• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت سرمایه گذاری جدید raisean همراه با سند پرداخت (برداشت کاملاً آنی)

aminr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این سایت جدیدیه و بین 1 تا 7 درصد تو 5 روز هفته و 1 تا 2 درصد تو آخر هفته سود میده. میتونین با بیت کوین، لایت کوین، و دلار (پرفکت مانی، ایگو پی، اوکی پی و ...) توش سرمایه گذاری کنین. مینیمم سرمایه گذاری برای دلار 10، بیت کوین 0.025 و لایت کوین 2.5. من خودم همین مقادیر رو سرمایه گذاری کردم و بعد از 5 روی 20 درصد برداشت کردم که سنداش هست و کاملاً آنی بود. این سایت 150% سود میده یعنی اگه 10 دلار بزاری بعد از برداشت 15 دلار سرمایه گذاریت تموم میشه. سودت میشه 5 دلار که با چیزی که من دیدم حدود 45 - 50 روز میشه یعنی روزی 1%.
اینجا براتون نحوه ثبت نام رو میزارم اگه سوالی داشتید بپرسید
اول با این لینک وارد سایت بشید https://raisean.com
حالا طبق تصاویر ثبت نام کنید:

حالا ثبت نامتون کامل شده و سمت راست صفحه طبق تصویر زیر ناحیه کاربریتون رو میبینید

بعد از کلیک روی گزینه سرمایه گذاری جدید بصورت زیر عمل کنید.
اگر میخواین دلار بزارین مقدارش رو وارد کنید و روی گزینه Deposit کلیک کنین.

اگر بیت کوین (لایت کوین) میخواین بزارین لازم نیست مبلغ انتخاب کنین و فقط باید روی گزینه Deposit کلیک کنین. تو صفحه جدید یک آدرس برای شما اعلام میشه که باید بیت کوین (لایت کوین) خودتون رو به این آدرس واریز کنین. بعد از 6 تأیید سرمایه گذاریتون کامل میشه

حالا اگر وارد قسمت سرمایه گذاری ها بشین مثل تصویر زیر داره سودتون رو بصورت لحظه ای نشون میده

برای برداشت سودتون باید در قسمت تنظیمات کاربری آدرس بیت کوین، لایت کوین یا حساب های دلاری خودتون رو وارد کنید
حالا برای برداشت روی گزینه برداشت جدید کلیک کنید تا صفحه زیر باز بشه.

تیک رو بزنید و روی گزینه Withdraw کلیک کنید. مینیمم برداشت برای حساب دلاری 1، برای بیت کوین 0.0025 و برای لایت کوین 0.25 است.
اینم سندهای برداشت من در عرض 5 روز که آنی واریز شد. در ضمن هیچ درصدی از برداشتتون کم نمیکنه و کامل هر چی درخواست داده باشین میریزه. مقادیر داخل سایت رو میتونین با بقیه تصاویر مقایسه کنید.

Last edited:

rezakha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
یه سوال اصل پول رو کی میتونیم برداشت کنیم ؟

aminr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه موضوع اصلی رو فراموش کردم. الان مطلب رو ویرایش میکنم. این سایت 150% سود میده یعنی اگه 10 دلار بزاری بعد از برداشت 15 دلار سرمایه گذاریت تموم میشه. سودت میشه 5 دلار که با چیزی که من دیدم حدود 45 - 50 روز میشه یعنی روزی 1%.

schwannm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چه دلیلی داری تو این هایپ پول بذاریم اونم واسه 45 روز! کلی هایپ های به درد بخور هسته که پلن 1 روزه هم داره تا 45 روز که سهله شاید این سایت 1 هفته هم دووم نیاره و اسکم بشه.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
هایپ = کلاه برداری
به هیچ عنوان پولتون رو در هایپ ها نریزید
من شخصآ تا حالا نشده تو یه هایپ به مرز اصل پولم برسم و قبل از بازگشت اصل پول سایت جم کرده و رفته

aminr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپدیت برداشتی ها تا تاریخ 93/9/17

36104206651055278287.png

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

چه دلیلی داری تو این هایپ پول بذاریم اونم واسه 45 روز! کلی هایپ های به درد بخور هسته که پلن 1 روزه هم داره تا 45 روز که سهله شاید این سایت 1 هفته هم دووم نیاره و اسکم بشه.

هایپ = کلاه برداری
به هیچ عنوان پولتون رو در هایپ ها نریزید
من شخصآ تا حالا نشده تو یه هایپ به مرز اصل پولم برسم و قبل از بازگشت اصل پول سایت جم کرده و رفته

سايت رو كامل بررسي كردم منتها نه براي اينوست كردن .
به نظر من سايت خوبيه از چند نظر :
1 - اسكريپت اختصاصي داره
2 - پلنهاش معقولانست
3- گواهي EV SSL داره!
4- يكي از فرومهاي تخصصي(TG) رو بررسي كردم تا به حال نزديك به 5000$ سرمايه جذب كرده
5- سرور اختصاصي داره
---
ضعف هايي هم داره كه مهم ترينش اضافه نشدن سايت در مانيتورهاييه كه سرمايه گذارهاي زيادي رو جذب ميكنه و اينكه ظاهرا تلفن نداره !
ميشه گفت اين سايت رو يه آدم مبتدي استارت زده چون در سايتهايي كه بازدهي زيادي براي جذب سرمايه داره اضافه نشده ! ولي از نظر ساختار كلي خيلي عاليه .
به نظر من احتمال اينكه يك دوره كامل سود بده هست چون خيلي هزينه كرده و بهتره مستقيم بگم اصلا منظورم اين نيست كه سرمايه گذاري كنيد من فقط آناليزم رو گفتم .

بالا