• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت دانلودنرم افزار موبایل زدم میخوام seo کنمش کمک کنید

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام دوستان عزیز و بچه های گل pt سایت دانلودنرم افزار موبایل زدم میخوام seo کنمش پولم ندارم بدم کسی سئو کنه کسی رو هم گیر نیاوردم مجانی سئو کنه:D اگه میشه کمک کنید تا خودم سئو کنمش . واقعا ممنون میشم.
اگه فیلم آموزشی فارسی هم دارید دریغ نکنید .
من خیلی دنبال آموزش گام به گام می گردم . اکثر مقاله هایی که خوندم آموزش کلی میدادن . مثلا من میخوام یه جوری باشه که بگه برای بهینه سازی قالب برو فلان جا فلان کد رو بزار یا بردار یا... فقط میخوام گام به گام باشه چون اگه کلی باشه وسطش حواسم پرت میشه و چیزی نمیتونم یاد بگیرم .
یکیم پیدا بشه خوب بتونه سئو کنه پول که ندارم ولی بنرشو 1 سال مجانی تو سایتم میزارم و از اونجایی که سایت دانلود نرم افزار موبایله به نفعه طرف میشه . من چون میگن سایتو باید از اول سئو کرد و الان برای سئو عجله دارم میگم پول ندارم ممکنه یکی سئو کرد بنرشو 1سال نشده بر دارم و پولشو بش بدم اگرم خواست میتونه بنرشو همونجا بزاره( خودم میدونم هیچکس این پیشنهادو قبول نمی کنه پس اسپمر ها لطف کنند از این جمله برای منحرف کردن تاپیک استفاده نکنن . اصلا فرض کنین این قسمتوننوشتم . اینو گذاشتم یه کوره راهی باشه شاید یکی قبول کرد)

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام دوستان عزیز و بچه های گل pt سایت دانلودنرم افزار موبایل زدم میخوام seo کنمش پولم ندارم بدم کسی سئو کنه کسی رو هم گیر نیاوردم مجانی سئو کنه:D اگه میشه کمک کنید تا خودم سئو کنمش . واقعا ممنون میشم

عزیز تو که زیاد تو جمع هستی دیگه چرا؟!
مرد مومن امروز بار سوم هست که به این سوال جواب میدم،
به خدا 2 تا تاپیک دیگه هم دقیقا با همین موضوع زده شده
شما یا تاپیک های جدید رو چک کن یا حداقل کلمه سئو رو توی انجمن چک کن،
اون قدر آموزش میبینی که نیازی نیست پولی خرج کنی
شما استارت کار رو بزن مطمئن باش همه اینجا کمکت میکنن،
از تاپیک سئو تو wp-persian گرفته تا 100 تا وبلاگ که درباره سئو وردپرس نوشتن:eek:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
برای یادگیری سئو باید خیلی وقت گذاشت ، سئو برای خودش یک علم شده!
من یک ماه دارم روس سئو مطالعه می کنم ، از بس مقالات انگلیسی برای سئو خوندم مخم داره سوت میکشه:weird:

کتاب های سئو به زبان انگلیسی زیاده ، یک کتاب 500 صفحه ای رو تمام کردم، با این حال بازم سئو خیلی گسترده است من تازه اول راهم.

در مورد وردپرس هم ابزارهایی در اختیار قرار می ده که راحت تر می تونه اون اصول رو روی سایت پیاده کنی.

من بیشتر روی دروپال کار می کنم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
برای یادگیری سئو باید خیلی وقت گذاشت ، سئو برای خودش یک علم شده!
من یک ماه دارم روس سئو مطالعه می کنم ، از بس مقالات انگلیسی برای سئو خوندم مخم داره سوت میکشه:weird:

کتاب های سئو به زبان انگلیسی زیاده ، یک کتاب 500 صفحه ای رو تمام کردم، با این حال بازم سئو خیلی گسترده است من تازه اول راهم.

