• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت دلار سنتر فیلتر شد!

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
خبر کوتاه و مختصر است، سایت دلار سنتر که یک اکسچنج معروف ارزهای دیجیتال در ایران بود، فیلتر شد.

به نظر می رسد بر اساس شکایاتی که در هفته های گذشته از این سایت و گردانندگان آن انجام شده است، مراجع قضایی دستور فیلتر شدن این سایت(dollarcenter.ir) را صادر کرده اند.

در این میان، مدیریت پرشین تولز در اقدامی سوال برانگیز، اقدام به حذف تاپیکی که شاکیان سایت دلار سنتر در این فروم ساخته بودند نمود! این اقدام هم مخل آزادی بیان و هم بر خلاف نیاز دادخواهی مال باختگان به نظر می رسد.

با احترام
سپهر محمدی

Last edited:

servering

Registered User
لایک‌ها
3

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
خیلی کار خوبی کردید، شکایت دوست من هم تا آنجا که می دانم در جریان است

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
محمد علی بهادر
مسئول سایت کلاه بردار دلارسنتر دستگیر شد
کسانی که مال باخته ان با شماره 09132201410 تماس بگیرند

بنا بر اطلاعات بنده، آقای مهرداد بهادری(مالک رسمی سایت دلار سنتر) خودش از شاکیان این پرونده است، 3 نفر از افراد گرداننده سایت دلار سنتر که حداقل 4 نفر بوده اند، هم اکنون در بازداشت هستند.

m-roshanzamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به غیر از اون سایت ها و دامنه ها یک سایت کارت شارژ هم داشت که اون هم بسته شد و این سایت هم به نام مهرداد بهادر بود که اخرش حتی نماد الکترونیکی وزارت صنعت هم گرفته بودند و می خواستند به خود سایت اصلی یعنی dollarcenter.ir انتقال بدن. سایت شارژ :

charge.dollarcenter.ir

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
علت بسته شدن سایت که خوب شکایتهایی بوده که ازشون شده بوده و پرونده هایی در تهران و فتای اصفهان علیه ایشان تشکیل شده اما چون در کرج بازداشت شده، ظاهرا ایشان تا یکماه در زندان کرج مهمان هستند تا همه شکات به آنجا مراجعه کنند و ادعاهای خود را برای رسیدگی مطرح کنند بعد ظاهرا پرونده به اصفهان ارجاع خواهد شد.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
در این میان، مدیریت پرشین تولز در اقدامی سوال برانگیز، اقدام به حذف تاپیکی که شاکیان سایت دلار سنتر در این فروم ساخته بودند نمود! این اقدام هم مخل آزادی بیان و هم بر خلاف نیاز دادخواهی مال باختگان به نظر می رسد.

سلام، در خصوص این بخش صحبتتون...
کلیه تاپیک های شکایت به هر شکل و نحوه ممکنه از پرشین تولز بعد از مشاهده یا گزارش حذف میشن، دلیلش هم اینه که افراد اگر واقعا شکایت خاصی دارند به همون مراجع قضایی یا پلیس باید مراجعه کنند! مسلما ایجاد تاپیک ضرر مالی افراد رو جبران نمیکنه و از طرفی برای پرشین تولز هم میتونه ایجاد مشکل کنه.

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
کلیه تاپیک های شکایت به هر شکل و نحوه ممکنه از پرشین تولز بعد از مشاهده یا گزارش حذف میشن، دلیلش هم اینه که افراد اگر واقعا شکایت خاصی دارند به همون مراجع قضایی یا پلیس باید مراجعه کنند! مسلما ایجاد تاپیک ضرر مالی افراد رو جبران نمیکنه و از طرفی برای پرشین تولز هم میتونه ایجاد مشکل کنه.
این اصلا بهانه خوبی نیست! کسانی دچار مشکل شده اند، حالا صحیح یا غلط، چرا نباید بتوانند دور هم جمع شوند و حرفهایشان را یکی بکنند، مگر جلوی دلار سنتر گرفته شده بود تا پاسخ بدهد؟ این اقدام که پرشین تولز پست دهها نفر از شاکیان دلار سنتر را حذف کرد، اقدامی به شدت خلاف آزادی بیان بود. بدون هیچ شکی!

پرشین تولز می توانست از دلار سنتر بخواهد پاسخ بدهد به شاکیان، نه اینکه شکایت را پاک کند و صورت مساله را پاک کند! بنا نیست پرشین تولز قاضی باشد، اما می تواند محیطی برای گفتگو باشد! پاک کردن صورت مساله ساده ترین کار و به نفع کسی بود که این همه آدم از او شاکی بودند و روش ناصحیحی بود.

