• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید , ومعتبر و مشابه freebitcoin ام با دامنه ی com

1titanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسب درآمد از بیت کوین روشی نوین است که امروزه مد شده میخوام یک جمع بندی از این گونه کسب درامد داشته باشم:

راه های گرفت بیت کوین

1.درآمد قطره ای از سایت هایی مانند www.freebitcoin.com قطر ه قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

2.استخراج یا همان ماینینقmining توسط نرم افزار ها(چون از کارت گرافیک و از cpu شما استفاده میشود در دراز مدت احتمال این که سیتم شما از کار بیافتد وجود دارد.به همین خاطر توصیه نمیشود) برای ارسال آموزش به ایمیل شما فقط با ایمیل من در زیر ارتباط باشید.

3. سخت افزار های گران قیمت وکمیاب البته در ایران(فعلا توصیه نمیشود) برای توضیحات بیشتر وارسال آموزش به ایمیل سما فقط با ایمیل من در زیر ارتباط باشید.

4.درآمد از طریق اجاره و خرید گیگاهاش(سرمایه گزاری) برای ارسال آموزش به ایمیل شما فقط با ایمیل من در زیر ارتباط باشید.

اما امروز میخوام سایت جدیدی در باره ی کسب بیت کوین از طریق قطره ای به شما معرفی کنم که همانند سایت http://freebitco.in/?r=571938 در هر روز به شما در بدبینانه ترین حالت 300 ساتوشی بهتون میدهد.

اینم سایت جدیدhttp://freebitecoin.com/?r=2835 این 2 تا سایت درسته مشابه هم هستند ولی در این یکی یک حرف e اضافی است و تفاوت دیگری در دامنه است که به com ختم میشه.

توصیه جدی* مطمعنا سایت هایی زیادی در مورد گرفتن بیت کوین هستند که یا پرداختی ندارند یا اینکه گلچین پرداخت میکنند خلاصه یه مشکلی دارند پس توصیه من اینه که فقط در این 2 تا سایت فعالیت کنید به جای اینکه در 10 ها سایت نامعتبر فعالیت کنید در این 2 سایت فعالیت کنید ولی تا میتوانید زیر مجموعه جذب کنید چون اگه برای سایتهای نامعتبر زیرمجموعه جذب کنید کل انرژی و وقت شما که برای یک سایت نامعتبر کرده بودید دیر یا زود به هدر خواهد رفت ودر آخر موفق نخواهید شد. پس یادتان باشد انرژی خود را صرف سایت های معتبر کنید (برای آموزش راه های جذب زیر مجموعه با ایمیل من در ارتباط باشید)
خود من در روش قطره ای فقط در این 2 سایت فعالیت میکنم و فقط وقتی به درامد خوب خواهید رسید که زیر مجموعه جذب کنید و گرنه اگه به roll های خودتون متکی بشید چیزی نصیبتون نمیشه و با روزی 300 ساتوشی حدود 10 سال طول میکشد تا شما شما به یک بیت کوین برسید.خیلی زمان میبره مگه این که خوش شانس باشد وشما ره ی 10000 برای شما بیافتد که در این حال 700 هزار تومان نصیبتون میشه واین هم تا به حال برای کسی اتفاق نیافتاده.

