• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید با درامد معقول و هدیه عضویت 20000بازدید بنری رایگان

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
لینک ورود به سایت

سایت جدید که هنوز پنج روز تا افتتاح رسمیش مونده و به اعضایی که قبل از افتتاح سایت عضو شوند هدیه عضویت میده
هدیه : 20000بازدید بنری رایگان در سایت و 5دلار جهت ارتقاو...(خودم استفاده کردم از بازدید بنری)
سایت پی تی سی هست
درامد روزانه حداقل 0.07دلار هست که به گفته ادمین با افتتاح رسمی بیشتر میشه
پرداخت به پرفکت -بیت کوین-پاییر-پیزا
کسب درامد با خرید بسته تبلیغات
دریافت سود54درصدی (واریز 10 دلار و دریافت 15.4 بعد از یک ماه سود روزانه)
همچنین میتونید.......(این قسمت بزودی کامل می شود)

بروزرسانی
1395/07/21

4du9_untitled.png
1-داشبورد:ميز مديريت يک سايت يا همون پنل کار
2-قسمتي که ابزار زير مجموعه گيري را قرار داده مثل بنر زيرمجموعه گيري و همينطور لينک زير مجموعه گيري (در اين سايت هم از زير مجموعه هاي لول يک (زيرمجموعه خودتون)و هم از زير مجموعه لول دو(زيرمجموعه زيرمجموعتون)ميتوانيد پورسانت دريافت کرده
3-اين قسمت براي واريز پول به سايت مي باشد که حداقل 5 دلار است و براي خريد تبليغ و اپگرد به کار مي ايد همچنين از حساب هاي پيزا -پرفکت و بيت کوين پشتيباني ميکند
4-خريد بسته تبليغات و سهام که فعلا غيرفعال هست و به محض افتتاح سات راه اندازي ميشه
5-يه نوع امتياز که فعلا قيمتش0.7دلار هست و روزانه سود ميده ميتوانيد از طريق حساب سپرده بخريد
6-قسمتي که ادپک هاي خريداري شده رو نشون ميده
7-قسمت برداشت از سايت که بعد از افتتاح سايت فعال ميشه به نظر ميرسه حداقل برداشت دو دلار باشه
8-زيرمجموعه هاي شما در اين قسمت نمايش داده ميشه و تعداد کليک هاي کرده و درامد کسب شده از هر زيرمجموعه نمايش داده ميشود
9-خريد اگهي براي اگهي دهنده از اين قسمت صورت ميگيره که شما نيز ميتوانيد از اون 20000بازديد بنري به رايگان از اين قسمت استفاده کنيد و بنر خودتون رو به نمايش بزاريد
10-بالانس يا موجودي حساب جاري که از نمايش اگهي و کليک هاي زيرمجموعه کسب کرده ايد
11-حساب سپرده که براي خريد تبليغ و ... استفاده ميشه و قابل برداشت نيست
12-از اين قسمت ميتوانيد روزانه با مشاهده اگهي ها درامد کسب کنيد و فعلا روش اصلي همين کليک کردن اگهي هست که درامد فعليش0.07 دلاره و بعد از افتتاح سايت بيشتر هم ميشه
13-با مشاهد اگهي بنر هم ميتوانيد کسب درامد کنيد
سوال ديگه اي بود درخدمتم

Last edited:

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
سایت خوبی معرفی کردید فقط یک توضیح مختصر میدید که از کجا باید شروع کنیم ؟ من زیر مجموعه ی شما شدم اما دقیقا نمیدونم ارتقا اکانت با اون 5 دلار به چه دردی میخوره

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
منم عضو شدم لطفا بگید چی کار کنم

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
تبلیغ بنری چه جوری استفاده میکنند

elahe69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما روزانه وقت های مرده بسیار زیادی دارید .بخشی از اون در تاکسی و اتوبوس صرف میشه.اما امروزه بخش زیادی از وقت ما در فضای مجازی هدر میره.برای اینکه زمانی که صرف گشت و گذار در فضای مجازی میکنید هدفمند بشه و بتونید از طریق فضای مجازی کسب و کار کنید سایت های زیادی هست اما یکی از بهترین این سایت ها که میتونم بهتون معرفی کنم سایت مینی کار با آدرس http://minikar.com/هستش.
شما میتونید روزانه در این سایت فعالیت کنید و در وقت های مرده خودتون به سادگی درآمد کسب کنید

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
این minikar مسخرست.چون همیشه باید بری واسه ملت اکانت بسازی براشون کلیک کنی و هر وقط دلشون خواست تایید کنن که فوقش 100-200 تومن بهت بدن که پول یه نونم نمیشه.
بهتره بریم که حرفه درست و حسابی یاد بگیریم که خیلی بهتره.درامد اینجور سایتا فقط واسه صاحاباشون خوبه بقیه ول موطلن.

