• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت سورف فوق معتبر جدید تک سورف|کسب درآمد اینترنتی|متعلق به صاحب وب بوست آپ

alisedaghat3002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام :)
هر کسی تو کار سورف باشه میدونه که سورف چقدر درآمد خوبی داره !اگه از راه درستش وارد بشید درآمد یک ماهش خیلی از درآمد پی تی سی ها بیشتره !(البته یه سری هستن روزی نیم ساعت سورف کار میکنن هر چی درآوردن میریزن تو پی تی سی)
لینک سایت تک سورف
سورف خیلی جدید امّا خیلی معتبر تک سورف ؛که متعلق به صاحب سایت وب بوست آپ هستش و گواهینامه ی امنیتی SSL و HTTPS هم داره .
توی این سایت مثل سایت WebBoostUp (وب بوست آپ(که الان روش کلیک میکنید) که به جرعت حتی از میترا رنک که دارای پشتیبانی عالی هستش(کلیک کنید)و آی پی ایرانی که سرعت کسب امتیازش عالیه(کلیک کنید) هم خیلی بهتره !این 4 سایت بهترینن بین 20-30 سایت دیگه ولی معلومه که وقتی وب بوست بهتر از اون دوتاست تک سورف هم عالیه !)(توشون ثبت نام کنید ضرر نکنید شما کاری نمیکنید کامپیوتر شما خودش سورف میکنه .)
نیازی به توظیح نداره .
هر توظیحی رو هم که نیاز داشتید ایمیل من
[email protected]
هستش مشتاقانه کمک میکنم و هر وقت تونستم چک میکنم(حتی اگه نخوام خودکار چک میشه چون افزونه ی فایرفاکسش نصبه هر 2 دیقه یه بار اطلاع میده !)

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سلام
در سایت وب بوست آپ امتیاز همون مبلغ درآمد هست ؟ چون جایی ندیدم بشه درامد کسب کرد فقط با تبادل ترافیک میشه امتیاز به دست آورد.
خودتون ازش پرداختی داشتین ؟

alisedaghat3002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام .
من کاربر طلایی هستم توش فقط مشکلی که با همه ی سایتا دارم اینه که سر 3 دقیقه تا 5 ساعت خود به خود میندازن بیرونو هر روز باید هی رسیدگی کنم بهشون؛
بله این مجموعه ی سورف ها عالی هستن فقط انجمن نداشتنشون یکم شک برانگیزه
امّا در آخر من میتونم با اعتماد به نفس کامل بگم که عالی هستش !

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
واسه من مشکل بیرون اومدن وجود نداره،حیف که vps غیر ایرانی قبول نمیکنن.حتما باید ایپی ایران باشه (وب بوست آپ)

alisedaghat3002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب چرا از نرم افزار تغییر آی پی استفاده نمیکنی داداش ؟
من خودمم وی پی اس ام خارجیه ولی آی پی از ایران گرفتم !
ولی اینکه وی پی اس ات خارجیه یه کاری بکن ببین سایت 20dolloar2surf واقعیه یا نه چون مثلاً وب بوس آپ در ماه میشه 43.700 تومن اگه 24 ساعته روشن باشه که مال من حدوداً به 30.000 میرسه توی یک ماه فقط وب بوست ،ولی بیست دلار از ایران فیلتره ولی قیمتش شبیه واقعیت میزنه 20 دلار میشه 60 هزار تومن اگه مثل آی پی ایرانی چندتا چند باز کنه بیشتر از 30 دلار هم میشه ؛میخوای تستش کن .

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
ولی اینکه وی پی اس ات خارجیه یه کاری بکن ببین سایت 20dolloar2surf واقعیه یا نه چون مثلاً وب بوس آپ در ماه میشه 43.700 تومن اگه 24 ساعته روشن باشه که مال من حدوداً به 30.000 میرسه توی یک ماه فقط وب بوست ،ولی بیست دلار از ایران فیلتره ولی قیمتش شبیه واقعیت میزنه 20 دلار میشه 60 هزار تومن اگه مثل آی پی ایرانی چندتا چند باز کنه بیشتر از 30 دلار هم میشه ؛میخوای تستش کن .

سایت های خارجی اکثرشون اسکم هستن و پرداختی ندارن،خودم شخصا سایتی که پرداختی داشته باشه نمیشناسم (خارجی)
این سایت که گفتین مطمئن هستید پرداخت میکنه ؟ آدرسش چیه ؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام. مگه نرم افزاري هست كه رو vps خارجي بشه آي پي ايراني فرستاد؟ ميشه معرفي كنيد؟

alisedaghat3002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوباره؛
هر کس کوچک ترین سوالی داره اینجا یا توی ایمیلم بپرسه هم اینجا هم توی پ.خ. جوابش رو میدم
خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم !

alisedaghat3002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایت تک سورف همچنان داره با قدرت پیش به رو به رو میره،هر وقت برداشتی داشتم اطلاع میدم توی همین انجمن !!

alisedaghat3002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه کسی سوالی داره در این مورد به من اطلاع بده؛
یعنی واقعاً کسی نیستش که در این مورد به اطلاعات نیاز داشته باشه ؟

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه کسی سوالی داره در این مورد به من اطلاع بده؛
یعنی واقعاً کسی نیستش که در این مورد به اطلاعات نیاز داشته باشه ؟
سلام
دوستان بگردین سایت های خارجی که اینجوری پول میدن رو پیدا کنید .
هر کسی پیدا کنه برام معتبر هاشو بهش هدیه رایگان وی پی اس میدم .
توجه کنید که میخوام معتبر باشه و پرداختی داشته باشه سایت خارجی اتو سورف . حدود 5 تا 10 تا برام پیدا کنید بهتون 1 وی پی اس میدم حالشو ببرید .

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
برداشت از وب بوست اب چه جوریه

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
در ضمن تعداد بازدیدهاش خیلی کمه سایت وب بوست اپ

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
جدیدا بازدیدهای وب بوست آپ خیلی کم شده،قبلا 24 ساعته بازدید داشت اما الان نه.

بالا