• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت رایگان وردپرس در ازای زیر مجموعه شدن

ERR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می تونم روزانه یک سایت رایگان وردپرس برای کسانی که زیر مجموعه من در نئوباکس بشن و روزانه به صورت فعال کلیک کنن اماده کنم . اول از همه بگم که هاست سایت های وردپرس نصب شده هاست رایگان هست در یکی از بهترین سایت های هاست رایگان خارجی (Byethost و امثال اون نیست) و دارای سرور پر قدرت هست . Cpanel نیست اما چیزی از Cpanel کم نداره !
هاست دارای 1500 مگابایت فضا + 100 گیگ پهنای باند هست و تمامی نیاز های یک سایت وردپرس رو براورده می کنه .
خود من تو همین هاست یه سایت دارم که به خوبی داره کار می کنه و در گوگل ایندکس شده و بازدید مطلوبی داره .
لازم به ذکره که فقط وردپرس فارسی روی این هاست نصب میشه و تقاضا برای نصب اسکریپت های دیگه پذیرفته نمیشه ! (وردپرس یکی از برترین سیستم های مدیریت محتواست ، با کمی جستجو در گوگل متوجه میشید)
خلاصه فرصت خوبیه برای اونهایی که یه سایت وردپرس خوب میخوان داشته باشن و شروع به وبلاگ نویسی کنن و ...
خودتون می دونید که اگر بخواید هاست با 1500 مگ فضا و 100 گیگ پهنای باند تهیه کنید باید بیشتر از 100 تومن بدید !
برای اپلود فایل یا نصب پوسته و افزونه می تونید از پنل خود وردپرس استفاده کنید ، اطلاعات FTP و ... هم براتون ارسال میشه .
اما ابتدا باید زیر مجموعه من در نئوباکس بشین و روزانه به صورت فعال کلیک کنید تا سایت رایگان وردپرس بهتون تعلق بگیره .
لینک عضویت در نئوباکس :
http://www.neobux.com/?rh=656873616E6D
هر روز یک سایت وردپرس به کسانی که زیر مجموعه من بشن داده میشه ، یعنی هر 24 ساعت 1 سایت !
اگر زودتر زیر مجموعه من بشید و در تاپیک اعلام کنید زودتر سایت وردپرستون رو تحویل میگیرید !
نکته : در صورتی که بیش از 2 روز کلیک نکنید ، اکانتتون حذف میشه !

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
زرشک یه نوع میوه هست؟:lol:

ERR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زرشک یه نوع میوه هست؟:lol:

نام کاربریتو باید میزاشتی MihanSpammer ...
633 تا پست 632 تاش اسپمه اون یه دونه رو هم معلوم نیست کجا دادی ! لابد تو تاپیک راهنمای انجمن بوده ! :p:D
سایتتم که تو دزدی معروفه . :cool:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
نام کاربریتو باید میزاشتی MihanSpammer ...
633 تا پست 632 تاش اسپمه اون یه دونه رو هم معلوم نیست کجا دادی ! لابد تو تاپیک راهنمای انجمن بوده ! :p:D
سایتتم که تو دزدی معروفه . :cool:

باشه شاید عوض کردم اسممو گذاشتم اسپمر :rolleyes:
سایتم هم که معروفه تو دزدی؟:lol: چی دزدیدم مال یتیم خوردم؟:D زمین خواری کردم؟ :blink:

نخیر یه نوع خربزست.
باید تحقیقاتمو بیشتر کنم:eek:

بالا