• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید trueadprofits با پرداخت به پرفکت مانی و درآمد بالا

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سایت سرمایه گذاری جدید trueadprofits با درآمد 100% و پرداخت به پرفکت مانی

معرفی سایتی جالب برای سرمایه گذاری

حداقل سرمایه گذاری 20$

دریافت 150% یعنی 30 دلار به ازای خرید هر بسته 20 دلاری
تقسیم صد در صدی سود سایت بین کاربران و در نتیجه بازگشت سود و سرمایه در زمان کوتاه

پرداخت به پرفکت مانی، بیت کوین و اگوپی

ثبت و شروع سرمایه گذاری در تاریخ افتتاح یعنی 7 اکتبر

درود
امروز یک سایت فوق العاده دیگر رو برای سرمایه گذاری و دریافت سود سریع خدمتتون معرفی کنم .
سایت تبلیغاتی و سرمایه گذاری trueadprofits که هنوز بصورت رسمی افتتاح نشده و با توجه به مسابقه افتتاح سایت به نظر برای سرمایه گذاری جای مناسبیست.سایت دارای اسکریپت اختصاصی ست و از payment های مختلف پشتیبانی می کند.
این سایت در تاریخ 7 اکتبر افتتاح رسمی خواهد شد و با مدل تقسیم صد در صدی سود سایت بین کاربران شروع خواهد کرد و در نتیجه بازگشت سود و سرمایه در زمان کوتاه رو به همراه داره.
کسب درامد در این سایت به این صورت که شما با خرید هر بسته تبلیغی 20 دلاری در مجموعه 150 درصد یعنی 30 دلار دریافت خواهید کرد.
پس از خرید هر بسته تبلیغاتی 20 دلاری برای دریافت سود روزانه باید هر روز 6 سایت سورف شود.دو قسمت دیگه به نام های Gold Surf و Gold Chase در سایت برای کسب درآمد وجود داره که هنوز اطلاعاتی در مورد این دو بخش در دسترس نیست.

نکته اصلی :

سایت trueadprofits سود فروش بسته های 20 دلاری رو مستقیما بین کاربران تقسیم می کنه به همین دلیل در این مدل سایتها بهتره که در ابتدای افتتاح ثبت نام و سرمایه گذاری کنید چون سود سایت بین کاربران تقسیم میشه و کاربران قدیمی خیلی زود به سود و اصل پولشون میرسنپس سود روزانه معمولا بین 2 تا 10 درصد با توجه به فروش بسته های تبلیغاتی متفاوت می باشد
با این حال تمام این مدل سایت ها دارای ریسک می باشند.

مزایای این سیستم:
1- حداقل برداشت 1 دلار
2-حداقل مقدار سرمایه گذاری خرید بسته 20$ و دریافت 30 دلار یا 150 درصد در مجموع
3-برای دریافت سود روزانه باید هر روز 6 سایت سورف شود.
4-سود روزانه معمولا بین 2 تا 10 درصد با توجه به فروش بسته های تبلیغاتی متفاوت می باشد
5- دریافت 5 هزار کردیت برای نمایش تبلیغ خود به ازای هر خرید6.سیستم های بانکی واریز و برداشت:
payeer ,bitcoin، PerfectMoney ، EgoPay

آموزش شروع سرمایه گذاری

بعد از ورود به Control panel بر روی Purchase New AdPack کلیک کنید.
سپس در جای خالی مقدار سرمایه گذاری را وارد کنید و از طریق پرفکت مانی و یا اگوپی مبلغ مورد نظر را پرداخت کنید.

سپس برای خرید سهام بر Buy Ad Shares روی کلیک کنید.

آموزش برداشت :

برای برداشت هم مطابق بر روی Account Dashboard و سپس روی گزینه Cashout کلیک کنید .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ افتتاح 7 اکتبر

ثبت نام در trueadprofits

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

منبع: www.earn1sec.ir

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
سلام
من یه چیزی رو متوجه نشدم
برای گرفتن 150 درصد سود باید روزانه 6 تا سورف کنیم؟
بعد این 150 درصد بعد چه مدت به دست می یاد؟
و اینکه از کجا می فهمید این سایت معتبره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
من یه چیزی رو متوجه نشدم
برای گرفتن 150 درصد سود باید روزانه 6 تا سورف کنیم؟
بعد این 150 درصد بعد چه مدت به دست می یاد؟
و اینکه از کجا می فهمید این سایت معتبره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
برای گرفتن 150% سود باید روزانه 6 سایت سورف کنید که زمان زیادی نمیخواد ( 1 دقیقه )
بستگی داره سود روزانه بین 2 تا 10 درصد از فروش بسته های تبلیغاتی متغیر هست.
این سایت دارای اسکریپت اختصاصی و حالا حالاها اسکم نمیشه