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
دوست عزیز، وجود چنان تاپیکهایی کمک میکنه که بقیه کاربرها با افراد خرابکار آشنا بشن و دیگه سمتشون نرن. من خودم 1 بار با سرچ تو انجمن و پیدا کردن تاپیک شکایت مربوط به اون شخص، از معامله با اون شخص پشیمون شدم.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
این اصلا بهانه خوبی نیست! کسانی دچار مشکل شده اند، حالا صحیح یا غلط، چرا نباید بتوانند دور هم جمع شوند و حرفهایشان را یکی بکنند، مگر جلوی دلار سنتر گرفته شده بود تا پاسخ بدهد؟ این اقدام که پرشین تولز پست دهها نفر از شاکیان دلار سنتر را حذف کرد، اقدامی به شدت خلاف آزادی بیان بود. بدون هیچ شکی!

پرشین تولز می توانست از دلار سنتر بخواهد پاسخ بدهد به شاکیان، نه اینکه شکایت را پاک کند و صورت مساله را پاک کند! بنا نیست پرشین تولز قاضی باشد، اما می تواند محیطی برای گفتگو باشد! پاک کردن صورت مساله ساده ترین کار و به نفع کسی بود که این همه آدم از او شاکی بودند و روش ناصحیحی بود.
دوست عزیز، وجود چنان تاپیکهایی کمک میکنه که بقیه کاربرها با افراد خرابکار آشنا بشن و دیگه سمتشون نرن. من خودم 1 بار با سرچ تو انجمن و پیدا کردن تاپیک شکایت مربوط به اون شخص، از معامله با اون شخص پشیمون شدم.

حرفاتون صحیح! ولی قوانینی هستش که ادمین انجمن نوشته و غیر قابل تغییر! ما فقط اجرا کننده هستیم.
به صورتیه که اگر شما در هر انجمن دیگه ایی هم پست شکایت بزنین مدیران حذف میکنن!

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
حرفاتون صحیح! ولی قوانینی هستش که ادمین انجمن نوشته و غیر قابل تغییر! ما فقط اجرا کننده هستیم.

ممکن است دقیقا بگویید اون قوانین چه هستند؟ دقیقا کدام بند منظورتان است؟ من فکر کنم بتوان با کمی دقت کاری کرد که مخالف آن عمل نکنیم. مثلا در تمام جملات من در بالا دقت کنید، من هیچ وقت به هیچ کسی نگفته ام کلاه برداری کرده است، کسانی مدعی هستند که فردی پولشان را برداشته و به آنها سرویس نداده است. آیا آنها راست می گویند، یا سایت؟ من در هیچ یک از پستهایم در همین تاپیک در این مورد قضاوت نکرده ام! با اینکه خود من یکی از کسانی هستم که الان ماههاست پول داده ام و هیچ چیزی دریافت نکرده ام. به نظرم بتوان با کمی دقت همین کار را انجام داد بدون آنکه قوانین انجمن نقض شود.

daniyal67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر پست ها رو حذف نکنید از ضرر زدن به افراد دیگر جلوگیری کردین در غیر این صورت این کلاه برداران سیر شدنی نسیتن
چون در انجمن های دیگه پست های شکایات حذف می شود دلیل نمی شود همه جا همین قوانین رو رعاییت کنند.

DrFATAL

Registered User
لایک‌ها
311
به نظرم وجود تاپیک های شکایت نه تنها وجهه انجمن رو خراب یا جو و بی اعتماد نمیکنه بلکه باعث میشه خیلیا اعتمادشون بیشتر هم بشه و با دلگرمی بیشتری معامله کنن
من اگه ندونم انجمن چجور انجمنیه از نظر معاملاتی خب کمتر ریسک میکنم تا تو این انجمن معامله ای اتنجام بدم
ولی اگه بدونم همه چی رو حساب کتابه و اگه کسی کــلاهـــبرداری کرده مشخصه خب بیشتر جذب میشم و میدونم که حداقل اگرم سرم کلاه رفت میتونم اعتراض کنم و حتی پیگیری کنم(بدون اینکه مسئولیتی رو دوش مدیر سایت بذارم)

DrFATAL

Registered User
لایک‌ها
311
حتی اگهخود من کلاهــــبـردار باشم خب وقتی ببینم کسی شکایتش ب جایی نمیرسه و عصن حرفش بعد یه مدت پاک میشه خب خیالم راحته دیگه واسه دفه های بعد
اما برعکسش باعث میشه الکی واس خودم دردسر درس نکنم

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79

من همچنان در انتظار دیدن بندهای قوانین انجمن هستم که قرار دادن اعتراض یا شکایت را در انجمن منع می کند.

ممنون میشم اگر زحمت نقل یا ارجاع به آن را بکشید.

بالا