• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت خبری با چه سی ام اسی؟

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
میخواستم بدونم برای ایجاد سایت خبری از چه سی ام اسی استفاده بشه بهتره؟
مهم اینه که سایت در بازدیدهای بالا کشش داشته باشه و امکانات خوبی داشته باشه
ممنون

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
اگر تعداد مطالب خیلی زیاد نشه و هدف هر چه زودتر بازدید گرفتن باشه همون وردپرس اگر تعداد مطالب زیاده جوملا اگر خیلی میخواین حرفه ایش کنین اختصاصی.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
من بین دروپال و وردپرس مردد هستم. خودم با وردپرس کار کردم و تجربه دارم ولی دروپال نه.
ولی هیچوقت وردپرس رو در همچین حجمی استفاده نکردم بخاطر همین میترسم وردپرس در بازدیدهای بالا با مشکل مواجه بشه. بخاطر همین نظرم به سمت دروپال برگشت.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
من بین دروپال و وردپرس مردد هستم. خودم با وردپرس کار کردم و تجربه دارم ولی دروپال نه.
ولی هیچوقت وردپرس رو در همچین حجمی استفاده نکردم بخاطر همین میترسم وردپرس در بازدیدهای بالا با مشکل مواجه بشه. بخاطر همین نظرم به سمت دروپال برگشت.

دوستانی که از دروپال استفاده کرده بودن بعد از مدتی نظرشون به وردپرس برگشت :دی

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94

دروپال که فوق العاده هست، اما کار باهاش خیلی سخته.
درکل هر سیستمی که بخوای نصب کنی باید به فکر سرور یا هاست حرفه ای برای زمانی که آمارت بالا رفت باشی.
در مورد مصرف وردپرس از منابع سرور حرف و حدیث زیاد هست، و ممکنه توی هزینه های میزبانی در آینده که آمار بالا رفت تأثیر داشته باشه. اما ایا دروپال از این نظر بهتر از وردپرسه؟ تجربه ای توی سایت های پربازدید دروپالی نداشتم، باید دوستانی که تجربه دارند جواب بدن.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
درکل هر سیستمی که بخوای نصب کنی باید به فکر سرور یا هاست حرفه ای برای زمانی که آمارت بالا رفت باشی.
در مورد مصرف وردپرس از منابع سرور حرف و حدیث زیاد هست، و ممکنه توی هزینه های میزبانی در آینده که آمار بالا رفت تأثیر داشته باشه. اما ایا دروپال از این نظر بهتر از وردپرسه؟ تجربه ای توی سایت های پربازدید دروپالی نداشتم، باید دوستانی که تجربه دارند جواب بدن.

برای بازدید بالا جوملا و بعد بهتر خواستی دراپل ولی تنها بدی دراپال کمبود کامپوننت هاشه و پشتیبانی فعالی داره حداقل ایرانیش

ولی در کل بازدید رفت بالا نیاز داری هاست رو آپگرید کنی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

دوستانی که از دروپال استفاده کرده بودن بعد از مدتی نظرشون به وردپرس برگشت :دی

برای بازدید بالا جوملا و بعد بهتر خواستی دراپل ولی تنها بدی دراپال کمبود کامپوننت هاشه و پشتیبانی فعالی داره حداقل ایرانیش

اگر تا به حال با دروپال کار نکردید ، بهتره از همون وردپرس استفاده کرده ، از نظر استفاده از منابع سرور دروپال نسبت به سایر CMS ها بهینه تر هست ، اکثرا هم برای سایتهای بازدید بالا استفاده میشه.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28

قبلا وردپرس رو روی یه سایتی داشتم و بخاطر همین مصرف زیاد منابع سرور خیلی گرفتاری کشیدم و آخر سر مجبور شدم چندتا افزونه غیرفعال کنم و..., البته بخاطر ضعف هاست هم بود.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28

راستش اصلا به فکر جوملا نیستم, یه جورایی دید منفی نسبت بهش دارم!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
پیشنهاد خاصی ندارم! اما مطمئن هستم که وردپرس در بازدید بالا روی هاست های اشتراکی، جوابگو نیست و فشار زیادی به سرور میاره. همه چیه وردپرس عالیه، فقط این مصرف بیش از حد منابعش دردسر سازه.