در مورد وردپرس هم ابزارهایی در اختیار قرار می ده که راحت تر می تونه اون اصول رو روی سایت پیاده کنی.

من بیشتر روی دروپال کار می کنم.

کتاب درباره سئو دوز دالم،:happy:
لطفا اگر کتاب های خوبی درباره سئو و وردپرس دارید توی همین بخش بزارید ما هم استفاده کنیم:heart:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
کتاب برای سئو زیاده ،

برای مبتدی ها :
Search Engine Optimization For Dummies
by: Peter Kent
SEO Made Simple (Second Edition): Strategies For Dominating The World's Largest Search Engine
by: Mr. Michael H. Fleischner

برای سطح متوسط به بالا:
Search Engine Optimization Secrets: SEO for 2011 (Search Engine Optimization Kindle Bestseller)
by: Mike Monahan
Search Engine Optimization (SEO) Secrets
by: Danny Dover, Erik Dafforn
Search Engine Optimization (SEO): An Hour a Day
by: Jennifer Grappone, Gradiva Couzin

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اینو یادم رفت!
The Art of SEO: Mastering Search Engine Optimization (Theory in Practice)
by : Eric Enge, Stephan Spencer, Rand Fishkin, Jessie Stricchiola

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ممنون عزیز،
خیر از جوونیت ببینی،
میگردم پیداشون کنم،:heart:

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
لطفا زیر دیپلم حرف بزنید ما هم متوجه شیم

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
همچین چیزی که به شما بگن این کد را بردار و جاش اینو بزار نه اموزش فارسی براش هست و نه انگلیسی
چون غیر ممکن هست همچین اموزشی
شما باید اول یاد بگیرید که سئو چیه و کجاها مهمه که بررسی بشه بعد خودتون سئو کنید
بعدشم این که میگید کسی رایگان سئو نکرده خودتون بزارید جای بقیه اگر شما علمی بلد باشید که براش زحمت کشیدید حاضرید به رایگان در اختیار کسی بزارید؟

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
همچین چیزی که به شما بگن این کد را بردار و جاش اینو بزار نه اموزش فارسی براش هست و نه انگلیسی
چون غیر ممکن هست همچین اموزشی
شما باید اول یاد بگیرید که سئو چیه و کجاها مهمه که بررسی بشه بعد خودتون سئو کنید
بعدشم این که میگید کسی رایگان سئو نکرده خودتون بزارید جای بقیه اگر شما علمی بلد باشید که براش زحمت کشیدید حاضرید به رایگان در اختیار کسی بزارید؟
بله من حاضرم.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
برید تو سایت 3eo.ir و نوبت بگیرید امیر اقا براتون رایگان سئو می کنه ...
البته بین سئو رایگان و پولی یه تفاوت هایی وجود داره !

اووووووووو. این اینقد تو لیستش هستن که تا به ما برسه یه یک سالی طول می کشه . بازم ممنون از این که نظر دادید

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
فکر میکنید در جایگاه بودن مهمه مخصوصا سئو که انقدر پیچیدست که اگر یک روز اپدیت نباشی یعنی سئو بلد نیستی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اووووووووو. این اینقد تو لیستش هستن که تا به ما برسه یه یک سالی طول می کشه . بازم ممنون از این که نظر دادید

دوستان من به تازگی متوجه شدم ادمین سایت 3eo هم به جمع دوستان ما در پی تی پیوستن. ;)
میتونی بهش پی ام بدی ببینی کی بهت نوبت میده .

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
شما می تونی از short term SEO یا همون سیو ساده و کاربردی برای اغاز کار شروع کنی چون می تونی با چند ترفند ساده هم سایتت رو یه کوچیک سیو کنی هم تا حدی با کار اشنا مبشی بعدش با long term یا سیو حرفه ای ادامه بده اگه از وردپرس استفاده می کنی که دیگه واقعا کار راحته!

بالا