در مورد سایت mtfcoin
بعد از معرفی سایت توی اینجا .... نهایتا مباحثی رو توی سایر جاها میبینم که بد نیست این مطالب رو هم به دوستان بگیم
من بعد از فعالیت توی این سایت و بعد از بررسی کردن و تایید شدنش اون رو به سایر دوستان معرفی کردم دقت هم کرده باشین این کار رو برای زیرمجموعه گیری انجام ندادم ... چون خودم تجربه کارکردن با سایت های اسکم رو دارم ( بیت کوین های زیادی رو از دس دادم ) بنابراین وقتی یه سایتی رو دیدم که داره درست فعالیت میکنه پس باید اونو رو انتشار کنم تا سایر دوستان هم مطلع بشن ...
اما در مورد فعالیت اون سایت .... با ادمین اون سایت از طریق ایمیل برا دو هفته هر روز کلنجار رفتم تا از کاراشون سر در بیارم .... البته این کار رو با سایتای زیادی کردم که نهایتا به این نتیجه رسیدم که اون سایتا اسکم هستن ... ولی برا این سایت واقعا همه جوره راه اومد و موارد رو بهم توضیح می داد و منطقی هم بود .
این سایت مبالغ دریافتی از کاربران رو برای سرمایه گذاری روی امور مسکن و ایجاد شغل هزینه میکنه و درامد حاصل رو مجددا برمیگردونه که درامد معقول و منطقی هم داره و در کنارش سایر امکانات رو برای کاربرانش در نظر گرفته که ماینینگ رایگان یا هدیه های هفتگی و لاتری میشه و فعلا پرداختی این بخش از روی هزینه تبلیغات برای کارشونه که بعدش با قرار دادن تبلیغات توی سایتش یا با اختصاص دادن بخشی از درامدش به این کار میگه قابل تامینه ... ولی بیشتر سایت هایی که بررسی کردم درامدشون از طریق نزول دادن پرداختی شما و یا خرج امور غیر اسلامی کردن بدست میارن که این مسلما چیزی نیس که بخواهیم انجام دهیم البته نگفته نمونه که فعالیت سایت ore-mine.org هم همانند سایت mtfcoin.com هست و سرمایه گذاری توی اون سایت رو هم تایید می کنم ولی چون ظاهر مناسبی نداره و کاربرپسند نیست بنابراین تمایلی برای اون سایت ندارم
من توی سایت mtfcoin.com واریزی داشتم و برداشت هم داشتم ... و درست هم انجام گرفت
خو یه نکاتی در این مورد هست که باید بدونین :
اینکه این سایت واریزی هاش رو به صورت دستی انجام میده ... چون گفته به پرداخت انلاین بیت کوین اعتماد نداره و نمی خواد پرداختی های کاربرانش بسوزه ( توی اخبار بیت کوین هم بگردین میبینین که پرداخت انلاین بیت کوین فابل هک شدن هستن و این کار صورت گرفته ... نوع هک هم به این صورته که بخشی از پرداختی های شما از موجودی کم میشه شما هم فک میکنین که این کسری برا کارمزد جابجایی بوده ولی پشت پرده میره به حساب هکر ) .... و اینکه این پرداختی ها ممکنه 1 تا 48 ساعت طول بکشه ولی نهایتا انجام میشه
مورد بعدی در مورد حساب شماست ... واریزی ها حتما باید از همون حسابی باشه که توی این سایت ثبت نام کردین و حتما هم باید از والت بلوک چاین باشه
و همچنین در مورد دریافتی و یا گرفتن خروجی از سایت باید دقت کنین که توی بخش withdraw نوشته پرداخت ها هفتگیست ... پس دوستان این دقت رو داشته باشن
و برا کسب درامد توی سایت حتما باید روی pickup در پایین بخش worker در کنار opacity به صورت روزانه کلیک کنین تا درامد اون روز به حساب بالانس شما اضافه بشه برای افزایش اون ینی یک روز رو به دو روز یا بیشتر تبدیل کردن هم میتونین opacity رو اپگرید کنین
در مورد هویت سایت هم اطلاعات کاملش رو میتونین از این لینکها بدست بیارین
http://www.scamadviser.com/check-website/mtfcoin.com
http://www.websitescale.com/websites/zf200009085/mtfcoin.com
http://mcjonline.com/domain/mtfcoin.com
اگر مطلب دیگری هست ... اینجا بزارین در فرصت بعدی پاسخ گو خواهم بود .