• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت رنک3گوگل

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان سایت من رنک 3وگل هست برای اینکه بخوام رتبه سایتم حفظ کنم و ببرم بالا باید تبلیغ متنی تو سایت های که رنک گوگل از 3به بالا هستند بذارم؟؟؟
الان سایت های هستن که بک لینک خوب دارن بازدید خوبی هم دارن ولی رنک سایتشون 1یا 2یا3هستند تو اینجور سایت ها تبلیغ متنی بذارم فایده داره یانه ؟؟؟
میخام سایتم صفحه اول گوگل رو داشته باشه/
ممنون میشم راهنمایی کنید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اولین قدم تشخیص این هست که چگونه به این رنک رسیدید
چون باید فعلا در جهت حفظ اون کوشا باشید اگه از طریق صحیح جلو اومده باشید پس همون رویه رو ادامه بدید اما بیشتر دست به عصا حرکت کنید تا پنالتی نشید با توجه به رنکی که دارید " چشم سارون" روی شماست! بک لینک های فعلی رو مرور کنید محتوا رو بررسی کنید اگر مشکلی نداشت حرکت کنید بسوی رتبه یک محتوا سازی کنید روی کلمه کلیدی که بیشترین بازدید رو گرفتید از گوگل همینطور بک گیری کاملا حرفه ای و دقیق
از هر سایتی که می خواید بک بگیرید با دقت انتخاب کنید حتما چک کنید سایت مورد نظر "قابلیت پنهان جهت پنالتی شدن" نداشته باشه
این نکته که گفتم بسیار مهم الان بخصوص اینکه بحث هست وقتی یه سایت پنالتی میشه سایت بک ها هم لطمه می خورن یا پنالتی میشن که گویا تا به اینجا همینطور بوده

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون از راهنمایت دوست عزیز
من دامنه را بارنک 3و100بک لینک داره خردیم و نمیدونم به چه صورت به این رتبه رسیده الان میخام باهمون سایت اس ام اس بسازم
میخام متنی بذارم تو سایت ها
مثلاوب گذر..یک ابزار..تویتر..فقط بعضی سایت رنک1هستند یا 3خواستم ببینم تو اینجور سایت ها متنی بذارم ج میده یا باید از رنک سایت خودم بالاتر باشه؟
درضما این که میگن نیوفلور میذاریم یا فولر میذاریم متنی رو یعنی چی ؟//////////واز کجا بدوم فولر بگذاشته سایت من رو تو سایتش

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
نه لزوما اعتبار سایت هدف مهم هست نه رنکش اما بهر حال رنک رو هم تا حدی در نظر بگیرید
اگر فالو باشه به جستجو گفته میشه که از طریق این شاهراه هم ترافیک انسانی رو بفرسته و هم رباتشو به این سایت داده شده پس هم سایت ترافیک می گیره و هم در نتایج جستجو رتبه ( البته فقط بک لینک ملاک نیست فاکتور های دیگه ای هم هستنند برای رتبه بندی در نتایج جستجو)
اگه نو فالو باشه به جستجو گفته میشه که فقط به این سایت ترافیک انسانی رو بفرسته رباتا رو نه یعنی اینکه اهمیتش برای ثبت و انلیز عمیق جهت رتبه بندی کم تر مهم هست
پس فالو باشه در کسب نتایج بهتر است البته سعی کردم خلاصه و گذرا بگم چون پیچیدگی زیاد داره!
سرس کد صفحه ای که لینکا رو در اون معمولن قرار میده رو چک کنید و سرس کد رو ببینید اگر این المان در کداش بود پس لینکاش فالو هست :
rel=dofollow
همینطور که می بینید المان rel با dofollow مقدار دهی شده پس فالو هست اگه با nofollow مقدار دهی شده پس نیست

Last edited:

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون
هدف من رتبه خوب وحفظ رتبه که رنک3هست رو نگه دارم تبلیغات متنی از بنر گرونتر هست تو بعضی جاها حالا موندم متنی بذارم یا بنر چون هم بودجه برای سرمایه کم دارم هم میخام سایت خوبی داشته باشم پس یکیشو میتونم انجام بدم
نظر شما برای یه سایت تبلیغ چطوری بکنم که بازدید خوب ورتبه خوب بگیره ؟
اینم ادرس سایت هست که قالبش هنوز اماده نیست میخام کلا اس ام اس ومطلب بکنم سایتو
http://parandweb.ir/

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگر بودجه محدودی دارید پاپ اپ های معتبر گزینه مناسبی است اما باید بدونید چه چطوری تبلیغ کنید تا از تاثیر منفی که معمولا پاپ اپ ها برروی سئو دارند بکاهید
بعد از اون تبلیغات کلیکی با ای پی انسانی و تست شده می تونه گزینه بدی نباشه بازهم باید با نحوه راه اندازی کمپین تبلیغاتی برای این نوع تبلیغ اشنا باشید
بله سایت شما از نظر سئو داخلی شانس داره تا در کلمه sms دیده بشه برای این منظور از این کلمه در ایمیج تگ ها هم استفاده کنید اگر قصد ایمیج گذاری با توجه به محتوا رو دارید یکی از متغیر های خوب سایت شما داشتن 68 Shares در یکی از شبکه های محبوب اجتماعی است که به رنک فعلی شما کمک شایانی کرده
در حال حال حاضر سایت شما تایتل تگ نداره حتما کلمه کلیدی انتخابی در تگ تایتل قرار بدید
همچنین Meta Description که ندارید البته به مهمی تایتل تگ نیست اما بهر حال از دید بازدید کنندگان و کسب ترافیک مهم است یادتون بشه حداکثر 20 کاراکتر براش بنویسید
کمی روی بعضی از بک لینکاتون تمرکز کنید

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام دوست عزی
ما بیش از 20 سایت رنک 5 و 4 و 3 داریم که همیشه هم آپدیت و بروز میشن و در موضوعات مختلفی هم هستند.
قیمتاشون هم بسیار مناسب هستند.
نمونه کارهای موفق هم موجود است. اطلاعات بیشتر در این تاپیک

بالا