• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت بیتکوین با درامد بالا +اثبات پرداخت کیف پول خودم به صورت کلیپ

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام امروز با یه سایت عالی با شما هستم دو ستان این سایت پرداختیش به صورت بیتکوین هستش توضیخات کامل رو به صورت کلیپ براتون گذاشتم که جای هیچ سوالی با قی نمونه این کلیپ رو خودم از کیف پولم گرفتم که ببینید سایت واقعی وفورا پرداخت میکنه

خوشحال میشم با لینک من عضو بشید با تشکر از نگاهاتون :)

http://easyminers.com/?ref=bahman95

باز هم سواالی داشتین درخدمتم ;););););)

اینم لینک کلیپ

http://upfile.mobi/Ld0riy8KsLt

طبق قولم این اولیش به زودی سایتهای بیشتری رو به همین صورت براتون میزارم خوشحال میشم نظر بدین

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب داداش تو میگی اسکم مگه کلیپو ندیدی از این واضحتر اسکم نیست

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعضی ها سندبرداشت رو به صورت عکس میزارن همه میگن سایت عالی وپرداختی داره من که به صورت کلیپ گذاشتم میگین اسکمه نه دادش نیست خیلیم معتبره نه تنها 0.001 رو برداشت کردم بلگه بارها وبارها از اینم بیشتر پرداختی داشتم خودانید :):):):):):):):):):)

world15

Registered User
لایک‌ها
837
سایتای بیت کوین ک سودش خوب باشه هم اکثر سرمایه گذاری میخان پس اسکمن :general307:

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا شما هی بگین اسکم خودانید

world15

Registered User
لایک‌ها
837
من همون چن سال پیش تازه بیت کوین اومده بود ی سایت ک گفتن برای ماینینگ هست و ظاهرا اولش با ثبت نام مقداری بیت تو حساب میومده و زیرمجموعه گیری هم داشت عضو شدم بعده ی مدت سایت بسته شد و بعدم گفتن هک شده و دوباره هم ک برگشت زیرمجموعه ها صفر شده بود.. اسکم ینی بزودی اسکم میشه یا قبلا سایت اسکم داشته یا ...

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز واسه من که پرداختی داره نمیدونم شاید شما راست بگین راستی منم قبلا تو یه سایت سرمایه گذاشتم اولش خوب پرداختی داشت ولی الان اسکم شده جالب اونجاست در حالی که اسکمه هر روز این مقدار رو بهم میده ومیتونم برداشت کنم 0.0005 قبلا راحت 0.002 وبالاتر رو برداشت میکردم

world15

Registered User
لایک‌ها
837
دوست عزیز واسه من که پرداختی داره نمیدونم شاید شما راست بگین راستی منم قبلا تو یه سایت سرمایه گذاشتم اولش خوب پرداختی داشت ولی الان اسکم شده جالب اونجاست در حالی که اسکمه هر روز این مقدار رو بهم میده ومیتونم برداشت کنم 0.0005:):):):):):)
ی سری سایتای اسکم خارجی فقط ب اونایی ک سرمایه میذارن پرداخت دارن ک شک نکنن بهشون وگرنه بعضیاشون ک قبلا فورم داشت و اثبات پرداختی گذاشتن لازم بود هرکی اعتراض میکرد و یا سرمایه نگذاشته بود پرداخت نمیکرد یا بن میشد ولی هروز الکی ی عده میومدن اثبات میذاشتن.. ی انجمن بود قبلا سایتای اسکم رو معرفی میکردن و سایتای مانیتورینگ خارجی هم زیاده ..

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حق با شماست دوست عزیز خوب جای شکرش باقی لااقل به اونای که سرمایه گذاشتن پرداختی دارن البته همشون این جوری نیستن ;););););););)

world15

Registered User
لایک‌ها
837
الان دیدم تو ی انجمن خارجی یکی نوشته ایزی ماینر ک صاحبش شبکه تبلیغاتی اسکم DonaldBitcoin هست و سایتای دیگش ک طراحی مشابه داشتن اینا بوده: SmurfGo, CetoBeto, TomyGame

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1846063.0

kiya212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من اون سایتهای که به پرفکت مانی پایر والا پرداختی دارن عالی هستن من خودم که زیاد پرداختی داشتم هر چی سایت ثبت نام کردم که فقط پرداختشون فقط بیتکوین هستش یه جورای به مشکل بر خوردم

بالا