• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت بدون مسئولیت؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
چه سایتی هست که کاملا بدون مسئولیت باشه؟
همکاری در فروش:
ساده بنظر میاد ولی مسئولیت خیلی بالایی داره ، باید تلفن جواب داد ، جنس بنجل میفرستن تهدید به شکایت میکنن ، تهمت کلاهبرداری ، تبلیغات کاذب و... ، مامور پست پول اضافه واسه خودش میگیره!!
پول پست پیشاز میگیرن ولی بعد از سه هفته تحویل میدن!!
یه مورد بود برای محصولی که ناموجود بود ولی برش نداشته بودن طرف آنلاین پرداخته بود چند وقت بعد زنگ زد که چیزی نیومده اگر پیگیر نشده بودم و طرف شماره منو برداشته بود راحت شکایت میکرد هرجند که پول به حساب من نرفته ولی قانون این چیز ها رو نمیفهمه ، از *** یه وسیله تو خالی و بدون مدار برای مشتری فرستاده بودن! طرف هم تهدید به شکایت کرد ، اسکرین شات پشتیبانی رو دارم که بهم جواب داد " خودت پول طرف را پس بده!!! " نتیجش هم این شد که دیگه باهاشون کار نمیکنم یا اگه مجبور بشم خیلی کمتر ، معلومه پشتشون به جای محکمی گرمه مگرنه یعنی تا حالا یک نفر هم نبوده که شکایت کنه یا گزارش بده؟! ، فروشگاه *** کسی زیرمجموعه بشه حسابش نمیکرد و هزار و یک مشکلات دیگه
سایت کاربر محور:
فروم, آپلود, و هر چیزی که کاربر بتونه دیتا و محتوا به سایت بده, اگه محتوای مغایر قوانین بزارن, سر همدیگه کلاه بزارن و هر مشکل دیگه ای, تمام و کمال ادمین سایت رو مسئول میدنن یعنی کاربر هر کار کنه انگار خود صاحب سایت انجامش داده (قوانین ایران اینطوره)
تماس با ما , تلفن و مشخصات تماس حتما نیاز نباشه مثل سایت فروشگاهی و...
چه مدل سایتی خوبه که ثبت در ساماندهی نخواد, ثبت در هیچ جایی لازم نباشه یعنی محتوای شک بر انگیز برای فیلترینگ نداشته باشه.
به هر حال اگر پیشنهادی هم نداشته باشید, تجربه خودم رو در اختیارتون گذاشتم:general505:
مسئولیت رو جدی بگیرید چون رابطه مستقیم با امنیت شما داره :general507:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
چنین سایتی وجود نداره یعنی در حوزه کاری که وبمستر می خواد نیست چون وبمستر دنبال پول دراوردن از سایت هست به نظرم سایت روی وب انگلیسی فاقد دردسر اینچنینی هست و نهایت ریسکش سوخت شدن سرمایت هست به دلیل بسته شدن توسط گوگل یا هاستینگ

بالا