب میخام
بشه لیگ قرار داد و به کاربرانی که باهم بازی میکنند جایزه تعلق بگیره
و یک سری امکانات دیگر که پ.خ میشه
پروژه حتما به صورت کامل باشه نه که sql بگید یکی دیگه بنویسه نمیدونم گرافیکش یکی دیگه...همین پروژه دسته یک ادم دیگه ای همینجا دادم ولی طرف sql بلد نبود پروژو نصفه تحویل داده بود.
پس حتما پروژه کامل باشه امکاناتی که گفتم کامل بود بازی رو اجرا کردم رویه هاست کامل نصب شده بود همه چیزش کامل بود ...پول پرداخت میشه و نویسنده اونوقت پروژرو رو هاسته خودم نصب کنه

به هیچ وجه بیعانه نمیدم فقط در صورتی که پروژه تحت وب اجرا شد کار کرد بیعانه میدم بازی رو هاسته خودم نصب کرد پول تصفیه میشه.
بازی حتما باید تحت وب اجرا شه...
قیمت و سرعت خیلی مهمه حداکثر ده روز تحویل داده بشه....

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
من بعد از امتحانام که 15 ام تیر باشه میتونم انجام بدم براتون ولی بیعانه میگیرم همون موقع اگه خواستی

frox

Registered User
لایک‌ها
9
هسته ی سیستم برای عضو گیری و نمایش برد های بازی و همچنین برگزاری لیگ ها موجود هست (برای یکی از دوستان در جال طراحی یه سایت مچموعه بازی هستیم)
میشه فقط بازی دوز رو روی این هسته پیاده سازی کرد.
در مورد بازی خودکار سیستم هم میشه از الگوریتم های متفاوت استفاده کرد که بازی ها تکراری نباشه (مثل شطرنج!!!)
اگه خواستید پ خ بدید

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
کلیه موارد درخواستی شما به هذینه ای مغول انجام پذیر میباشد
درصورت تمایل به همکاری با من تماس بگیرید
با تشکر

بالا