• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت سرمایه گذاری جدید با سود 3٪ در روز (هایپ)

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
سایت هایپ جدید که می تونه گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری باشه...
  • سود 3 درصد در روز
  • حداقل سرمایه گذاری 10 دلار.
  • پرداخت فوری.
  • پشتیبانی آنلاین
سایت های بسیار زیادی هستند که سود 3 درصد در روز میدن اما به خیلی هاشون نمیشه اطمینان کرد. برای اینکه بشه تشخیص داد کدوم معتبر هست چند راه وجود داره.
اول اینکه تعداد مانیتورهای زیادی اون رو تایید کنند. دوم اینکه کاربرای زیادی داشته باشه و مبالغ زیادی توش سرمایه گذاری بشه. پشتیبانی آنلاین هم داشته باشه. این سایت این شرایط رو داره پس میشه برای یه مدت روش حساب کرد.
از سایت های دیگه ای که این شرایط رو داشتند و بیشتر از 60 یا 70 روز عمر کردند میشه به Alternative-energy.biz و kingsofprofit.biz اشاره کرد.
کسایی که در مورد هایپ تجربه ندارند حتما قبل از سرمایه گذاری کاملا در این مورد تحقیق کنند، چون هایپ به همون نسبت که سود بالایی داره ریسک بالایی هم داره.
برای عضویت بر روی لینک یا بنر زیر کلیک کنید.
لینک عضویت

Last edited:

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
الان روی بنر کلیک کردم مشکلی نداشت. با این وجود یک لینک دیگه هم اضافه شد.

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
برداشت امروز
16.03.14 17:26
Received Payment 0.6 USD from account U2395338 to account U48*****. Batch: 51523874. Memo: API Payment. Withdraw to mmss666 from PayingAll​

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
با این روشی که می خوام بگم میتونید سودتون رو براحتی به 4 درصد در روز برسونید!

اگر با لینک بالا ثبت نام کنید سایت به ازای هر سپرده شما بدون تغییر در سود و سپرده شما، 3 درصد به من میده (علاوه بر 3 درصدی که به شما میده) که من نصف اون یعنی 1.5 درصد رو به حساب پرفکت مانی شما واریز می کنم. کافیه که شما همون موقع به من اطلاع بدید. پس تا اینجا سود شما شد 4.5 درصد در روز.

اما برای این کار باید هر روز کل پول رو بکشید به حساب و دوباره سپرده گذاری کنید. برای هر برداشت از حساب پرفکت مانی 0.5 درصد فی داره پس سود شما میشه روزی 4 درصد. چون پرداخت سایت آنی هست این کار امکانپذیره.

برای این کار حساب پرفکت مانی شما حتما باید وریفای شده باشه وگرنه فی پرفکت غیر وریفاید 2 درصده و این کار به صرفه نیست. در این صورت شما باید هر روز از بالانستون توی سایت سپرده گذاری کنید و سودتون میشه همون روزی 3 درصد در پلن پایه.

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
من 18.5 دلار 38 روزه گذاشتم :general406:
امیدوارم حداقل 2 ماه دووم بیاره تا بتونم پولم رو ازش بیرون بکشم .

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
من 18.5 دلار 38 روزه گذاشتم :general406:
امیدوارم حداقل 2 ماه دووم بیاره تا بتونم پولم رو ازش بیرون بکشم .

پيشنهاد نميشه كه تو اينجور سايتا توي پلن هاي طولاني مدت سرمايه گذاري كرد چون معلوم نيست تا اون موقع دووم بياره. كه اميدوارم بياره!
سايت هاي 3 درصدي بعضياشون 2 ماه هم موندن اما اين يكي سود پلن هاي چند روزش بيشتر از اونا هست و ممكنه به اندازه اونا نمونه.
البته تجربه شما از من بيشتره و خودتون بهتر اين سايتا رو ميشناسيد.

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
پيشنهاد نميشه كه تو اينجور سايتا توي پلن هاي طولاني مدت سرمايه گذاري كرد چون معلوم نيست تا اون موقع دووم بياره. كه اميدوارم بياره!
سايت هاي 3 درصدي بعضياشون 2 ماه هم موندن اما اين يكي سود پلن هاي چند روزش بيشتر از اونا هست و ممكنه به اندازه اونا نمونه.
البته تجربه شما از من بيشتره و خودتون بهتر اين سايتا رو ميشناسيد.
من حساب کردم وقتی نوبت من برسه میشه 54 روز . اگه موند که 99 دلار میگیرم اگه هم نموند 18 دلار میپره
ریسک زیادی کردم ولی اگه 2 ماه دووم بیار سود خوبی میبرم . اگه هم نشد 18 دلار کسی رو ورشکسته نکرده

dani418

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام لینک برای من پیدا نشد اگه میشه پ.خ کنید ممنون

بالا