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
تا افتتاح رسمی سایت هنوز سه روز مونده
و تا زمانی که سایت رسما افتتاح نشود نمیشه برداشت کرد
همچنین با اون پنج دلار فعلا نمیشه ارتقا داد من که اکتیو پوینت خریدم و دارم سود روزانه میگیرم
پیشنهاد میشه فعلا دوستان فقط کلیک هاشون رو بکنند تا افتتاح رسمی سایت
همچنین میتوانید از بازدید بنریتون استفاده کنید
به نظر میرسه حداقل برداشت از سایت 2دلار باشه
درامد روزانه فعلا 0.07دلاره که با کمک اکتیو پوینت به0.1هم میرسه
سوالای بود در خدمتم

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
میشه یه کم در مورد سایت اطلاعات بدید که چه جوری درامد کسب کنیم ممنون

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان فردا سایت افتتاح رسمی میشه و هدیه عضویت برداشت میشه
دوستانی که عضو شدند حتما تا فردا حداقل دو کلیک انجام دهند تا حسابشون مسدود نشه
هدیه عضویت:20000بازدید بنری رایگان و 5دلار در حساب سپرده
در ضمن بعد از افتتاح سایت درامد بیشتر میشه
سایت با برنامه و خوبی هست

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
از بنر چه جوری میشه استفاده کرد

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
از بنر چه جوری میشه استفاده کرد
می توانید بنر سایت های دیگه رو جهت زیرمجموعه گیری در این سایت به رایگان قرار دهید
اول به قسمت advertisement بروید
سپس قسمت banner ads بروید و در قسمت add banner ads اطلاعات خواسته شده بنر را وارد کنید و منتظر باشید تایید شه و بعد از تایید می توانید کلیک اضافه کنید

siamak222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یک قانونی که این سایت داره و مشکل ساز هم ممکنه بشه برای برداشت Cashout باید 1 زیر مجموعه داشته باشی و برای برداشت بعدی 1 زیر مجموعه دیگه یا میتونی 20 $ به سایت داد دیگه این زیر مجموعه بازیا نمی خواد
من حدود 15 روزه پیش با این سایت اشنا شدم و خوشبین بودم به این سایت اما با این قانونهای که گذاشته 1 مقدار شکاک شدم تو اکثر سایتهای مشابه به این سایت از این قانونها وجود نداره اگرم باشه اجباری نیست منظورم از همون اول باید اپگرید باشی تا بتونی پک بخری و قضیه پوینت این حرفها که احتمال می دم این پوینتها بعد گرونتر بشه !!! الان هر یک پوینت 0.01 $

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
یک قانونی که این سایت داره و مشکل ساز هم ممکنه بشه برای برداشت Cashout باید 1 زیر مجموعه داشته باشی و برای برداشت بعدی 1 زیر مجموعه دیگه یا میتونی 20 $ به سایت داد دیگه این زیر مجموعه بازیا نمی خواد
من حدود 15 روزه پیش با این سایت اشنا شدم و خوشبین بودم به این سایت اما با این قانونهای که گذاشته 1 مقدار شکاک شدم تو اکثر سایتهای مشابه به این سایت از این قانونها وجود نداره اگرم باشه اجباری نیست منظورم از همون اول باید اپگرید باشی تا بتونی پک بخری و قضیه پوینت این حرفها که احتمال می دم این پوینتها بعد گرونتر بشه !!! الان هر یک پوینت 0.01 $
سلام
بله حق باشماست من الان حدود3 دلار تو بالانسم دارم ولی دیگه قصد فعالیت ندارم
سایت قانون های مسخره ای گذاشته و حداقل برداشت رو کرده 10 دلار
ولی حداقل از 20000بازدید بنری استفاده خوبی برای جذب زیرمجموعه داشتم و به دوستان پیشنهاد میکنم حتما از20000بازدید رایگان استفاده کنند
از دوستان کسی خواست از این بازدید استفاده کنه و راهنمایی خواست در خدمت هستم

بالا