mmm666
Registered User
- نوشتهها
- 102
- لایکها
- 49
سلام
این سایت بیش از یک سال عمر داره و چون سودش معقول هست ریسکش نسبتا کم هست.
- حداقل موجودی 25 دلار.
- دوره 4 روزه.
مزیت ها:
- دوره بسیار کوتاه (4 روزه)
- برگرداندن اصل پول به صورت روزانه و به همراه سود. مثلا اگر 25 دلار سرمایه گذاری کنید، روزی 6.7 دلار برمیگردونه و در نتیجه ریسک میاد پایین.
- تعلق گرفتن سود در تمام روزهای هفته.
من خودم 25 دلار گذاشتم و فردا 25 دلار دیگه هم میذارم.
به دوستانی که در زمینه هایپ تازه کار هستند باید بگم که این نوع سایت ها چون سود نسبتا خوبی دارند ریسک خودشون رو دارن. پس بهتره قبل از سرمایه گذاری راهنمایی های بیشتری بگیرند و سوالاتشون رو بپرسند.
انتقال دلار توسط بانک های اینترنتی انجام میشه که رایج ترین اون در ایران پرفکت مانی هست. perfectmoney.is
پس از ثبت نام کردن در سایت، از طریق گزینه make invest یا deposit سرمایه گذاری رو شروع کنید.
این سایت بیش از یک سال عمر داره و چون سودش معقول هست ریسکش نسبتا کم هست.
- حداقل موجودی 25 دلار.
- دوره 4 روزه.
مزیت ها:
- دوره بسیار کوتاه (4 روزه)
- برگرداندن اصل پول به صورت روزانه و به همراه سود. مثلا اگر 25 دلار سرمایه گذاری کنید، روزی 6.7 دلار برمیگردونه و در نتیجه ریسک میاد پایین.
- تعلق گرفتن سود در تمام روزهای هفته.
من خودم 25 دلار گذاشتم و فردا 25 دلار دیگه هم میذارم.
به دوستانی که در زمینه هایپ تازه کار هستند باید بگم که این نوع سایت ها چون سود نسبتا خوبی دارند ریسک خودشون رو دارن. پس بهتره قبل از سرمایه گذاری راهنمایی های بیشتری بگیرند و سوالاتشون رو بپرسند.
انتقال دلار توسط بانک های اینترنتی انجام میشه که رایج ترین اون در ایران پرفکت مانی هست. perfectmoney.is
پس از ثبت نام کردن در سایت، از طریق گزینه make invest یا deposit سرمایه گذاری رو شروع کنید.
Last edited: