• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت دیکشنری

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سایتهای زیادی برای ارائه ترجمه خودکار وجود ندارند
این یکی امتحان کن ببین کار می کنه

http://www.parstranslator.com/far/translate.htm
این نکته رو هم در نظر داشته باش که حتی سایت های ترجمه خودکار خارجی در هنگام ترجمه زبانهای مختلف بهم مثلا انگلیسی به فرانسه یا آلمانی دچار اشکال هستند
ترجمه روان و شیوا نیست و در مورد مطالب سنگین تر خود ترجمه نیاز به ترجمه دارد!:D

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
آقای هرم آبی !سایتی که دادی قیافش خیلی خوشگله ! ولی وقتی رو دکمه ترجمه کلیک میکنم هیچی نمیشه و میزنه page can not be desplayed حالا مشکل از منه یا از سایته ؟ شایدم چیزی که کپی کردم سخت بود قاطی زد :)
محدودیت جمله که نداره ؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرشته یخی من!
قربونت برم الهی اگه به پستم دقت کرده باشی نوشته بودم ببین کار می کنه؟
چون خیلی وقت پیش که این سایت رو دیدم مدام قاط میزد و مشکل داشت و گاهی کارمی کرد و گاهی پیغام های مختلف می داد یکیش اینیه که شما دیدی و بعضی وقتهام یه چیز دیگه بارت می کرد;)
محدودیت داره 150 تا
مثلا می تونی نوع متن رو در او ن سایت انتخاب کنی متن عادی متن علمی و لی اونموقع هم تو همش گریه ات درمی اومد
همونطور که در پست اول هم اشاره کردم خداهای برنامه نویسی دنیا هم تازه توی زبونهای اروپایی که ریشه مشترک هم دارن و لغا ت و اصطلاحات مشترک توشون زیاده هنوز نتونستن یه برنامه قابل قبول ارائه کنن
باور نمی کنی سیستم ترجمه گوگل و ... امتحان کن
بهرحال اگر کار ضروری داری و خودتم وقت نداری بهترین کار اینه که بدی یکی کارت رو انجام بده خیالت راحت شه
ما چاکر هرچی فرشته است هستیم بخصوص اگه رفیق گلی مثل شما باشه
:)

بالا