sajad419
Registered User
- نوشتهها
- 338
- لایکها
- 74
سلام دوستان این سایت جدید افتتحاح شده وداره به سرعت عضوگیری میکنه
بعداز ثبت نام 1000 تومان بهتون هدیه میده_مبلغ هرسورف تا حالا 10 تومان بوده_لایک فیبسبوک_گوگل پلاس و....
با معرفی هر عضو هم 50 تومان هدیه بگیرید
از این لینک اقدام کنید
شما برداشت داشتی؟حداقل برداشت چقدره؟اسکم که نیست؟
ببخشید اینا رو میپرسم پون دیگه انقدر این سایتهای درآمد زا کلاه برداری کردن میترسم فعالیت کنم تو هر سایتی
حداقل برداشت رو هم نزده؟دوست عزیز تازه افتتحاح شده فعلا برداشتی نداشتم ولی 1000 تومان به حسابم اضاف شده واینکه 200 تومان هم کسب کردم چون سایت فعلا تازه تاسیسه
سایت هایی که بازدید میشن کمه واگه ادامه بده طبیعتا با افزایش کاربرها وتبلیغ دهندگان کسب درآمد بدی نخواهد بود
حداقل برداشت رو هم نزده؟
بعدش ببنین چقدر شبیه هم هستن این دوتا سایت مواظب باشین:
بهترین سایت کسب درآمد خودکار و افزایش بازž
شبیه این سایت ها زیاده من به خودم فشار نمیارم چند تا لایک و بازدید زدم _امیدواریم که اسکم نشه![]()
کسایی که این جور سایت ها رو افتتاح می کنن واقعا با خودشون چی فکر می کنن؟ فکر می کنن مردم ما آدمایین که بیان بازدید بخرن ازشون؟ آخر عاقبت این سایت ها ضرر هم برای کاربر و هم برای مدیر سایته.سایت های سورف دستی باز قابل قبول تره.
فرض کنید مثلا یکی از سایت های بازدید ساز (خودمم توشون فعالیت دارم) 5000 تا عضو فعال داشته باشه،و تمام این اعضا 12 هزار تومن پرداخت کردن و طلایی شدن.
میشه 60 میلیون تومن.خوب تا اینجاش خوش به حال صاحب سایت میشه،اما مشکل از جایی شروع میشه که تمام این کاربر ها روزانه حداقل 3000 بازدید انجام میدن که برای هر بازدید 8 ریال پرداخت میشه.یعنی روزانه 2400 تومن.2400 در 5000 میشه 12 میلیون تومن.یعنی ماهانه 360 میلیون تومن!!!منطق این قضیه رو که چرا یه نفر برای خودش دردسر درست کنه و همچین سایتی افتتاح کنه رو من هنوز کشف نکردم.البته بعضی ها هم اینقدر بی شعورن که پولتو که نمی دن هیچی،توی پیغام خصوصی تهدیدت هم می کنن،حالا در این مورد به زودی یه تاپیک می زنم و مفصلتر توضیح می دم...
بفرما این یه نمونش:شفاف سازی کن داداش ، اگه داستانیه بگو که فعالیت نکنیم توو این سایت ها ....
بفرما این یه نمونش:
در سایت دیگه فعالیت ننمایید
تاریخ : 1392/9/20
با سلام
کلیه پرداختی ها تا تاریخ 1392/09/30 پرداخت میگردد به علت مشکلاتی از قبیل مشکلات طراحی و بزرگترین مشکل یکی اینکه 40 درصد کاربران با یک اینترنت چند نامه کاربری ساختن و کسب درامد کردن که ما نتونستیم متوجه بشیم و اینکه بنده وقته رسیدگی اصلا دیگه ندارم از تاریخ 1392/09/20 که امروز باشه اصلا فعالیت ننمایید فعالیت نمایید به عهده خودتون هست ما مسئول نیستیم
این سایت که براش کلی تبلیغ می شد امروز اعلام کرده کم آوردیم! آخر عاقبت تمام این سایت ها همینه...اگر خواستید جایی فعالیت کنید،سایتی که توی امضام برای تایپ معرفی کردم بیش از یک ساله که پا برجاست و پرداخت داره...