• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدیدم رو با چه سیستمی راه اندازی کنم ؟ پیشنهاد شما چیه ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام دوستان

عنوان کاملا مشخص هست , قصد دارم طی یه برنامه سه ساله یه سایت کاملا اصولی با مطالب اختصاصی و بدون هیچ گونه کپی پیست برداری از سایت های ایرانی راه اندازی کنم. موضوع سایت برای شروع دانلود نرم افزار , کامپیوتر , فناوری و تکنولوژی هست

خودم طراحی سایت بلد نیستم ولی کدهای html رو قبلا تا حد آشنایی با کد یادگرفتم .

خوشحال میشم دوستان در مورد استفاده از سیستم هایی مثل وردپرس , جوملا و امثال اینها نظراتشون رو بگن.

منتظر نظر دوستان هستم

Last edited:

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
موضوع سایت چیه؟ معمولا بیشتر از وردپرس استفاده میشه اما جوملا هم خیلی کار امد هستش مخصوصا از نظر قالب و امکانات ا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
موضوع سایت چیه؟ معمولا بیشتر از وردپرس استفاده میشه اما جوملا هم خیلی کار امد هستش مخصوصا از نظر قالب و امکانات ا

کامپیوتر , فناوری , تکنولوژی , دانلود نرم افزار ... فعلا این موارد برای شروع و استارت هست.

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
برای سایت های دانلود وردپرس مناسب ترین انتخابِ
برای سایت های موزیک هم نیوک مناسب به خاطر دارا بودن سیستم عضو گیری.

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
کامپیوتر , فناوری , تکنولوژی , دانلود نرم افزار ... فعلا این موارد برای شروع و استارت هست.
به نظر من از جوملا استفاده کنید بهتره برای این که امکانات بالایی داره و قالب هاش هم حرفه ای تر هست همون طور میدونید وردپرس برای ساخت وبلاگ هست اما جوملا برای ساخت سایت البته وردپرس هم برای ساخت سایت میشه ازش استفاده کرد اما جوملا پیشنهاد میشه برای سایت های چند موضوع البته باز هم به خود مدیر سایت بستگی داره که با کدوم راحت تر باشه.

trad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگر از وردپرس استفاده نکنی ، واقعاً پشیمون میشی ، حیفه به غیر از وردپرس ، وقت خودت رو روی هیچ سیستم دیگه ای نذار .... نظرت خودت چیه ؟

XemoWeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من از جوملا استفاده کنید بهتره برای این که امکانات بالایی داره و قالب هاش هم حرفه ای تر هست همون طور میدونید وردپرس برای ساخت وبلاگ هست اما جوملا برای ساخت سایت البته وردپرس هم برای ساخت سایت میشه ازش استفاده کرد اما جوملا پیشنهاد میشه برای سایت های چند موضوع البته باز هم به خود مدیر سایت بستگی داره که با کدوم راحت تر باشه.

عزیز دل وردپرس هم یک cms متن بازه و برای هر چیزی میشه ازش استفاده کرد. با احترام.

جناب GamesWorld
الان اکثریت دارن از وردپرس بخاطر سئو و راحتی بالا استفاده می کنن تو موضوع مورد نظر شما.

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
عزیز دل وردپرس هم یک cms متن بازه و برای هر چیزی میشه ازش استفاده کرد. با احترام.

جناب GamesWorld
الان اکثریت دارن از وردپرس بخاطر سئو و راحتی بالا استفاده می کنن تو موضوع مورد نظر شما.

جناب GamesWorld
مگر من چیز دیگه ای گفتم ؟؟؟؟؟؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
wordpress recommended

gorazderaz

Registered User
لایک‌ها
38
به نظر من اگر میخواهی اصولی کار کنی وبرنامه چند ساله پیاده کنی
برو سراغ وردپرس
سایتت را درست آپدیت کنی و مطالب کپی نباشه
ظرف یکسال سایت با کاربران خاص خودش را میتوانی بالا بیاری
----------
حتی سایت های معروف مثل downloadha.com
هم از وردپرس دارد استفاده میکنن-برای نصب وردپرس و قالب و کلا بالاآوردن سایت من میتوانم کمکت کنم
یاحق

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
من که بیشتر سایت های دانلود رو دیدم از وردپرس ایتفاده کردن،طبیعتا من این رو به شما پیشنهد میکنم.

بالا