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
وقت خودتون رو با این سایتها هدر ندید;)
دوست عزیز این سایت روزانه 2 تا 10 درصد سود میده ( تازه هایپ هم نیست ). شما بری پولتو بذاری تو بانک تاره سالانه شاید 20 درصد سود بگیره ولی اینجا ممکنه تو 2 روز 20 درصد سود بگیره

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز این سایت روزانه 2 تا 10 درصد سود میده ( تازه هایپ هم نیست ). شما بری پولتو بذاری تو بانک تاره سالانه شاید 20 درصد سود بگیره ولی اینجا ممکنه تو 2 روز 20 درصد سود بگیره
جالبه که شما این سایتها رو با بانک مقایسه میکنید شما که سودشو مقایسه میکنید ضریب اطمینانشم بد نیست مقایسه کنید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
جالبه که شما این سایتها رو با بانک مقایسه میکنید شما که سودشو مقایسه میکنید ضریب اطمینانشم بد نیست مقایسه کنید
دوست عزیز من به شما اطمینان میدم که این سایت حالا حالاها اسکم نمیشه.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
برای گرفتن 150% سود باید روزانه 6 سایت سورف کنید که زمان زیادی نمیخواد ( 1 دقیقه )
بستگی داره سود روزانه بین 2 تا 10 درصد از فروش بسته های تبلیغاتی متغیر هست.
این سایت دارای اسکریپت اختصاصی و حالا حالاها اسکم نمیشه
ببخشید یه سوال دیگه من یکم تازه کارم.
می شه بگید نحوه کار این سایت چه جوریه؟یعنی مثلا ما پول می دیم چی رو می خریم این سایت با پول ما چه جوری کار می کنه؟
کلن یه توضیح مختصر بدید ممنون می شم.
و این که برای گرفتن سود فقط باید بسته تبلیغاتی بگیریم و حداقل 6 سورف انجام بدیم؟کار دیگه ای احتیاج نیست؟

Last edited:

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
ببخشید یه سوال دیگه من یکم تازه کارم.
می شه بگید نحوه کار این سایت چه جوریه؟یعنی مثلا ما پول می دیم چی رو می خریم این سایت با پول ما چه جوری کار می کنه؟
کلن یه توضیح مختصر بدید ممنون می شم.
و این که برای گرفتن سود فقط باید بسته تبلیغاتی بگیریم و حداقل 6 سورف انجام بدیم؟کار دیگه ای احتیاج نیست؟
شما پول میدید و بسته تبلیغاتی خریداری میکنید و این سایت با این پول ها سرمایه گذاری میکنه و سود پولتون رو میده.
برای گرفتن سود پول خودتون فقط روزانه 6 سایت سورف میکنید و نیازی به کار دیگه نیست.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
من 20 میلیون پول تو بانک دارم شما ضمانت میکنید پول منو اگر بزارم تو این سایت؟
من ضمانت نمیکنم چون هر سایتی دارای ریسک هست. ولی اگه مقداری پول بذاری و بعد با سود های پول هات سرمایه گذاری کنی خیلی خوب هست.

همانطور که گفتم سایت به احتنا خیلی زیاد حالا حالاها اسکم نمیشود

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان سایت فعالیت خودش رو آغاز کرد و اگه مایل به سرمایه گذاری هستید الان بهترین فرصت هست.

این هم دو سند برداشت دریافت شده جناب earn1sec در یک روز:

trueadprofits_proof_.jpg

trueadprofits_earn1sec_.jpg

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
اقا من می خوام 100 دلار بزارم.
به نظرتون همشو بزارم تو این سایت؟

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
بله- این سایت تا این سایت جدید هست سرمایه گذاری کنید و کل سرمایه تون رو بذارید. برای بعضی ها تا 1 هفته هم کل پول + سودش رو دریافت کردند. پس اگه میخواید سرمایه گذاری کنید همین حالا این کار رو انجام بدید

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان من حدود دو روز پیش 20 دلار ریختم تو سایت و همین الان 2 دلار برداشت زدم. ( سندش هم عصری میذارم. ) الان اگه به قسمتی recent payment سایت برید برداشت منو میبینید. تا حجم خرید بسته های تبلیغاتی زیاد هست سرمایه گذاری کنید و در مدت زمان خیلی کوتاه کل پول + سود پول رو دریافت میکنید.

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سند اولین برداشت من از سایت trueadprofits:
trueadprofits.png

و 10 دلار دیگه هم درخواست برداشت دادم

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
برداشت دوم من به مبلغ 10 دلار
trueadprofits_payment_proof2.png

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
رابطه ای بین کلیک بر روی listing ad ها و سود داره؟
یعنی مثلا هر چی تعداد بیشتری کلیک کنیم اون روز سود بیشتری بده.

بالا