• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت تفریحی با پیج رنک 3

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
به علت یک سری مشکلات شخصی دیگه حوصله نت رو اصلآ ندارم. یک سایت تفریحی دارم که پیج رنکش 3 هست و 140 مطلب داره و بازدید سایت هم روزی 300 - 400 هست و ورودی گوگل سایت هم روزانه 90 تایی هست.
نزدیک 10 12 روز هست که اصلآ آپدیت نشده و اگر آپدیت کنید ورودی گوگل اش بالاتر هم میاد. سئو سایت هم خیلی خوب هست و از هر سایتی چک کنید رتبه و امتیاز بالایی داره.
آدرس سایت: http://www.rouzfun.com
قیمت پایه : 90 ت

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ادرس سایت را برای من بفرستید
ممنون

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوست عزیز سایت خوبی هست ولی یه وبگذری چیزی بزار (آمارگیر گوگل باشه بهتره ) . ببینیم چی میشه . درباره هاست و ... هم اطلاعاتی میدادی بد نبود . ممنون

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز سایت خوبی هست ولی یه وبگذری چیزی بزار (آمارگیر گوگل باشه بهتره ) . ببینیم چی میشه . درباره هاست و ... هم اطلاعاتی میدادی بد نبود . ممنون

خیلی ممنون. براتون پ خ شد.

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34

پ خ شد.

سلام .

اسم دامنه که افتضاحه . :D

رنک رو هم فکر کنم با توجه به تازه تاسیس بودن سایت تو آپدیت جدید گوگل گرفته باشه پس رنکش الکیه و خیلی زود از دست میده

اما من حاضرم این رو ازتون بخرم البته به قیمت 30 هزار تومان . مطالب هم که ارزشی نداره چون همش کپی هست (امان از دست این سایت های تفریحی)

زیاد رو رنک این دامنه حساب نکنید :blink:

اولآ باید بگم نظرات شما واسه خودتون محترم.
دومآ اسم دامنه از اسم خیلی از دامنه های دیگه سرتره نمی گم عالیه اما بد هم نیست.
بعد در مورد رنک شما اصلآ می دونی رنک گوگل یعنی چی؟ حالا چه تازه تاسیس چه 100 ساله باشه سایت. یک رتبه هست که بر اساس یک سری معیار که خود گوگل داره از جمله لینک های ورودی به صفحات سایت به سایت داده میشه. حالا چه سایت 1 روزه باشه چه 100 ساله. و اصلآ رنک سایت به عمر سایت بستگی نداره. خواهشآ قبل از نظر دادن کمی فکر کن.:hmm:
شما 30 ت رو بزار تو جیبت لازمت میشه!!
در مورد مطالب کپی هم سایت تفریحی هست مصلمآ مطالب کپی هست. سایت دانلود نیست که منابع خارجی متعدد وجود داشته باشه و تنها تفاوت سایت های تفریحی در عنوان و تگ های اون سایت ها هست.!!
امان از دست بزخر. شما لطف کن نظر نده و نظراتت رو برای خودت نگه دار.;)

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
چون خیلی عجله دارم اگه کسی زیر قیمت پایه می خواد بهم پ خ بزنه اگر قیمتش مناسب باشه و برام مقدور باشه زیر قیمت پایه واگذار می کنم...

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سایت خوبیه . تایید میشه .

سئو خیلی خوب + قالب شیک + قیمت مناسب

بنظرم این سایت رو از دست ندید

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
متاسفانه یک مشکل شخصی دارم و می خوام سایت رو سریعتر بفروشم به همین دلیل قیمت پایه به 70 ت کاهش یافت.

mehrancp

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

این سایت توسط بنده خریداری شد

موفق باشید

بالا