سرور هم بخوای بگیری هزینه ات بالا میره. هزینه سرور یه طرف، هزینه خرید لایسنس کنترل پنل و هزینه کانفیگ سرور و... هم طرف دیگه.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
راستش اصلا به فکر جوملا نیستم, یه جورایی دید منفی نسبت بهش دارم!

یه چیزی بگم جوملا الان در بهترین وضعیت خودش قرارداره میدونی چ اتفاقاتی توش افتاده پست مرتبط و تگ هاش درست شده میدونی یعنی چی یعنی این که دیگه میخوره همه رو

والا من شخصا به دلیل این که آدم منظمی هستم و دوست دارم یه سیستم تمام آپشن ها رو داشته باشه و قدرت بالایی در مدیریت داشته باش جوملا رو بیشتر دوست دارم

اما جوملا مثل وردپرس از لحاظ پلاگین نیست ، پلاگین های وردپرس تعدادش زیاده اما جوملا لنگت نمی زاره ولی بهترین کامپوننتاش پولی هستش

اما از نظر مدیریتی جوملا خیلی بهتر چرا تو هر قسمت میتونی آپشن های خودت رو داشته باشی و مثل وردپرس یه محیطی نیست که همه چی توش باید فیکس باشه برای همین میتونی راحت همه چی رو مدیریت کنی
جایگذای ها بهتره تعداد جایگاه و همچنین از نظر تقسیم بندی بهتر عمل می کنه

وردپرس همه چیش سر دسته و ادم احساس خودمونی میکنه باهاش ولی جوملا اینجوری نیست یه کم خشک به نظر میرسه ولی به نظر شخصیم برای سایت های بزرگ خیلی بهتره چون دیگه جاییش لنگ نمی مونی یا اعصابت خط خطی نمی شه چرا ؟ چون هر جا رو خواستی میتونی تغییر بدی خلاصه کنترلش رو کام میده دستت

Mili coyote

Registered User
لایک‌ها
14
دروپال امن ترین نوع cms هستش.قدیما فشار زیادی رو سرور میزاشت اما الان از این لحاظ مشکلی نداره.فقط اگه تا امروز با دروپال کار نکردی باید شروع کنی یاد بگیری

اما خوب گزینه ی بعدی وردپرس هستش که یاد گرفتنش هم آسونه و مطالب و قالب های زیادی هم براش تو نت هستش و تقریبا میشه گفت محبوبتره.اما دروپال حرفه ای تره

استاد سلام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یک سایت راه اندازی کردم برای همه استاد ها برای هر کسی که می توانه مطالبی را یاد بده یا تدریس خصوصی بکنه الان هم حدود 400 مدرس و معلم و کار بلد توش ثبت نام کردند
و می توانند ثبت آگهی تدریس خصوصی بکنند راستش دوست دارم هر کسی تو هر کجای ایران که می توانه چیزی یاد بده از هر مدل کسب و کار و آموزش حرفه و فن گرفته تا درس و مدرسه و کنکور بیاد تو سایت استاد سلام ما جستجو کنه .
پس استاد محترم که تدریس خصوصی هم می کنید با افتخار از شما دعوت می کنم که تو سایت استاد سلام ثبت نام کنید، ما شما را با شاگردها آشنا می کنیم ، یعنی بقیه کارها با ما.
بعد از ثبت نام هم اگه مشخصاتتان را کاملتر کنید برای شناخت بهتر شاگردان عالیه .
به سایت ما اطمینان کنید ما هم کسب و کار شما را رونق خواهیم داد.
استاد سلام
استاد سلام - مرجع استاد
http://www.facebook.com/ostadsalam

مشاهده پیوست 491751

بالا