• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید سایت جدید و معتبر satoshilabs

aramis5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اين سايت رو به شخصه خيلي مي پسندم و برنامه ريزي بلند مدتي روي اين سايت باز کردم دقيقا يه شبيه سازي از سايت cointiply هستش و يه خوبي که داره اينه که مانند قسمت mining game سايت cointiply بخش ازمايشگاه داره که ميشه به ارتقا ازمايشگاه پرداخت
و به مرور زمان قدرت ازمايشگاه رو بالاتر برد اما يکم زمان زيادي لازمه تا به کيفيت کار سايت
cointiplay برسه و منمطمنم با تلاش و پشت کار ميشه به بالاترين حد کيفيت در اين سايت رسيد که ان شاالله در اينده نزديک خواهيم رسيد من طول دوره هيچ برداشتي رو از اين سايت انجام نميدم و فقطبه اپگريد کردن ازمايشگاه خواهم پرداخت به اميد اين که در اينده نزديک
صبر و تلاشم به نتيجه برسه اينم بگم تا الان ساعتي 11 ساتوشي که جديده lab flasks تغير نام پيدا کرده پاداش دريافت ميکنم و خودم پيشرفت کاري رو مشاهده ميکنم اگرچه زمان بره و صبر و شکيبايي زيادي رو مي طلبه که به مرور زمان افزايش پيدا ميکنه اين تعداد پاداش ساعتي

aramis5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و وقت به خیر مجدد

در باره سایت satoshilabs باید بگم این سایت به کیف پول faucethub متصل هستش و درامد حاصله رو به این سایت واریز می کنه و پس از این که موجودی ما به 5000 Lab flasks

برسه میتونیم اون رو به کیف پول موقت faucethub انتقال بدیم شدیدا توصیه من به عزیزان این هستش که فقط به فکر بالابردن قدرت ازمایشگاه باشن تا درامد ناچیزی که می تونن انتقال بدن

شاید بقیه عزیزان به فکر درامد لحظه ای و کوتاه مدت باشن و کاری به ازمایشگاه نداشته باشن مثل سایت cointiply در ابتدا تلاش زیادی لازمه اما بعد از چند مدت که قدرت ازمایشگاه زیاد بشه

سود اور ی زیادی داره بنده در اینده دقیقا این سایت رو برای شما عزیزان موشکافی میکنم و اینم بگم این سایت از اعتبار بسیار بالایی برخوردار هستش با ارزوی موفقیت همه عزیزان

aramis5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنام خدا

توضیحات قسمت آزمایشگاه و اپگرید کردن آن در سایت satoshilabs

lab.png

به زودی ...

aramis5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
  • بنام خدا
  • توضیحات قسمت آزمایشگاه و اپگرید کردن آن در سایت satoshilabs
  • lab.png
  • قبل از توضیح در رابطه با ارتقا ازمایشگاه به توضیحات خود سایت توجه کنید
  • اول
  • You lose 1 Energy every houreg:
    ,
    each energy point costs 3 Credits + 0.75 Credits for every 5000 Production
    eg: You have 15000 Production, so each 1 Energy will cost you 3 + 2.25 = 5.25 Credits
  • شما هر ساعت یک انرژی از دست میدهید. هر انرژی معادل 3 کردید ارزش دارد و به ازای هر 5000 ارتقا 0.75 دهم به میزان کردیت افزودهمی شود
  • این یعنی زمانی که میزان قدرت ازمایشگاه به 5000 رسید بجای این که هر ساعت 1 کردیت از سوخت ازمایشگاه کم بشه 3.75 کم میشه
  • و در مثال گفته که اگه یک ازمایشگاه 15000 قدرت داشته باشه هر ساعت 5.25 کردیت کم میشه از سوخت ازمایشگاه
  • درباره کردیت کردیت سوخت ازمایشگاه هستش که باعث میشه سوخت از 100 پایین نیاد و در اینجا دقیقا نقش جم در سایت cointiplay رو بازی میکنه
  • دوم
  • Upgrade your lab and earn 1 Lab Flask hourly for every 70~ production with 100% of energy
  • در این قسمت می گه ازمایشگاهتون رو ارتقا بدید و به ازای هر 70 قدرت معادل 1 لب فلاکس هستش
  • که در سایت cointiplay هر 34 پاور 1 سکه بود
  • با 100 در صد انرژی که اگه یادتون باشه در سایت cointiplay
  • هم به این شکل بود که باید 200 در صد کامل بشه و اونجا هر 34 پاور بود اینجا هر 70 تا دقیقا شبیه هم هستند
  • این سایت کلا 6 ازمایشگاه داره که برای ارتقا اونا باید ازمایشگاه رو خرید و بعد از خرید میشه اونا رو ارتقا داد و ساعتی ساتوشی دریافت کرد
  • ازمایشگاه security بزرگ ترین ازمایشگاه سایت هستش که بعد از خرید ان بلافاصله 6.30 ساتوشی به میزان قدرت ما اضافه میکه و 6.30 ساتوشی در ساعت به ما پاداش میده
  • و هرچه قدر بیشتر ازمایشگاها رو اپگرید کنیم قدرت ساختمان بیشتر میشه و ساتوشی بیشتری پاداش میگیریم برای همینه که من میگم در دوسه ماه اول نباید برداشتی داشته باشیم تا قدرتمون زیاد بشه و به مرور زمان ساتوشی بیشتری پاداش میگیریم و بعد از گذشت چند ماه فصل برداشت محصول فرار میرسه و پاداش صبر و تلاش و پشت کارمون رو خواهیم دید هرچه قدرت ازمایشگاه بیشتر میشه تلاش کمتری لازمه بای کسب ساتوشی
  • در ازمایشگاه security هر 10000 labflasks قدرت ازمایشگاه رو 435 درجه افزایش میده که اگه هر 70 در جه رو یک واحد قدرت فرض کنیم 6 واحد و نیم به قدرت ازمایشگاهمون اضافه شده که
  • معادل 6 و نیم ساتوشی یا لب فلاکس هستش که ازمایشگاه security ساعتی به ما میده

بالا