• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید با 0.1 بیت هدیه عضویت !! ( همراه با برداشتی ! )

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
مشکوک به اسکم و اجباری شدن واریزی برای دریافت سود !

سلام خدمت شما
پریشب با سایتی اشنا شدم که مدت کمی هست داره فعالیت میکنه البته فک کنم به زودی هم اسکم بشه ( در حال حاظر پرداخت داره ) نوع فعالیت سایت هایپ هست پیشنهاد نمیکنم توش پول بزارید (ریسک سرمایه گذاری با خودتون ) در حال حاضر داره به اعضا 0.1 بیت هدیه عضوت و با سوده ساعتی 0.01 درصد میده که سودش قابل برداشت هست

حداقل برداشت : 0.0005 بیت هست که بدون سرمایه گذاری توی 3 روز به این مقدار میرسید و میتونید برداشت کنید

لینک عضوت : https://goo.gl/9sRb7g

بعد از عضوت خودش هدیه رو میده و نیاز به کار خاصی نیست ...

دوستان ریسک پذیر هم میتونن با توجه به پکیج های سایت مقدار مورد نظر خودشون رو سرمایه گذاری کنن ( با توجه به مدت فعالیت سایت پیشنهاد نمیشه و در حال حاظر ریسک بالایی داره ) به همین سود خیلی کم راضی باشید :دی

Last edited:

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
0.1 يعني ٤٣٠$ هديه عصويت؟
داداش چيزي نزدي قبل پست كردن اين موضوع؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
0.1 يعني ٤٣٠$ هديه عصويت؟
داداش چيزي نزدي قبل پست كردن اين موضوع؟
عزیز اگه کامل خونده باشید نوشتم این مبلق قابل برداشت نیست و فقط سودی که معادل 0.01 درصد در ساعت هست رو میتونید بر داشت کنید ...

کمی فهم هم ارزوست

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
عزیز اگه کامل خونده باشید نوشتم این مبلق قابل برداشت نیست و فقط سودی که معادل 0.01 درصد در ساعت هست رو میتونید بر داشت کنید ...

کمی فهم هم ارزوست
دوست عزیز اون سود رو آیا شما برداشت کردی؟؟؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام خدمت شما
پریشب با سایتی اشنا شدم که مدت کمی هست داره فعالیت میکنه البته فک کنم به زودی هم اسکم بشه ( در حال حاظر پرداخت داره ) نوع فعالیت سایت هایپ هست پیشنهاد نمیکنم توش پول بزارید (ریسک سرمایه گذاری با خودتون ) در حال حاضر داره به اعضا 0.1 بیت هدیه عضوت و با سوده ساعتی 0.01 درصد میده که سودش قابل برداشت هست

حداقل برداشت : 0.0005 بیت هست که بدون سرمایه گذاری توی 3 روز به این مقدار میرسید و میتونید برداشت کنید

دوستان ریسک پذیر هم میتونن با توجه به پکیج های سایت مقدار مورد نظر خودشون رو سرمایه گذاری کنن ( با توجه به مدت فعالیت سایت پیشنهاد نمیشه و در حال حاظر ریسک بالایی داره ) به همین سود خیلی کم راضی باشید :دی
سلام با لينك شما عضو شدم. ممنون بابت معرفي سايت.
بنظر سايت 11 - 12 روزه شروع بكار كرده و اگه پلن 1 ماهه داشته باشه فكر كنم فعلا پرداخت داشته باشه . خلاصه هايپ ديگه :)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام با لينك شما عضو شدم. ممنون بابت معرفي سايت.
بنظر سايت 11 - 12 روزه شروع بكار كرده و اگه پلن 1 ماهه داشته باشه فكر كنم فعلا پرداخت داشته باشه . خلاصه هايپ ديگه :)

تشکاز شما

بله هایپ ها زیاد دوام ندارم به صورت کلی هرکی زود اومده موفق بوده ...

چه جوری کار می کنه؟
عضو بشی تمومه؟
یا کار خاصی باید بکنی

خیر کافیه شما توش عضو بشید

سپس بعد از حدودا 3 روز اگه از شانستون سایت اسکم نشد درخواست برداشت بدید

ali110ali110ali110

Registered User
لایک‌ها
78
سلام خدمت شما

سلام
من با لینک شما ثبت نام کردم
برای دریافت سود روزانه باید چ کار کنم؟
خودش سود روزانه رو ب طور اتومات بهم میده؟

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
نمیشه برداشت زد.تا پول وارد سیستم نکنی سودی نمیده نه جایزه نه سود جایزه.حداقل باید ۰۰۳ بیت کوین وارد کنین

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
نمیشه برداشت زد.تا پول وارد سیستم نکنی سودی نمیده نه جایزه نه سود جایزه.حداقل باید ۰۰۳ بیت کوین وارد کنین
يعني سايت ديگه اصلا پرداخت نداره؟
خوب با اين شرايط كسي ديگه پول نمي زاره .سايتش تو ابتداي راهه و پلن مدت دار هم نداره. يه سايت مانيتوريگ هم كه معمولا در ازاي پورسانت ميگن پرداختي داره هم نمي تونه اعتماد كاربرو جذب كنه . مي تونه در لحظه تا 99.99 درصد اسكم بشه بره.

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
الان اومدم دومین برداشت رو انجام بدم که انگاری قانونشون عوض شده و جدیدا میگن باید 0.003 بیت واریز کنید ! تا برداشت براتون فعال بشه !

من صبر میکنم موجودیم به 0.003 برسه با خودش سرمایه گذاری میکن بعد ببینم میزاره برداشت کنم یا نه ! ( البته اگه تا اون موقع سایتی وجود داشته باشه :D:D)

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
من صبر میکنم موجودیم به 0.003 برسه با خودش سرمایه گذاری میکن بعد ببینم میزاره برداشت کنم یا نه ! ( البته اگه تا اون موقع سایتی وجود داشته باشه :D:D)
پس نتیجه را تو همین تاپیک بنویس

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام با این سودی که از سایت در میاریم میشه توی خودش سرمایه گداری کرد؟
چجوری؟
ممنون

2hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
ظاهرا جمع کرد رفت
باز نمیشه سایتش

بالا