دوستان توجه داشته باشید هرگونه سوال یا مشکلی داشتید فقط با ایمیل من در ارتباط باشید از ارسال هرگونه سوال در تاپیک خودداری کنید. به خاطر حسودان و کلاهبرداران وشیادان و فرصت طلبان کثافت که ننگ جامعه هستند به خاطر این بیشرفهاست که ایران الان کشور در حال توسعه است.
یادتان باشد الان روز به روز تعداد کلاهبرداران اینترنتی بیشتر میشود خود من هم در دام این بی شرف ها افتادم که تو این راه بیش از 600 هزار تومان از سرمایه ام به باد فنا رفت همش به خاطر این بود که تازه کار بودم پس نباید به هر کسی اعتماد کرد چه در اینترنت چه در خارج از اینترنت فقط تنها چیزی که از شما کم میشود وقت و سرمایه ی شماست.پس کاری نکنید که فردا پشیمان شوید فردا نگید ای کاش میرفتم دنبال یه کار دیگه و در اینترنت گرفتار نمیشدم.
یک نمونه سایت کلاهبردار که یک بیشرف, بی وجدان ,نامرد محصول آموزشی قلابی به هموطنان میفروشد که توش هیچی نیست خدا شاهده توش هیچی نیست من این حصول رو خریدم www.kdaramad.ir دوستا اگه نمیخوایید در دام این پست فطرتان بیافتید بامن باشند.
بنده 4سال هست که تجربه های فراوانی در اینترنت کسب کرده والان این افتخار را دارم که با کسانی که علاقه دارند که با نسل جدید کسب وکار اینترنتی آشنا شوند با مبالغی بسیارکم مشاوره داشته باشم .چون خود من به مدت 4 سال شب تا صبح پای اینترنت بودم و فقط هدف من اینه که شما مثل من وقتتون رو از دست ندید .نرید این سایت اون سایت شب تا صبح نظرات کاربران دیگه رو بخونید اصلا نمیدونید کی هستن .یادتان باشد دوستی ما تنها به مشاوره ختم نخواهد شد شما یک نام کاربری همراه با نام خودتان برای من ارسال خواهید کرد هر وقت هر جا سوالی مشکلی داشتید من در هر چاهی در هر کجا باشم شما را راهنمایی خواهم کرد.برای ایمیل شما مقاله ها یی را خواهم فرستاد که در هیچ جا نمیتونید رایگان پیدا کنید.با این حال دیگر سراغ سایت های دیگه نخواهید رفت.هی در گوگل سرچ کنید کسب درآمد از این روش از اون روش یا آموزش این آموزش اون.بعد از یک مدتی ببینید 1 سالی هست همینطوری تو اینترنت هستید 1 تومان هم نصیبتون نشده؟!!

انواع را ه های کسب درآمد از اینترنت همراه با توضیحات گام به گام :

1کسب درآمد با سرمایه گزاری در سایت های هایپ(به هیچ وجه توصیه نمیشود)

2کسب درآمد از بیت کوین(توصیه میشود)

3. کسب درآمد از فعالیت در باکس های معتبر ptc (که فعلا تا به این لحظه 3 سایت معتبر ایرانی و2 سایت معتبر خارجی وجود دارد. وچون در هر روز نیم ساعت وقت خواهید گذاشت وهیچ کار دیگری انجام نخواهید داد توصیه میشود. به شرط اینکه فقط و فقط در این 5 باکس فعالیت داشته باشید.اگر جو گیر شده ودر باکس های دیگر فعالیت داشته باشید شدیدا پشیمان خواهید شد)

4فروش محصولات خود به بازار ایران(که توصیه میشود بهترین راه کسب درآمد از اینترنت در ایران)

5.کسب درامد از گوگل ادسنس(هم توصیه مشود وهم توصیه نمیشود به خاطر تحریم ها)

6.کسب درآمد از سایت و وبلاگ خود( با توجه به محتوا وعنوان سایت طبیعتا کسب درامد از سایت و وبلاگ متفاوت خواهد بود)

7.کسب درآمد از طریق عکس گرفتن(نیازی نیست که شما عکاس حرفه ای باشید ولی باید یک دوربین عکاسی با کیفیت داشته باشید وکمی خلاقیت به خرج بدید)

8کسب درآمد از فروش محصولات دیگران یا همکاری در فروش.هم همکاری با سیستم های ایرانی وهم همکاری با سیستم های خارجی مانندclickbank (به شدت توصیه میشود)

9 کسب درآمد از طریق بیت کوین(توصیه میشود)

مشاوره با من

اینها پر سودترین راه ای کسب درآمد از اینترنت هستند که با تکیه بر توضیحات و آموزش های بنده بنده موفق خواهید شد.
شما در آموزش های بنده موارد زیر را خواهید آموخت:
1معرفی هر یک از راه های کسب درآمد و توصیه و پیشنهاد هر یک از روش ها با توجه به آینده ی کاری آنها
2.اراعه ی معتبرترین سایت ها برای فعالیت در آنها.
3 آموزش گام به گام از اول تا آخر با هر یک از سایت های معرفی شده
4. در آیند هر سوال و مشکلی داشتید بنده بیصبرانه در خدمتتان خواهم بود بنده مثل دوستان دیگه بیشرف و بیوجدان نیستم که در وسط راه شما را ول کنم به من اعتماد کنید میدونم اعتماد کردن تو این دنیا به هر کسی سخت است ولی من قسم میخورم من آن شخصی هستم شما به دنبالش می گشتید.فقط یک بار به من اعتماد کنید ببینید تو این دنیا آدم هایی خوبی هم هستند ولی باید تلاش کرد و این ها رو یافت.
اگر تمایلی به مشاوره دارید فقط با ایمیل من در ارتباط باشید.
[email protected]
دوستتون دارم موفق وشاداب باشید.

Last edited:
بالا